Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים ראיתי אנשים זורקים דברים מהחלון - אף פעם לא חשבתי לרשום על זה בפורום מה תועלת בכך?

תגיש נגדו תלונה בתור נאמן ניקיון זה כבר יותר יעיל! בכל מקרה צדקנים ומלשינים רק גורמים נזק לעצמם בכך שהם

מתעצבנים על טיפשות של אחרים הם בעצם מענישים את עצמם! בן אדם כזה שמרוכז בעצמו לא שווה את עצבים שלך!

כנראה שהוא ממש אומלל!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטער, תגובה של ערס.

לא יודע אם אתה ערס או לא, אבל התגובה הזאת היא של ערס.

אם אדם מתלונן על מעשה בלתי סוציאלי ומגעיל שהוא היה עד אליו בכביש, אז הוא מלשן?

אם מישהו היה שופך ערימה זה זבל בכניסה לבית שלך והיית מתלונן עליו כי לא נעים לך לקום בבוקר למיזבלה, אז אתה מלשן?

אז אני לא יודע אם אתה ערס או לא, אבל אני מקווה שהבנת איך הדברים שלך נראים מהצד.

לא זכור לי שאני הצהרתי על עצמי שאני ערס? נתחיל מזה שאני לא מתעסק בח*א של אחרים, זה לא מעניין אותי מה שהם עושים הם מספיק בוגרים להחלטות שלהם, ואני לא אמור להיות השוטר שלהם.

לגבי אם מישהו יזרוק לי בפתח הבית זבל אני מוכן לשים לך את המפתחות של האוטו שאף אחד לא יעיז לשים. זה לא שהוא יחטוף אחרי זה משהו, אלא פשוט אני גר בשכונה של אנשים שמכבדים את עצמם ולא ינסו לעשות דבר כזה.

לא יודע מה איתך, אבל אני לא יזרוק פסולת למישהו שיש לו x5 בחנייה, לא מחפש הפרתקאות :lol:

תאמין לי שאתה צודק לא צריך לחפש צרות, שאחר כך אתה לא יודע איך זה יגמר ומה ההשלכות של זה.

גישה שמתאימה לבית הספר, הצבא, עובדים שכירים ופושעים.

מה המשותף? כולנו נגד המערכת. אם דפקת את המערכת אני לא אלשין עליך, כי אנחנו באותו צד.

מה משותף לי ולאותו חלאה שזורק זבל מהחלון? ממש, אבל ממש כלום.

מי הוא הגוף הנפגע מהעבירה של אותו זבל? אני. אתה. המשפחה שלך. הסביבה שלך. המדינה.

אני לא טלית שכולה תכלת, ולא "מלשין" במקרים מסויימים אפילו אם אני נפגע מזה בעקיפין. אבל צריך לבחור את הסולידריות שלך. עם מי אתה מזדהה? עם נקניק שזורק עליך זין? מה זה אומר עליך?

כל הכבוד לורנס על הצפת האירוע, אני מקווה גם שתגיש תלונה מסודרת, אם כי אני מעריך שכמובן לא יקרה מזה כלום. אבל בשביל הרקורד - כדאי.

אני אהיה אתך הכי דוגרי שאפשר ברגע שזה מגיע אלי, וזה פוגע בי אז אני פותר את הדברים לפי ראות עיני וכן אני לא אלך "ואלשין" על אותו אחד מסיבה פשוטה, שאני מסוגל לפתור את זה לבד בלי התערבות של צד נוסף.

וכמו שעניתי לקספר, תקרא לי "ישראלי מצוי" שאכפת לו רק מעצמו אבל ככה רוב הישראלים ואני לא יוצא דופן כל עוד זה לא מפריע לי, וגם בנוסף לא משעמם לי שאני צריך להיות שוטר של כל אחד ולהגיד לו "נו.. נו...נו" על המעשים שלו.

לכן כל עוד זה לא פוגע בי, ומפריע לי אין לי כל סיבה להתערב ולנסות להיות שוטר.

(*) עוד דבר וזה כבר לא הפעם הראשונה שתמיד אחרי תגובה שלי נוצרות שלל וריאציות של מתיחת ביקורת על זה שאני אולי? ערס או איזה עבריין צמרת בגלל שיש לי X5 או לפי ההתבטאות שלי, שהיא לפעמים לא נוגדת את ראות עינכם עצה שלי קחו נשימה

לפני שאתם מגיבים על התגובה שלי וישר יוצאים בהצרות שאני כזה, וכזה.....

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

לפעמים אני מגיע למצב שהאוטו שלי עמוס בבקבוקים, פחיות, סיגריות, ניירות, ניילונים וכד' מרוב שאני לא מעיז לזרוק משהו מהחלון. לא באמצע נסיעה ולא בצד הדרך. רק בתחנות דלק (בפח כמובן).

לפעמים כשאני ממהר ואני מתדלק, אני פתאום שם לב לכל הזבל שיש לי באוטו שנייה אחרי שיצאתי מתחנת הדלק. זה ממש מבאס...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

(*) עוד דבר וזה כבר לא הפעם הראשונה שתמיד אחרי תגובה שלי נוצרות שלל וריאציות של מתיחת ביקורת על זה שאני אולי? ערס או איזה עבריין צמרת בגלל שיש לי X5 או לפי ההתבטאות שלי.....

אל תדאג, אף אחד לא חושב שאתה עבריין צמרת, לפי ההודעות שלך בעבר חושבים שאתה מקסימום עבריין צעצוע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפעמים אני מגיע למצב שהאוטו שלי עמוס בבקבוקים, פחיות, סיגריות, ניירות, ניילונים וכד' מרוב שאני לא מעיז לזרוק משהו מהחלון. לא באמצע נסיעה ולא בצד הדרך. רק בתחנות דלק (בפח כמובן).

לפעמים כשאני ממהר ואני מתדלק, אני פתאום שם לב לכל הזבל שיש לי באוטו שנייה אחרי שיצאתי מתחנת הדלק. זה ממש מבאס...

חחחח מכיר את זה!

אצלי כשהפח מתמלא אני זורק על הרצפה של המושב שליד הנהג (אשפה יבשה כמובן) כדי שזה יפריע לי ואני ארוקן את הזבל בהזדמנות הראשונה :roll:

פורסם
אל תדאג, אף אחד לא חושב שאתה עבריין צמרת, לפי ההודעות שלך בעבר חושבים שאתה מקסימום עבריין צעצוע!

וואלה? ואתה המצחיק שלא יוצא לו המצחיק?

בגירה, אם היית יודע במה אני עוסק מי אני ומה אני אז אולי אופן הדיבור שלך היה משתנה, ואני מוכן גם להתערב אתך שאם תפגוש אותי פנים מול פנים אתה לא תגיד לי את זה איך אני אתך?.

פעם הבאה שאתה מנסה ל"הצחיק" את החבר'ה אל תעשה את זה על חשבוני, כי כמו שכבר אמרתי לך את זה למעלה אתה לא יודע מי אני ומה אני. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כאילו הייתי צריך הוכחה יותר גדולה למה שאמרתי, מאשר התשובה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נראה:

משפט ראשון - הבעת עלבון.

משפט שני - השלת כל אחריות אישית ואזרחית.

משפט שלישי - איום מרומז.

משפט רביעי - אזכור מילה עם השורש כ.ב.ד.

ברכותיי, התקבלת למועדון ע.ר.ס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא זכור לי שאני הצהרתי על עצמי שאני ערס? נתחיל מזה שאני לא מתעסק בח*א של אחרים, זה לא מעניין אותי מה שהם עושים הם מספיק בוגרים להחלטות שלהם, ואני לא אמור להיות השוטר שלהם.

לגבי אם מישהו יזרוק לי בפתח הבית זבל אני מוכן לשים לך את המפתחות של האוטו שאף אחד לא יעיז לשים. זה לא שהוא יחטוף אחרי זה משהו, אלא פשוט אני גר בשכונה של אנשים שמכבדים את עצמם ולא ינסו לעשות דבר כזה.

אני לא אמרתי שאתה ערס, אתה שהתגובה שלך היתה תגובה של ערס.

לא ממש מעניין אותי אם אתה ערס או לא וזה בעיקר בעיה שלך, אבל קח בחשבון שלא נתקלתי בערס שהודה או העיד על עצמו שהוא ערס.

"שיטת העבודה" שלך של לפתור הכל בכוחות עצמך ללא התערבות המשטרה פשוט לא מתאימה למדינה מתוקנת ועלולה להכניס אותך להרבה צרות. אני מסכים שלמשטרה אין מקום בכל מקום בכל סיטואציה, אבל אני בהחלט לא חושב שדיווח על מישהו שמלכלך את המדינה שלנו שכבר מטונפת נחשב הלשנה.

נלך איתך צעד אחד נוסף, נגיד אתה רואה מישהו תוקף ילדה קטנה והמישהו הזה להערכתך נראה מסוכן ויכול לשחוט אותך במקום, מה תעשה אז?

1. תתעלם כי אחרי הכל...אתה לא מוכן להלשין על אף אחד למשטרה?
  2. "תלשין" עליו למשטרה?

ברור שזו דוגמא שונה וקיצונית יותר, אבל היא באה להמחיש לך מצב בו פניה למשטרה היא בשום צורה לא "הלשנה".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
וואלה? ואתה המצחיק שלא יוצא לו המצחיק?

בגירה, אם היית יודע במה אני עוסק מי אני ומה אני אז אולי אופן הדיבור שלך היה משתנה, ואני מוכן גם להתערב אתך שאם תפגוש אותי פנים מול פנים אתה לא תגיד לי את זה איך אני אתך?.

פעם הבאה שאתה מנסה ל"הצחיק" את החבר'ה אל תעשה את זה על חשבוני, כי כמו שכבר אמרתי לך את זה למעלה אתה לא יודע מי אני ומה אני. 

אין מה לעשות. גם אם אתה משורר מצועף עיניים, האוטו שלך מסדר לך תדמית מאוד מסוימת. צריך לקחת בחשבון שאוטו כזה, ודאי שחור, בצד ההנאה שהוא כנראה מעניק לרוכבו, גם "נוטע" בו תכונות מאוד מסוימות. לא בטוח אגב שאתה צריך להתגונן, אני די משוכנע שאם אתה תחליט לזרוק יום אחד פחית ריקה מהחלון של האוטו, לא תשמע אפילו ציוץ של מחאה.

ואגב בענין ה GTI השחורה שחונה על המדרכה, נראה לי שאפשר לנקות ומיד את החבר איל מכל חשד. האוטו שלו לא יחנה על מדרכה, אלא אם היא סטרילית ובני אדם אינם יכולים לעבור בסמוך.

פורסם

יש לכם פחד אוו בעיה מערסים?

מה נפלתם עליו בקטע הזה תתבישו!

דיי כבר עם משחקי המילים שלמדתם באונברסיטה.

סנובים שחבל על הזמן!

פורסם
סנובים שחבל על הזמן!

מזכיר לי, שבדיוק קיבלתי מאמזון את הספר The Book of Snobs (של אותו אחד שכתב את Vanity Fair), שהוא קריאה מבדרת במיוחד. (או שזה בפני עצמו משפט סנובי? :lol: )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אם הפחית היתה נזרקת מ- X5 ואפילו מ - X6 הייתי מנסה למצוא דרך לגרום לנהג להבין שעשה טעות ולא לחזור עליה.

לא בטוח שהייתי מפרסם בפורום הזה כי אני מאמין שהרבה פחות בעלי X5 קוראים כאן מאשר בעלי GTI. למה? כי לדעתי X5 הוא לא בדיוק אוטו של חובבי רכב (רק אל תבינו אותי לא נכון, אני לא אומר מה הוא כן..)

אני לא חושב שהייתי ניגש אליו, גם אל בעל הגולף לא ניגשתי (גם כי הייתי באמצע JOGGING וקצת קשה לי להשיג רכב).

אגב, אלי נהגי מוניות שזורקים בדלי סיגריות מהחלון ברמזור אני כן ניגש. אומר בעדינות "נפלה לך סיגריה מהחלון" ומחכה שהם יפתחו את הדלת וירימו. הרוב מרגישים לא נעים שפניתי אליהם ומרימים. חלק מרגישים לא נעים ובכלל לא פותחים את החלון ורק מחכים לרמזור שיהפוך לירוק, וחלק קטן, איך אומרים 'מתנפחים עלי'. אני "מתקפל" חוזר לאוטו ומרים טלפון לתחנה להתלונן. תאמינו לי, הסדרן רק מחכה לדברים כאלו. או שהתחנה קונסת את הנהג או שהוא לא מקבל נסיעות כמה שעות.

אני לא מרגיש רע עם זה ולא מלשן כמו שכתבו. נתתי לנהג הזדמנות לתקן והוא לא לקח אותה.

ועוד ענין קטן, פירסום מספר הרכב בא לא רק כדי לבייש את הנהג אלא כדי לא להכתים אוכלוסיה שלמה של בעלי GTI שחורות. אם ירשה לי מנהל הפורום, אני מוכן לפרסם רק את 2 הספרות האחרונות של הרכב כדי לנקות כמה שיותר נהגים מחשד.

יום נעים.

• תוכן חדש...