Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC Desire טיפים, טריקים ושטיקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי היום בDESIRE שהתיאור הכי טוב שאני יכול לתת לו, בהיעדר מילה אחרת, הוא מדהים!

רציתי לשאול את האנשים שמשתמשים במכשיר, או שאר ליין המכשירים של HTC מבוססי אנדרואיד, אם מישהו מכיר אפליקציות מגניבות, פריצות, טיפים מעניינים לתפעול המכשירו שאר עצות.

מה שכרגע דחוף לי, זה מאיפה אפשר להוריד "דבר" שיעשה לי את הטלפון בעיברית, אבל בתמיכה טובה בעברית, כי החנות שבה רכשתי מתקינים בעצמם מקלדת בעברית, אבל אם מקישים מספרים זה יוצא הפוך (01 במקום 10 למשל)

ודבר שני זה איך אני מסדר את השמות בספר הטלפונים (שנמצא על הסים), כרגע זה מופיע לי במצב של כביכול "לפי שם משפחה" שבו כל שם בעל יותר ממילה אחת מתארגן כך שהמילה השנייה תהייה ראשונה, וזה מסתכל נורא.

תודה רבה!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
התחדשתי היום בDESIRE שהתיאור הכי טוב שאני יכול לתת לו, בהיעדר מילה אחרת, הוא מדהים!

רציתי לשאול את האנשים שמשתמשים במכשיר, או שאר ליין המכשירים של HTC מבוססי אנדרואיד, אם מישהו מכיר אפליקציות מגניבות, פריצות, טיפים מעניינים לתפעול המכשירו שאר עצות.

מה שכרגע דחוף לי, זה מאיפה אפשר להוריד "דבר" שיעשה לי את הטלפון בעיברית, אבל בתמיכה טובה בעברית, כי החנות שבה רכשתי מתקינים בעצמם מקלדת בעברית, אבל אם מקישים מספרים זה יוצא הפוך (01 במקום 10 למשל)

ודבר שני זה איך אני מסדר את השמות בספר הטלפונים (שנמצא על הסים), כרגע זה מופיע לי במצב של כביכול "לפי שם משפחה" שבו כל שם בעל יותר ממילה אחת מתארגן כך שהמילה השנייה תהייה ראשונה, וזה מסתכל נורא.

תודה רבה!

ידידי היקר,

אני לא יודע איך יצא לך בנשימה אחת שהמכשיר מדהים והדבר הבסיסי ביותר לא עובד בצורה תקינה וזה התמיכה בשפה העברית.

חכה עד שתקבל מיילים משרתי גוגל או יאהו אז כנראה העברית תהיה *D)(-393-44 :x

תחליף את הטלפון לאייפון שבו העברית כמעט מושלמת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבחור קנה במיטב כספו טלפון מתקדם ללא עברית תקינה ככה שלי נראה שזה דבר בסיסי שחייב להיות בכול טלפון מתקדם כחלק ממערכת ההפעלה ולא איזה פריצה או פאטצ'.

גם באייפון 3GS שנמכר בארץ יש פיקשושים בעברית אבל זה זניח מאוד ומנסיוני השיבוש בעברית במיילים מסויימים נובע מכך שההגדרות אצל שולח המייל לא תקינות.

פורסם

מרק,

אחרי 3 שנים מתישות עם האייפון אני יכול לומר בלב שלם שאני עם האייפון גמרתי.

חוץ מזה שהוא קל לתפעול, איכשהוא תמיד נראה שאפל עשתה את המקסימום כדי "לקצץ לך את הכנפיים".

והנה כמה דוגמאות:

אי אפשר להעביר קבצים ב Bluetooth

אי אפשר לשים רינגטונים

אי אפשר לחבר את המכשיר ליותר ממחשב אחד בלי למחוק את האבא של המכשיר

אי אפשר לשים Themes

יש עוד מלא.

אני יכול לומר בוודאות שיש יותר "אי אפשר" מאשר "אפשר"

אני בתור אדם עובד, רציתי Push Mail - עד לפני שנה וחצי בערך אפל זרקה עלי ***. ואז הם הוציאו אפליקציית ניהול שאני צריך להתקין בנוסף לItunes כדי שאוכל להתממשק לExchange, ואז רציתי להתחבר עם המחשב לאינטרנט עם הטלפון אבל לעזאזל אין

אפשרות ויש עוד מיליון דוגמאות.

בקיצור,

עדיף עברית עילגת על מכשיר עילג.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בקטע הזה אפל באמת מעצבנים ומקשים על החיים. אבל בפריצה של 5 דקות, אתה מאפשר את כל האופציות האלה בכיף.

Stay Dirty

פורסם
הבחור קנה במיטב כספו טלפון מתקדם ללא עברית תקינה

בוא נדייק: זה לא שהבן אדם קנה מכשיר ללא עברית תקינה, הבן אדם קנה ביודעין טלפון שאין בו עברית כלל, אבל הוא אחד מהטלפונים המתקדמים והמוצלחים שקיימים היום.

אנדרואיד 2.1 לא כוללת עברית, ואם רוצים להוסיף עברית צריך לעשות ROOT למכשיר - בדיוק כמו שהיה צריך לעשות גם באייפון עד לא מזמן. השמועה אומרת, אגב, שבאנדרואיד 2.2 (froyo) יש כבר תמיכה חלקית בעברית (קיימים פונטים). הדיזייר אמור לקבל שדרוג ל 2.2 בזמן הקרוב.

פורסם
מרק,

חוץ מזה שהוא קל לתפעול, איכשהוא תמיד נראה שאפל עשתה את המקסימום כדי "לקצץ לך את הכנפיים".

והנה כמה דוגמאות:

אי אפשר להעביר קבצים ב Bluetooth - תמיד ניתן לעביר קבצים בצורה אחרת לדוגמא: רשת אלחוטית או שרת גוגל DOC שאני משתמש איתו.

בלוטוס במקור לא נועד לשם העברת קבצים.

אי אפשר לשים רינגטונים - בוודאי שאפשר גם לפני קושחה IOS 4.

אי אפשר לחבר את המכשיר ליותר ממחשב אחד בלי למחוק את האבא של המכשיר- אין שום בעיה לבצע זאת ואני לא ניתקלתי בשום בעיה במחשב האישי והלפטופ שברשותיי.

אי אפשר לשים Themes - החל מקושחה IOS 4 ניתן להתקין תמונות ורקעים.

יש עוד מלא.

אני בתור אדם עובד, רציתי Push Mail - עד לפני שנה וחצי בערך אפל זרקה עלי ***. ואז הם הוציאו אפליקציית ניהול שאני צריך להתקין בנוסף לItunes כדי שאוכל להתממשק לExchange, ואז רציתי להתחבר עם המחשב לאינטרנט עם הטלפון אבל לעזאזל אין

אפשרות ויש עוד מיליון דוגמאות. - אני לא יודע בדיוק על מה אתה מדבר אבל בקלות רבה ניתן להפוך את האייפון למודם בעזרת חיבור USB או בעזרת בלוטוס.

חלק מהדברים שרשמת נפתרו בקושחה IOS 4.

בקיצור,

אני מבין שהיה ברשותך אייפון יחסית יישן 3G ?

פורסם

היי ועדיין יש לי דור ראשון,

אני מסכים שהרבה מהעצבים שלי מגיעים מהאיטיות של המכשיר אבל מה שכתבתי נכון לפעם האחרונה שעדכנתי את המכשיר לפני זמן מה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
מרק,

והנה כמה דוגמאות:

אי אפשר להעביר קבצים ב Bluetooth

אי אפשר לשים רינגטונים

אי אפשר לחבר את המכשיר ליותר ממחשב אחד בלי למחוק את האבא של המכשיר

אי אפשר לשים Themes

יש עוד מלא.

בקיצור,

+1

אני גם סיימתי את הקריירה שלי עם האייפון ועברתי לנקסוס וואן! ואני מסתדר טוב מאוד עם התמיכה בעברית שיש לו וכל המיילים וSMSים עובדים מצויין ומוצגים תקין.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תגובה באדום

מרק,

והנה כמה דוגמאות:

אי אפשר להעביר קבצים ב Bluetooth - אפשר ! באייפון שלי מותקנת אפליקציית IblueNOVA אפשר לשלוח ולקבל כל סוג של קובץ!

אי אפשר לשים רינגטונים - אפשר ! אפילו לא צריך לפרוץ את המכשיר בשביל זה. קובץ m4r הוא קובץ רינגטון לאייפון ויש מלא אתרים שעושים המרה מMP3 לm4r

אי אפשר לחבר את המכשיר ליותר ממחשב אחד בלי למחוק את האבא של המכשיר - אתה טועה , זה אפשרי ביותר.

אי אפשר לשים Themes - אפשרי דרך אפליקציית WinterBoard.

יש עוד מלא.

בקיצור,

• תוכן חדש...