Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדשה פה, זו ההודעה הראשונה שלי, זה נראה כמו פורום רציני ורציתי לשאול משהו, מקווה שתוכלו לעזור.

פג'ו 205 שנת 95 שנקנתה לפני כ-3 חודשים, הקילומטרז' עמד על 23K, כבר כשבוע לא סחבה טוב בעליות. אתמול בעת נסיעה לא מהירה נשמע רעש טרטור מוזר מהמנוע ותוך כמה שניות הוא נכבה. לא היה חסר שמן, מיים או דלק. דרדרנו את האוטו חזרה לבית, כאשר תופס תאוצה המנוע נדלק אך לחיצה על דוושת דלק לא משפיעה. לא ידוע אם הוחלפה רצועת טיימינג. מהסתכלות שלי פה בכמה הודעות אני חושבת שנקרעה. נקווה שלא כי אם כן הבנתי ממה שראיתי פה שנצטרך להחליף ראש מנוע ואולי עוד דברים בגלל זה.

אשמח לקבל חוות דעת וגם המלצות למוסכים ו/או הערכת מחירים באיזור ירושלים.

תודה מראש

אלה

פורסם

קריעה של רצועת התזמון היא דבר פתאומי ולא הדרגתי. הרכב אינו מניע כלל אם הרצועה קרועה.

יתכן שהבעיה היא במגבר ההצתה ("יוניט" בלע"ז), הנמצא על המפלג.

יתכנו גם בעיות אחרות, צריך לבדוק את הרכב.

המלצה: מוסך עובדיה, רחוב התעשיה, תלפיות, 026710861.

בלי לדעת מה התקלה אי אפשר להעריך את עלות התיקון.

דני

• תוכן חדש...