Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יכול לבחור רכב מהעבודה, והייתי מעדיף רכב קטן מהקטגוריה של הסופר מיני.

הייעוד של הרכב הוא נסיעות עירוניות לעבודה ובסופי שבוע נסיעות בין עירוניות מת"א לי-ם.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין: מאזדה 2, יונדאי i20 ואיביזה SC.

על מה הייתם הולכים?

פורסם

אם מה שחשוב לך זה:

- פוזה אז היית בוחר איביזה.

- ביצועים אז הייתי בחר במאזדה.

לפי דעתי ה-I20 נותנת את החבילה הכי משתלמת במחיר הזה למרות שכפי שרשמתי למעלה למי שסדר העדיפויות שלו שונה יכול להתאים יותר האיביזה/המאזדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי הולך על היונדאי.

כפי שאמר החבר מעלי, כחבילה היא נותנת תמורה מצויינת.

המאזדה משעממת מבפנים ומספקת נוחות בינונית (אך מרגישה זריזה יותר).

האיביזה נראית מצויין, אך הרבה פחות בדרסאות הליסינג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזו חבילה היונדאי נותנת בגירסת הליסינג?

האם יש בה איבזור כלשהו שלא ניתן במזדה גירסת הליסינג?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אני הייתי הולך על האיביזה SC 1.6 שיש עכשיו במבצע, באמת חבילה יפה לנהג צעיר שאוהב מכוניות.

מבחינת איבזור היא הכי מפוארת מבין כל השלושה.

למעשה אני לא מבין על מה ההתלבטות בדיוק? לא היית רוצה אוטו שנראה טוב מכל הבחינות כמו האביזיה?

Polo 2012

פורסם

OK תודה לכולם

נראה לי שאני אעשה נסיעת מבחן על המאזדה והאיביזה.

לגבי ה i20 הוא נראה לי אחלה אוטו, אבל נראה לי מצועצע מבחינת איבזור..

אני לא יודע למה אבל בגלל שהוא קוריאני אני נוטה לא ללכת עליו..

מה לגבי הצריכת דלק של שתי האחרות?

אני אמנם מוגבל ל 1500 ש"ח בחודש והייתי רוצה לסוע חופשי בלי להתחשב בכך שהאוטו שותה דלק.

פורסם

מה מצועצע ביונדאי I20?

למרות הערכתי הרבה למאזדה 2, בתחום תאי הנוסעים קשה להשוות ליונדאי, הפלסטיק במאזדה דקיק ועדין לעומת דיפון עבה ומסיבי ביונדאי שמעניק הרגשה טובה מאוד בתא הנוסעים.

ופליטת הפה על הקוראניות זו בכלל שטות גמורה לדעתי, היונדאי I30 ה-"קוראנית" שלי בכלל מיוצרת באירופה, אגב גם אחותה קיה סיד.

למוצאו האתני של הרכב כיום יש חשיבות כמו למוצאנו שלנו הישראלים בעלי הדיעה הקדומה.

אני מציע לגשת לאולם התצוגה ולהתרשם מהרכב פנים מול פגוש לפני שתפסול אותו עקב דיעות קדומות.

בהצלחה.

פורסם

הפיאט תהיה לי יקרה..

היא קבוצה אחת מעל ועולה יקר יותר מכל שאר המכוניות.

יש לי אפשרות לקחת מכונית אחרת. הבנתי שיש מבחר ממש גדול.

לגבי הפורד פיאסטה, נראה לי אחלה אוטו אבל האם הוא זריז? כי ראיתי שהוא עושה 0 ל100 במעל 13ש' .. אני מחפש אוטו זריז..

פורסם

אני אגש לראות את ה i20. אני רוצה להיות בטוח לפני שאני לוקח אוטו ל3 שנים.

מבחינת אבזור אני רואה שיש לה חבילה די מרשימה. אני אבדוק את חווית הנסיעה בה לפני שאני שולל..

• תוכן חדש...