Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לורנס, אתה אדם יקר. מסוג האנשים שבכל פעם שאני נתקל בהם, יש לי חיוך קטן של "נו, אולי יש לנו סיכוי לחברה נורמלית במדינה הזו" וזה קורה לי פחות ופחות, למעשה בשנים האחרונות כמעט תמיד זה במילואים.

לבחורצ'יק י.ל, תראה, אני לא יודע אם אתה אמיתי או איזה טרול פורומים.

אבל שמע, אחת לכמה זמן אתה מנפיץ פה איזו תגובה... תענוג...

אם אין לך משהו באמת, אבל באמת חכם, תורם לדיון, מבוסס עובדתית או עומד במבחן המציאות של לוגיקה שמעבר לשתי הנחות ומסקנה - שמור אותו לעצמך. זה אמנם יצמצם פלאים את מונה התגובות שלך אבל יחסוך לנו את השטויות האלו.

אגב, הרבה לפני שחז"ל תיקנו את התפילה (שאותה גם לא השכלת לצטט כראוי או להבין את הקשרה האמיתי) הזו, הם היו מודאגים מאוד מפני טיפוסים כמוך. אלו הממירים את ערך הערבות ההדדית, ודאגה לזולת בהתחזרות בארבע אמותיו של הקשקוש הבווארי כהה החלונות שלך.

למנהלי הפורום: אני ממליץ לכם בחום לעקוב אחר ההתבטאויות של הבחור, נודפת מהם נימה של הילוך איימים על חברי הפורום, נימה שאינה מכבדת את האכסנייה הזו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חבל על ה25 אגורות פיקדון ? :)

מצטער לאכזב : אצלי לא שותים או אוכלים באוטו , כולם יודעים את זה. :)

מעשה מגעיל, בדיוק כמו אלה שזורקים סיגריות תוך כדי נסיעה.

ואגב בענין ה GTI השחורה שחונה על המדרכה, נראה לי שאפשר לנקות ומיד את החבר איל מכל חשד. האוטו שלו לא יחנה על מדרכה, אלא אם היא סטרילית ובני אדם אינם יכולים לעבור בסמוך.

אין כמו הערה צינית מידידי הטוב רועי682 שכואב לו על כך שאני שומר על האוטו ולא מתייחס אליו כמו לגרוטאה,

*** נמחק פה משפט שנכתב אך ורק כדי לעצבן את אחד ממנהלי הפורום. אדון אייל, אם אין לך משהו טוב להגיד מעבר לעקיצות מטופשות תחסוך את זה מכלל הפורום...אחרת תוכנס למעקב וההודעות שלך יצטרכו לעבור אישור מנהלים לפני פירסומן ***

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לורנס כל הכבוד!

חבל שאין יותר אנשים כמוך שעדיין איכפת להם מהסביבה ומאיך שהעולם שלנו נראה

ולא רק מהתחת של עצמם ושכל השאר יידפקו. יישר כוח!

אגב, אתה יכול לתת קצת יותר פרטים? איפה זה קרה? איזו גולף, MK4, MK5 וכו'?

פורסם
נתחיל מזה שאני לא מתעסק בח*א של אחרים, זה לא מעניין אותי מה שהם עושים הם מספיק בוגרים להחלטות שלהם,

אני אהיה אתך הכי דוגרי שאפשר ברגע שזה מגיע אלי, וזה פוגע בי אז אני פותר את הדברים לפי ראות עיני וכן

וכמו שעניתי לקספר, תקרא לי "ישראלי מצוי" שאכפת לו רק מעצמו אבל ככה רוב הישראלים ואני לא יוצא דופן כל עוד זה לא מפריע לי, וגם

לכן כל עוד זה לא פוגע בי, ומפריע לי אין לי כל סיבה להתערב ולנסות להיות שוטר.

חשיבה אגוצנטרית, הכל סובב סביבך.

אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר, ואף אחד לא אמר לך מה לעשות, הגישה שלך כלפי האחר מעידה על חשיבה עצמית בלבד.

"כל עוד זה לא נוגע לי אז לא איכפת לי", הכל מתחיל בדברים הקטנים, ברגע שלך לא יהיה איכפת מאנשים שמשליכים אשפה ומלכלכים את המדינה שלנו, אז גם לא תתערב ולא תזמין ניידת משטרה כאשר השכן מלמעלה ירצה לרצוח את אשתו, אבל אם חס וחלילה היית מעורב בתאונת דרכים והיו צריכים לתת לך סיוע האם גם היית נוקט בגישה של "זה לא ענייני וזה לא פוגע בי אז אני לא מתערב"?

לתרום לזולת לסייע להראות איכפתיות זה לא להיות פרייאר.

אהה כן ועוד דבר לפותח השרשור, אתה אזרח למופת, מסוג האנשים שהיתי רוצה לראות בסביבה שלי וכמה שיותר, אתה לא חריג ולא שונה, אתה פשוט אדם שקיבל חינוך כמו רבים אחרים כאן שהיו נוהגים כמוך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סטטיסטית - לא כל בעלי ה-X5/X6 הם ערסים/עבריינים/רוצים שיחשבו שהם כאלה, מצד שני כל ערס עשיר/עבריין ש"הביא את המכה" רץ להזמין X5/X6, עדיף עם ג'אנטים כמה שיותר גדולים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
חשיבה אגוצנטרית, הכל סובב סביבך.

אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר, ואף אחד לא אמר לך מה לעשות, הגישה שלך כלפי האחר מעידה על חשיבה עצמית בלבד.

"כל עוד זה לא נוגע לי אז לא איכפת לי", הכל מתחיל בדברים הקטנים, ברגע שלך לא יהיה איכפת מאנשים שמשליכים אשפה ומלכלכים את המדינה שלנו, אז גם לא תתערב ולא תזמין ניידת משטרה כאשר השכן מלמעלה ירצה לרצוח את אשתו, אבל אם חס וחלילה היית מעורב בתאונת דרכים והיו צריכים לתת לך סיוע האם גם היית נוקט בגישה של "זה לא ענייני וזה לא פוגע בי אז אני לא מתערב"?

לתרום לזולת לסייע להראות איכפתיות זה לא להיות פרייאר.

אהה כן ועוד דבר לפותח השרשור, אתה אזרח למופת, מסוג האנשים שהיתי רוצה לראות בסביבה שלי וכמה שיותר, אתה לא חריג ולא שונה, אתה פשוט אדם שקיבל חינוך כמו רבים אחרים כאן שהיו נוהגים כמוך.

ל'

בדיוק מה שרציתי לומר .

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

למי שנמאס ממשחקי המילים\ הגיגים שלמדנו באוניברסיטה, וחושב שהשכלה זה פשע:shock:, או למי שחושב ש "הישראלי המצוי" דואג רק לישבן שלו, (מה שלדעתי ממש לא נכון ראו כל ארגוני הסיוע, מילואיניקים כמו רובנו, וכל מבצעי ההתרמה למינהם...) אז בבקשה: הינה חוק לוגי פשוט שלמדתי באוניברסיטה, ואני מנסה להנחיל אותו לתלמידיי (ימים יגידו). אולי הוא יהיה לעזר גם לכמה חברים כאן (זה בסדר אני צופה כבר חלק מהתגובות):

"הציווי המוחלט אינו אלא אחד וזה הוא: עשה מעשך רק על פי אותו הכלל המעשי, אשר בקבלך אותו תוכל לרצות גם כן, כי יהיה לחוק כללי" - עמנואל קאנט.

זהו הכלל שע"פ קאנט ניתן למדוד בעזרתו מהו מעשה מוסרי. שימו לב הכלל מאוד פשוט וקל ליישום (טוב, כנראה שלא, אחרת...). לפני שאתה עושה איזה מעשה שהוא (כמו לזרוק פחית שזמן ההתכלות שלה יהיה הרבה אחרי נכדי הנינים של כל אחד פה),עצור וחשוב (דקה שתיים, חצי שעה, כמה שצריך), האם תרצה שהמעשה שלך יהפוך להתנהגות מקובלת בחברה? האם אתה מסכים שכל בני האדם יעשו את המעשה הזה? (אזהרה- הכלל לא תקף על סדומזוכיסטים). ואז ראו איזה פלא (אוטופי כמובן): לא יהיה מי שיחסום את החנייה וכך גם לא מי שישרוט את האוטו, לא יהיה מי שיזרוק בדל סיגריה ולא פחית מהחלון, לא יהי מי שידקור בגלל ריב על חניה, וכך הלאה כולל דברים הרבה יותר כבדי משקל (מישהו אמר אונס, רצח?). נכון, זה נשמע כמו התיפיפות או איך שלא תקראו לזה (חתיכת ממחזר- מפריד זבל):-D, אבל זה ממש לא סנוביזם- זה בדיוק ההפך.

אני באמת ובתמים מנסה לפעול ע"פ הכלל הזה, אומנם לא תמיד מצליח, אבל תמיד ממשיך לנסות- רוב הפעמים זה עובד.

אני מקווה שזה לא היה יותר מידי "כבד" (או אם תרצו- חופר) לחלק מכם, וגם לא יותר מידי "מתנשא" כי זו ממש לא הכוונה, הכוונה היא לחלוק איתכם כלל פשוט, בסיסי, אבל כל כך נכון ומועיל. (אני בטוח שיש כאן חברים שמכירים את זה).

תחשבו על זה, זה יופי של כלל שמכיל בתוכו כמה כללים יהודיים טובים כמו: "מה ששנוא עליך- לחברך לא תעשה", "ואהבת לרעך כמוך", ויופי של דרך לחיות בה, מאשר כל היום לחפש את מי ל"דפוק", על חשבון מי להרוויח, ואיפה אפשר "לעגל עוד פינה" כי לי זה מתאים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
לא חבל על ה25 אגורות פיקדון ? :)

כנראה שלנהג הGTI יש עודף כסף,הפיקדון הוא כבר 30 אגורות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לורנס, כל הכבוד. אחד הדברים המעצבנים זה לראות באיזו קלות אנשים מעיפים פסולת

מחלונות הרכבים, כאילו המדינה "של אבא שלהם"(בעצם אם היא היתה שלו הם לא היו

מלכלכים ככה, כי הוא היה מוריד להם איזו לאטמה רצינית...).

כל פעם שאני רואה תופעות כאלה אני שוקל להירשם כנאמן נקיון, כי זה פשוט בלתי נסבל!

ואם כבר X5, גם אני נוהג על אחד כזה, וממש לא חושב שזה אומר משהו על אופן ההתנהלות

שלי, דרך המחשבה, או דרך ארץ בכלל.

פורסם

הכלל לא תקף לסדומזוכיסטים ולישראלי המצוי שכל הזמן מחפש מאיפה להביא את המכה, איך אפשר לקמבן איזה קומבינה ושחו"ח לא יצא פראייר.

אתה יודע מה, עזוב אותך משטויות של פחית או בדל סיגריה (שהנזק שלו אגב עלול להיות מפלצתי בשריפות), סע ברכבת ובכל תחנה תנסה לצאת מהרכבת עצמה.

עם ישראל ברגע שהדלתות נפתחות מסתער פנימה כאילו מחלקים בפנים כסף בחינם.

מה יש, תנו לבן אדם לצאת מהרכבת ואז תוכלו להכנס ברוגע ובנוחות בלי 10 מסכנים שרוצים לצאת ופתאום עדר תאואים שועט להם פנימה.

דרך אגב, הדוגמא זהה גם לכל מעלית, במיוחד אלא במוסדות ציבור ובתי חולים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תהרגו אותי, אבל אני מסכים עם י.ל.

פותח השרשור, אני בעד לגשת לבעל הרכב ולהעיר לו על העניין.

אני לא בעד לבוא לפורום ציבורי, ולפרסם שטות כזו, ועוד ב'כללי'.

עכשיו אתה מציע שכל אחד יבוא ויפרסם פה מספרי רכב של אנשים שזורקים זבל מהחלון?

יש מאות כאלה, ועוד יותר כאלה שעושים עבירות תנועה באותה הזדמנות וכו'. אז בוא נפתח שרשור - אנשים שזורקים זבל מרכבם- ונעשה רשימה שלמה. אז הם ילמדו לא לזרוק זבל.

נראה לך הגיוני?

Honda civic EJ6

פורסם

מדהים לקרוא תגובות של אנשים שיושבים מאחורי מקלדת וקופסת פח דיגיטלית קטנה.

לא ידעתי שאפשר להיות כ"כ אמיצים :?

ראית את הבחור/ה משליך/ה פסולת מהרכב? תנסה לפנות אליו/ה קודם כאדם אל אדם לפני כל פעולה אחרת.

להלשין (וכן, זה נקרא להלשין)? אני לא הייתי עושה זה. אני לא אקח את החוק לידיים כל עוד לא מדובר בסיכון חיי

אדם או מעשה גניבה/שוד.

צר לי, לא בחרתי במקצוע הזה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מצטער סטודנט יקר (כוח סוס), זה לא המובן של להלשין. זה נקרא לדווח, לגלות אזרחות טובה, אכפתיות, שמירה על הסביבה (כן אני יודע סתם תחום שמעניין כל מיני יפיי נפש, "שמאלנים" מחבקי עצים, ולוחמי שייטת שצוללים בקישון).

וזה ממש אבל ממש לא המובן של "לקחת את החוק לידיים". כל שנותר לי לקוות שאתה לא סטודנט למשפטים.

אמיצים הם אלה שחושבים שזה מעשה תקין ועוד מעיזים לדבר בזכותו, לא סתם נאמר שאמיץ הוא במקרים רבים- טיפש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
לורנס כל הכבוד!

חבל שאין יותר אנשים כמוך שעדיין איכפת להם מהסביבה ומאיך שהעולם שלנו נראה

ולא רק מהתחת של עצמם ושכל השאר יידפקו. יישר כוח!

כל הכבוד על האכפתיות.

לזרוק אשפה מחלון הרכב זו התנהגות אנטי-חברתית.

-

• תוכן חדש...