Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יפה להאט בצד הדרך, להסתכל שאף אחד לא רואה אותך ולזרוק פחית קולה מהחלון !!!

לא רק שאני ראיתי, גם רשמתי את מספר הרכב שלך כדי שחברייך ידעו: [עד כאן]

אני לא חושב שתגיב פה, אבל אולי, אם תקרא, זה יגרום לך לחשוב בפעם הבאה ולא לחזור על מעשה כזה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו לפחות הוא האט בצד,הסתכל שזה לא פוגע באף אחד.

יש כאלה שיזרקו גם באמצע נסיעה בלי לבדוק שזה לא פוגע באף אחד מאחורה.

אבל לא יפה!

אפשר גם לשמור ולזרוק בפח.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

Laurence אתה צריך להבין אותו, הוא היה חייב להפטר מהמשקל העודף שנמצא ברכב על מנת לחסוך בדלק על מנת לא לזהם את האויר והסביבה.

:roll:

נכתב בצניות למי שלא הבין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

Laurence יש פתגם כזה ישן "למלשינים אין עתיד!!!" (כדאי לך לשנן את זה) עזוב את זה, שאתה גם רשמת את המספר אתה גם מודיע לאותו אחד על גבי פורום חברתי, שאתה רשמת לו את המספר קצת פתטי.

כנראה שמאוד משעמם לך בכביש, שאתה הפכת לשוטר של המשטרה הירוקה אשרייך :roll: .

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

י.ל אני מעדיפה לראות עצים ירוקים בצידי הדרך.

מאשר פסולת שנערמת ועובדי מע"צ עם חליפות כתומות אוספים אותן.

הפח השחור שברכב, נועד כדי שימלאו אותו באשפה מסוג זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מלשינים? אתה עדיין תקוע בכיתה ז'? אז כל מי שמתקשר לדווח על פשע, על נהג מסוכן, או שמתריע על עוול הוא מלשן? בטח שאין להם עתיד,הם יכולים עוד לחטוף כדור בראש או מינימום אגרוף לפנים.

ד"א מה שנהג הגולף עשה זה פשע (אם תרצה- עבירה), שמלווה בקנס נאה ביותר.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
נו לפחות הוא האט בצד,הסתכל שזה לא פוגע באף אחד.

יש כאלה שיזרקו גם באמצע נסיעה בלי לבדוק שזה לא פוגע באף אחד מאחורה.

אהה, כבר קרה לי :evil:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
Laurence יש פתגם כזה ישן "למלשינים אין עתיד!!!" (כדאי לך לשנן את זה) עזוב את זה, שאתה גם רשמת את המספר אתה גם מודיע לאותו אחד על גבי פורום חברתי, שאתה רשמת לו את המספר קצת פתטי.

הפתעת אותי, חייב להודות :roll:

אלא אם גם אתה נוהג לשפר כך את נופי ארצנו, מה שלורנס עשה זה המינימום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, הוא עשה את המינימום, אבל בוא נסכים שהיה "מעט" חצוף לפרסם את מספר הרכב - וטוב שהמנהלים ערכו זאת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני דווקא בעד פרסום המספר.

פעם הקימו אתר שתיעד עבירות תנועה, כדי שאולי מי שיגלוש בו יחוש בושה. מאחר שבקרב עמי אני חי, אני יודע שמי שמתנהג כך - בושה ממש אין לו.

דווקא בפורום שלנו, שקורא לתרבות נהיגה, אם מישהו מכיר את מספר הרכב - הוא צריך לגרום לנהג להתבייש. העלמת המספר לא משרתת שום מטרה - לדעתי - מעבר להסתרת זהות בעל הרכב (האם הוא באמת גולש כאן??), משום שמי שמחפש "לגנוב" מספר של GTI, יש לו דרכים הרבה יותר טובות לעשות זאת מאשר לחכות שבפורום יעלה מספר כזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא אחרי העריכה כולם יהיו בטוחים שיודעים במי מדובר.

למרות שלפי המספר ניתן היה להבין שמדובר ברכב חדש יותר מזה המדובר:lol:

פורסם

מצטער, תגובה של ערס.

לא יודע אם אתה ערס או לא, אבל התגובה הזאת היא של ערס.

אם אדם מתלונן על מעשה בלתי סוציאלי ומגעיל שהוא היה עד אליו בכביש, אז הוא מלשן?

אם מישהו היה שופך ערימה זה זבל בכניסה לבית שלך והיית מתלונן עליו כי לא נעים לך לקום בבוקר למיזבלה, אז אתה מלשן?

אז אני לא יודע אם אתה ערס או לא, אבל אני מקווה שהבנת איך הדברים שלך נראים מהצד.

איל, הוא עשה את המינימום, אבל בוא נסכים שהיה "מעט" חצוף לפרסם את מספר הרכב - וטוב שהמנהלים ערכו זאת.

אני למשל לא הייתי מוחק את המספר.

אם מישהו היה מספיק חוצפן לזרוק פחית בכביש, אז אין מקום להתחשב בצנעת הפרט שלו.

זה מזכיר לי אגב שבקירבת הבית שלי חונה לעיתים גולף GTI דור 5 שחורה, רק שכל פעם שהוא מגיע לפה הוא חונה על המדרכה בצורה כזו שחוסמת את המעבר להולכי רגל. אני מזהה את הרכב ואת הנהג ואני יודע שהוא גולש בפורום VAG. אני כל הזמן מתלבט אם לצלם את הרכב ולפרסם שם...

bar72, זה האתר עליו דיברת:

http://www.oradom.co.il/

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בוגר מאוד. גם חכם.

NOT!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...