Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מזכיר לי אגב שבקירבת הבית שלי חונה לעיתים גולף GTI דור 5 שחורה, רק שכל פעם שהוא מגיע לפה הוא חונה על המדרכה בצורה כזו שחוסמת את המעבר להולכי רגל. אני מזהה את הרכב ואת הנהג ואני יודע שהוא גולש בפורום VAG. אני כל הזמן מתלבט אם לצלם את הרכב ולפרסם שם...

פרסם, פרסם. אולי זה יגרום לו להתחשב יותר בעתיד (אם כי אני ממש לא בונה על זה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אפילו לא מבין את ההגיון בדבר הזה.

אני יכול להעיד על עצמי שגם אם הייתי רואה פח בצד הכביש, לא הייתי עוצר וזורק את הפחית לפח.

לעצור את האוטו בצד בשביל לזרוק פחית לפח?

בשביל מה?

מה אכפת לי אם הפחית נשארת באוטו?

בכל מצב הייתי שומר את הפחית באוטו עד שאני אגיע למחוז חפצי וזורק שם את הפח.

העצלנות הזאת גורמת לכך שתמיד יש לי זבל בתיק...:roll:

פורסם

אם מישהו היה שופך ערימה זה זבל בכניסה לבית שלך והיית מתלונן עליו כי לא נעים לך לקום בבוקר למיזבלה, אז אתה מלשן?

אז אני לא יודע אם אתה ערס או לא, אבל אני מקווה שהבנת איך הדברים שלך נראים מהצד.

לא יודע מה איתך, אבל אני לא יזרוק פסולת למישהו שיש לו x5 בחנייה, לא מחפש הפרתקאות :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המשפט הנכון הוא

למלשינים אל תהי תקווה
, וכל המינים כרגע יאבדו, וכל אויביך מהרה יכרתו, והזדון מהרה תעקר וכו'.

עתיד אולי כן.

זה חלק מתפילה שנולדה לאחר שיהודים הסגירו יהודים אחרים לידי השלטונות הרומיים ( 2000 שנה לערך אחורה) ואלה כתגמול סתם טבחו את המולשנים.

ממש המשל דומה לנמשל.

רק מה.. זה נצרב בגנטיקה של היהודים עד היום

ל'
התעלית על עצמך אהבתי גם אהבתי

הסוגיה הזו עולה במקרים רבים כמו המלשינון של שלטונות מס הכנסה ( טלפון בו אתה יכול לדווח על העלמות מס ).

אני בעבר כאשר הייתי במוד טוב כאשר מישהו היה זורק פסולת ברחוב הייתי אוסף אותה ומביא לו אותה ואומר "נפל לך משהו" אבל באקלים של היום אתה יכול לסיים עם תוצאות אללה יוסטור.

לאחר מחיקת המספר הוכתמה קהילה שלמה של בעלי GTI שחורה .אני כבר לא יודע מה עדיף? אז אולי יש לתקן גם את הנושא ולהשאיר את הנושא זריקת אשפה מרכב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
****אני כבר לא יודע מה עדיף? אז אולי יש לתקן גם את הנושא ולהשאיר את הנושא זריקת אשפה מרכב

בסוף תשאר רק המילה "אם" בכותרת, כמו בפרק האלמותי של שכונת חיים, זה עם המברק :-D

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לכל בעלי GTI שחורה אני מתנצל, יש לי חלק בדבר שהמספר רכב במודעה נמחק :)

בכל אופן לא חושב שהמספר רכב צריך להופיע על גבי הפורום

בהחלט מעשה מגעיל של אנשים שלא אכפת להם מהסובב אותם, וחבל שכך

פורסם

זה מזכיר לי אגב שבקירבת הבית שלי חונה לעיתים גולף GTI דור 5 שחורה, רק שכל פעם שהוא מגיע לפה הוא חונה על המדרכה בצורה כזו שחוסמת את המעבר להולכי רגל. אני מזהה את הרכב ואת הנהג ואני יודע שהוא גולש בפורום VAG. אני כל הזמן מתלבט אם לצלם את הרכב ולפרסם שם...

bar72, זה האתר עליו דיברת:

http://www.oradom.co.il/

מוקד 106, מכיר? תגיד להם שהרכב חונה על המדרכה ומפריע לנכה לעבור, ואתה מבקש לשלוח גרר או לפחות פקח.

500 ש"ח דוח נראה לי יתנו להם תמריץ טוב לבוא ולתת לו את המגיע לו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לי יש GTI שחורה ואני גולש בואג, אבל אני לא חונה על מדרכות ולא זורק פחיות מהחלון.

אז זה לא אני :twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מזל ששלי אדומה, ככה אין חדשות נגדי :lol:

למה? אתה נוהג לחנות על מדרכות?

מוקד 106, מכיר? תגיד להם שהרכב חונה על המדרכה ומפריע לנכה לעבור, ואתה מבקש לשלוח גרר או לפחות פקח.

500 ש"ח דוח נראה לי יתנו להם תמריץ טוב לבוא ולתת לו את המגיע לו.

ניסיתי כבר עם רכב אחר.

בסופ"ש למשל הם לא מטפלים בדברים כאלו אלא רק המשטרה...ואת המשטרה לא ממש אפשר להשיג בשביל מקרים כאלו.

באמצע השבוע לא יצא לי לראות.

אני דוגל יותר באקטיביזם מסוג הדבקת מדבקות של "אתה חונה במקום אסור", אבל היא עלולה לסבך בעימות מיותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצל אחד מהחברים לעבודה אצלנו יש אוקטביה vrs שחורה, ממש יפיפיה, בכל מקרה הוא תפס חניה למישהו, והמישהו הזה היה יצירתי וחרט לו על דלת תא המטען ''אסור לחסום'', הוא הבין טוב את המסר ומאז חונה רק איפה שפנוי ומותר, שיטה לאמיצים בלבד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
Laurence יש פתגם כזה ישן "למלשינים אין עתיד!!!" (כדאי לך לשנן את זה) עזוב את זה, שאתה גם רשמת את המספר אתה גם מודיע לאותו אחד על גבי פורום חברתי, שאתה רשמת לו את המספר קצת פתטי.

כנראה שמאוד משעמם לך בכביש, שאתה הפכת לשוטר של המשטרה הירוקה אשרייך :roll: .

גישה שמתאימה לבית הספר, הצבא, עובדים שכירים ופושעים.

מה המשותף? כולנו נגד המערכת. אם דפקת את המערכת אני לא אלשין עליך, כי אנחנו באותו צד.

מה משותף לי ולאותו חלאה שזורק זבל מהחלון? ממש, אבל ממש כלום.

מי הוא הגוף הנפגע מהעבירה של אותו זבל? אני. אתה. המשפחה שלך. הסביבה שלך. המדינה.

אני לא טלית שכולה תכלת, ולא "מלשין" במקרים מסויימים אפילו אם אני נפגע מזה בעקיפין. אבל צריך לבחור את הסולידריות שלך. עם מי אתה מזדהה? עם נקניק שזורק עליך זין? מה זה אומר עליך?

כל הכבוד לורנס על הצפת האירוע, אני מקווה גם שתגיש תלונה מסודרת, אם כי אני מעריך שכמובן לא יקרה מזה כלום. אבל בשביל הרקורד - כדאי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אצל אחד מהחברים לעבודה אצלנו יש אוקטביה vrs שחורה, ממש יפיפיה, בכל מקרה הוא תפס חניה למישהו, והמישהו הזה היה יצירתי וחרט לו על דלת תא המטען ''אסור לחסום'', הוא הבין טוב את המסר ומאז חונה רק איפה שפנוי ומותר, שיטה לאמיצים בלבד.

לא נראה לי שהייתי מסוגל לפגוע ברכושו של מישהו (ולא בגלל שזאת VRS), בטח כשמדובר ברכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...