Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוף לחוף בארה"ב ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לעשות טיול בארה"ב מחוף לחוף ברכב.

האם מישהו בצע כזה טיול?

באיזו חברה אתם ממליצים לי לשכור את הרכב?

טיפים והמלצות יתקבלו בברכה...

תודה מראש לכל המשיבים

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

המסקנות: על 4 עדיף בארופה, בארץ עדיף על 2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתי כזה ב2004 ככה שאני לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל דבר אחד בטוח רכב כמה שיותר גדול כי אתה הולך לחיות בו.

אנחנו היינו שלושה התחלנו עם שברולט אלרו ולאחר יום החלפנו לשברולט טרייל בלייזר עם 5 מייל על השעון, (שכרנו בהרץ).

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

שאלות לא חסר...

אנחנו 2, כך שגודל הרכב הוא מעט פחות רלוונטי לנו.

באיזה מסלול נסעת?

כמה זמן לקח הטיול?

מה סדר גודל של המחיר של טיול שכזה?

מה עלות הרכב(סדר גודל)?

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שווה לבדוק את ההבדלים במחיר - לנו עלה הרכב 3000$ ~ לחודשיים וחצי (נהגים צעירים בזמנו, ו"קנס" על החזרת הרכב במקום אחר), המחיר היה רק 50$ לכל התקופה (כן - חמישים) יותר מהאלרו.

המסלול בגדול - נחתנו בLA נסענו לכמה ימים לסן דייגו, ומשם לסאן פרנסיסקו ומזרחה לכיוון ילוסטון/יוטה ולאס וגאס, ירדנו דרומה לטוסון והמשכנו על הגבול עם מקסיקו עד למיאמי עם עליות צפונה מדי פעם, ממיאמי על החוף המזרחי עד לניו יורק.

לקח חודשיים וחצי לא כולל עוד שבועיים בניו יורק.

בזמנו המחיר יצא בסביבות 25K לכל אחד.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני עשיתי חוף לחוף במשך 8 חודשים עם עוד שני חברים.

קנינו בניו ג'רסי לינקולן טאון קאר שנת 92 עם צבע דהוי ב-900 $ !!! ואחרי הטיול צבענו אותה ומכרנו ברווח של 2,300 $.

זה היה בשנת 2001 אז לא יודע כמה רלוונטי לרכוש היום רכב בארה"ב אם בכלל.

אייל

BMW M135I

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו הגענו במטרה לרכוש רכב, ומאז אסון התאומים יש כ"כ הרבה חוקים שמגבילים את הרכישה ככה שבפשוט ויתרנו ושכרנו.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

עוד פרט קטן,

פרט כמובן לזמן ששוהים במקום כלשהו,

כמה קילומטרים עוברים ביום בערך, לדוגמא, אם יש לי קטע של איזה 1000 ק"מ ללא עצירות טיירותיות בדרך, כמה זמן זה לוקח בערך?

אני יותר מכוון כדי לדעת איך לתכנן את הטיול כדי להעריך כמה זמן יקח לי כל קטע דרך.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו עשינו נסיעות יותר ארוכות אבל תמיד אחד נוהג - אחד לידו ער - ומאחור ישן, הכי הרבה שנסענו היה 1300 ק"מ רצוף (עם הפסקות ריענון) , בדיעבד היה מיותר לחלוטין ולכן לא עשינו זאת שוב, תמיד יש מוטלים בצד הדרך, וכשזה חור באמצע שום מקום זה גם זול מאוד.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

כנראה לא הסברתי את עצמי מספיק טוב,

כמובן שאם נוהגים סביב לשעון אז אפשר לעבור מקצה לקצה ללא עצירות(פרט לשרותים ואוכל כמובן), אני מתכוון זה כמה מרחק עוברים ביום עד הערב/לילה, בלילה כמובן ישנים באיזה מוטל בצד הדרך.

הייתי על 4!!!!

הייתי על 3!!!

ולאחרונה עברתי ל-2!!

פורסם

תעשה חשבון של מהירות מירבית מוגבלת ל-75 מייל לשעה (120 קמ"ש).

ככה שהמהירות הממוצעת שלך עם עצירות, כבישים צדדיים וכו' היא סביב 90 קמ"ש.

תכפיל בכמות השעות שתרצה לנהוג ביום והרי לך המרחק :)

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם
תעשה חשבון של מהירות מירבית מוגבלת ל-75 מייל לשעה (120 קמ"ש).

בברכה,

אייל

המהירות החוקית ברוב הכבישים בדרך היא 50-55 מייל לשעה עם הרבה משטרה בדרך.

אני מכיר אנשים שעשו את זה מזמן,מזמן.

לעשות כזה מרחק עם רכב מושכר נשמע לי מטורף.

לקנות רכב בצד אחד ולזרוק אותו בצד השני יותר זול.

אבל אני לא יודע איזה בעיות עושים היום על קניית רכבים בארה"ב.

בברכה

אייל

אייל

פורסם

קוסט טו קוסט עם רכב זה אחד החלומות שלי!

תבדקו טוב טוב מה ההגבלה על ק"מ בחברה בה אתם שוכרים, שלא תשאירו שם את המכנסיים שלכם.

בגדול אין בעיה "לתפור" בארה"ב מרחקים של 1000 ק"מ ביום, אני עשיתי עם אישתי 800 ק"מ ונהגנו מ-8 עד 20 כשאני נוהג 80% מהדרך. אני לא חושב שבטיול קוסט טו קוסט צריך לגמוע הרבה ק"מ ביום אחד אלא דווקא לקחת את הזמן ולהנות מהדרך, לרדת מהמסלול לא שרוצים ולשנות מסלולים לפי המצב רוח...פשוט לזרום עם הדרך כשרק הכיוון הכללי נשמר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא ניסיתי, רק מכיר כמה חברים שעשו טיול כזה אך היה להם כלי תחבורה אחר:

route-69-001.jpg

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

אני הולך לעשות טיול בחוף המזרחי וממה שדוד שלי שגר שם בדק לי הוא שאני צריך לעשות לרכב טיפולים, כמו שמנים ופילטרים, הוא אמר שזה לא בעיה כי יש ממש כמה רשתות שעושות את זה, אתה משלם על הטיפול ואחרי זה הם מחזירים לך!.

ועוד משהו, הוא אמר לי גם שמגבילים לחודש אחד של השכרה! ז"א שאתה צריך כאילו להחזיר את האוטו ולקחת שוב וזה בגלל שהם מחויבים לבדוק אם באמת הרכבים עברו טיפולים!

שוב, זה מה שהדוד שלי בדק לי שם והוא משכיר המון רכבים שם לצורך עבודה, ככה גם הוא נותן לי הנחה יפה... :)

מקווה שעזרתי :)

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...