Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה בדיוק הויכוח המטופש הזה?

עבודות DIY בפורום אודיו לרכב, זה לא בדיוק דבר שלא בשגרה, ולכן זה מבורך.

יש פתרונות לכאן ולכאן, אבל מה יש פה להתווכח?

under construction..

פורסם

המתאם הזה עולה 5 שקלים!!!

קונים אותו בכל חנות מערכות. מבקים אבל את המעביר !! ולא המתאם.

כי מתאמים עולים יותר (מנסיון!)

ואין סיבה לקנות אותו ביותר מ 20 - 30 שקלים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברכב הפרטי שלי יש לי HU 9853 עם מחבר אנטנה צרפתי שחיברתי אליו את האנטנה של הרכב בזמנו ישירות לקבל אנטנה כאשר חשפתי את הכבל אנטנה עצמו וחיברתי לתוך המחבר נקבה הצרפתי ואת הסיכוך לבודי של הרכב - לא קלטו משהו...

בהתקנה האחרונה - קפצתי לACE וקניתי מחברי אנטנת RF של טלוויזיה - בלי הלחמות, בלי הרבה עבודה מיותרת חיברתי צד אחד ליציאה מה9853 וצד שני לכבל של האנטנה של הרכב וקולטים פשוט פגז.

מי שמתאים לו מתאם שיקנה מתאם מי שמתאים לו עבודת DIY שיעשה עבודת DIY

אין כאן וויכוח בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...