Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HTC Desire טיפים, טריקים ושטיקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אייפון הוא מצוין, אבל אתה לא יכול להגיד שאין הבדל בין 3G ל- 3GS. הוא כפול ממנו בזכרון RAM, והמעבד שלו מהיר ב-200 MHZ.

king7777 אני האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא שוחה עם הזרם, וחוץ מזה אף פעם לא היה לי מוצר של אפל. אבל האייפון פשוט מכשיר מעולה ובגלל זה קניתי אותו.

Stay Dirty

פורסם
ידידי, אין הרבה הבדל בין ה3G ל3GS. ה3G הוא מכשיר מצוין.

ידידי, קיים הבדל גדול בין 2 המכשירים רק לאחר בדיקה מעמיקה תבין זאת.

ב-3G - לא ניתן להקליט ווידיאו, ללא מצפן עם אפשרות להצבעה על הצפון המגנטי, ללא תמיכה בפקודות קוליות לחיוג והפעלת מוסיקה. הרבה משיפורים שקושחה IOS 4 לא באים לידי מימוש באייפון 3G ורק ב- 3GS לדוגמא ריבוי משימות+כמובן כול מה שרשם אסף.

איזה כייף לי :)

פורסם
+1

אני גם סיימתי את הקריירה שלי עם האייפון ועברתי לנקסוס וואן! ואני מסתדר טוב מאוד עם התמיכה בעברית שיש לו וכל המיילים וSMSים עובדים מצויין ומוצגים תקין.

האם רשימת אנשי הקשר מוצגת בצורה תקינה ?

האם כול אתרי האינטרנט בשפה העברית נראים בצורה תקינה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים יקרים. שאלתי שאלה קונקרטית. בואו לא נהפוך את זה לשרשור מלחמה של "מה יותר טוב, איי-פון או כל דבר אחר, צרפתיות יפניות". חלאס.

אני יודע טוב מאוד למה מסוגל אייפון, לא קניתי אותו בידיעה מוחלטת לכל מה שהוא יכול לעשות. אני החלטתי לקנות את הדיזייר בגלל שהו מבוסס על אנדרואיד, שהיא מערכת קוד פתוח (בניגוד לאטימות של אפל) ומעבד עדיף (1 Ghz לעומת 600 Mhz) וחוצמזה בגלל סולד מאופי היחס שלקוחות אפל מקבלים (בהקשר זה אני אעלה את בעיות הקליטה שהתגלו אצל האייפון 4 ותגובתו של סטיב ג'ובס לנושא "אז אל תחזיקו אותו ככה")

לגבי מי שאמר לחפש במרקט, מה לחפש? אני חדש מאוד מאוד מאוד בכל הסיפור הזה.

לגבי הלינק לפורום שנתן D.liven ,תודה רבה אני הולך להעזר בו המון

Ford Focus estate ; Subaru XV

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

:lol: איזה נשכחות זה מעלה.

נראה לי שאני היחיד בפורום הזה עם מכשיר HTC רלוונטי נכון להיום, החברה מסתמכת עלי בקניות כנראה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...