Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

MP3 בפריוס 2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

למערכת שמגיעה ברכב כידוע אין תמיכה בקבצי MP3.

אני מעוניין להוסיף תמיכה, איך אפשר לעשות את זה?

יש פתרונות מסוימים שמישהו ניסה?

תודה.

פורסם

לגל, ראיתי כמה פרויקטים כאלה ברשת אבל זה מסובך מדי, יקר מדי, ומצריך פירוק של חצי מהאוטו ואני לא כלכך ממהר לעשות את זה לרכב שעדיין נמצא באחריות.

 

לגבי מה שהוצע בלינק, יש כאן אנשים שניסו את זה? איך מתקינים את זה? האם זה בעייתי מבחינת אחריות?

יש עוד פתרונות חוץ מאלה?

תודה.

פורסם

פשוט מחברים את זה בכניסה הייעודית שיש לך ברדיו שלך בפריוס.

פתרון טוב יותר לדעתי מאמ פי שלוש. יו אס בי פתרון גאוני! אבל לדעתי איכותו ירודה יותר מדיסק.

ההבדל ביניהם באיכות הוא לא כזה גדול..אז לדעתי לך על זה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
לגל, ראיתי כמה פרויקטים כאלה ברשת אבל זה מסובך מדי, יקר מדי, ומצריך פירוק של חצי מהאוטו ואני לא כלכך ממהר לעשות את זה לרכב שעדיין נמצא באחריות.

 

לגבי מה שהוצע בלינק, יש כאן אנשים שניסו את זה? איך מתקינים את זה? האם זה בעייתי מבחינת אחריות?

יש עוד פתרונות חוץ מאלה?

תודה.

 

חצי אוטו? לא חושב.. בסה"כ לפרק את המערכת של האוטו פירוק הקונסולה האמצעית בלבד!

מה שתצטרך לעשות גם כדי לחבר את המתאם שהוצע לך כאן.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אי אפשר לפרק את הקונסולה האמצעית מבלי לפרק את כל הדשבורד ממה שראיתי במדריכים.

אבל בכל מקרה, אני לא ממש צריך HU עם מסך מגע גדול שיצא מאוד יקר יחסית למתאם שהוצע כאן, וכל זה רק בשביל MP3.

אני עדיין מחכה לראות את מישהו כאן עשה את זה, ואם מישהו יודע לגבי בעיות אחריות עם טויוטה אחרכך

פורסם

קודם כל זה איבוד השליטה על הכול מהכפתורים על ההגה,

והסיבה השניה היא שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתאם.

פורסם

לפי מה שהבנתי מקריאה בפורומים בחול, ברגע שהמערכת של הרכב מנותקת, השליטה של הכפתורים מההגה לא עובדת.

כן גם אני חושב שהמתאם זה הרעיון הכי טוב אבל אני מחכה לראות אולי מישהו כאן בפורום עשה את זה או אם מישהו יודע אם זה פוגע באחריות, או שאיך אפשר להתקין שלא יפגע באחריות.

פורסם

המתאם מהלינק הוא אכן הפתרון הטוב והאיכותי ביותר אם ברצונך להישאר עם המערכת המקורית והשליטה מההגה. עם זאת אתה צריך לבדוק בדיוק איזה דגם רדיו מותקן אצלך כדי לדעת איזה מתאם להזמין (לפי מס' הפינים בקונקטור הראשי של הרדיו).

המתאם לא יפגע באחריות משום שאין שום דרך לדעת שהוא מותקן + הוא מתחבר לצמה המקורית, אין חיתוך חוטים ואין נעליים.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נניח והרדיו שלי מתאים, אפשר להתקין את זה במוסך של טויוטה? אתה חושב שהם יסכימו לזה?

ולגבי זה שלא ידעו, בכל זאת זה מצריך פירוק של כמעט כל הדשבורד, אם משהו ישתבש אז הם ידעו שזה בגלל שאני שיחקתי שם עם זה.

 

ועוד דבר, איך אפשר יהיה לעשות את זה בלי חיתוך? הרי אני צריך להוציא את המתאם למקום חיצוני שיהיה אפשר לחבר אליו דברים.

פורסם

אין צורך בחיתוך = אין צורך לחתוך חוטים מקוריים, המתאם מגיע עם מתאם לצמה המקורית של הרכב.

את המתאם עצמו הייתי מתקין בתא כפפות עם דבק דו צדדי. אם אתה מפחד תן את העבודה למתקין מומלץ, לא חסרות המלצות למתקינים ותמונות מהתקנות בארכיון הפורום.

 

מה שכן, מאוד כדאי לברר איזה דגם הרדיו שברשותך, ואת זה ניתן לעשות אך ורק ע"י פירוק הדשבורד ובדיקת הקונקטורים מאחורי הרדיו. למתקין מנוסה זה שטויות והפוטנציאל לנזק קטן.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי את הדגם, כתוב מקדימה את המספר של הדגם, איפה אני מברר על הקונקטורים שיש לדגם הזה ואם המתאם יתאים לו?

ועוד דבר, אפשר המלצות למתקינים באיזור צפון? (עמק יזרעאל-חיפה)

תודה רבה.

×
×
  • תוכן חדש...