Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

יש לי ניסן אלמרה שנת 2002 שגמעה 130000 ק"מ. מצבה מצויין ואני מרוצה ממנה לגמרי.

בשנה האחרונה היא החלה לעשות בעיות דימום קלות בהנעות הבוקר ומסתבר בדיעבד שהזלזול שלי בתקלה הזו גרם לי לא רק להרוס את מנוע הצעדים (תקלה מפורסמת בניסן) אלא גם את מחשב ההזרקה אשר נזקק לשיפוץ.

החלקים הוחלפו והמחשב שופץ, האוטו נוסע ללא רבב, טורים מושלמים, הנעות מושלמות - ממש רכב 2010.

אבל -

מאז ההחלפה של החלקים בחישוב של צריכת דלק האוטו אוכל ליטר דלק אחת ל 6.5 ק"מ. (וכן, בדקתי בתדלוק פול של אותה משאבה באותה תחנת דלק - 4 פעמים מאז. ההחלפה)

לפני התקלה האוטו היה חסכוני מאוד ללא בעיות.

הרכב חובר למחשב רכב - לא מציג אף תקלה.

ה CO של הרכב בניוטרל קצת עולה אבל בנגיעה קלה בגז יורד ל 0 מושלם.

אין שום קצה חוט בסיפור הזה וקצת נמאס לי מה 250 ש"ח בדיקה של המוסך המרכזי בכל הזדמנות שרק אפשר.

יש למישהו רעיונות איך להתקדם מכאן?

תודה מראש.

פורסם

פלאגים זה זה הדבר הכי משפיע על צריכת הדלק בדוק אולי הפלאגים לא תואמים לרכב

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

דבר ראשון אולי התחנה מזייפת היה על זה שידור בTV.

דבר שני, COלא קשור לצריכת דלק. יתכן שיש לך איחור הצתה שנובע מאי התאמה אחרי השיפוץ זה יכול לגרום לצריכה גבוהה מאוד. כמה שידוע לי קשה למצוא בעל מקצוע שיפתור לך בעייה כזאת. אולי משפרי רכב לתחרויות יש להם את הכלים והידע לזה.

CO לא תקין יגרום לצריכה גבוהה אבל לא בסדר גודל כזה. ו CO תקין לא מעיד בהכרח על צריכה נמוכה. זה מעיד על בערה מושלמת ולכן יגידו לך שהכל תקין. אבל כמה בערה וכמה ממנה מנוצל להזזת הרכב זה המפתח לצריכה גבוהה או נמוכה.

הצתה מאוחרת מורידה מהמומנט כושר הסחיבה של האוטו. ז"א ניצול חלש של הבערה.

פורסם

הרמתי טלפון לבחור ששיפץ את המחשב.

לטענתו ברגע שהטורים הסתדרו יש לבדוק רק את הco אם תקין הדבר מעיד על תיקון מוצלח של המחשב.

אני ממש אובד עצות לפי התגובה שלכם גם החברה לא תעלה על התקלה.

אין איזה מומחה בקנה מידה ארצי שיכול להצביע לכיוון מסויים?

אשמח לעצה נוספת.

פורסם

אתה יכול לפנות ל"חיים יוד" חבר הפורום.

הוא מתעסק במערכות הזרקה והוא יוכל לפתור לך את הבעיה.

תוכל להשיג אותו בטלפון- 039341320.

תמסור לו ד"ש מקובי.

קובי

• תוכן חדש...