Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחתוך קטע מהשיר הנ"ל על מנת שיש בתור צילצול.

ניסיתי דרך ה"מווי מייקר" של הXP אבל זה לא עובד משום מה.

מישהו יכול לעזור לי?

אלו השיניות שאני רוצה:

1. 0:45 עד 1:26

2. 2:07 עד 2:42

 

תודה.

קובי

פורסם

אני עושה את זה בNERO. בחבילה מלאה יש תוכנה לעריכת פסקול. 

לי יש סמסונג עם תכונה מעצבנת של 3 שניות ראשונות לצלצל חלש ולהגביר. התוכנה מאפשרת לחתוך, להגביר ולמקסס כמה ערוצים בנפרד.

פורסם

עוד אפשרות היא להמיר את השיר לקובץ WAV באמצעות הwaveout plugin של הוינאמפ



ואז לחתוך את הקטעים הרצוים באמצעות הרשמקול של הוינדוס

פורסם

הקובץ שנתת הוא בסיומת M4A, בגלל זה לא הצלחת לחתוך אותו כנראה באתר שנתנו לך.

 

בכל מקרה, הנה הקטע החתוך שרצית ב MP3:

 

http://www.f2h.co.il/4627942610532

 

להבא, תדע:

 

 

אם יש לך וינדוס XP כנס לאיזה תיקיה לא משנה איזה ואז למעלה כלים-אפשרויות תיקיה-לשונית תצוגה- ואז תוריד את ה-וי מ"הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים"

 

אם יש לך ויסטה תלחץ על התחל- לוח בקרה - לחיצה על מראה והתאמה אישית ולאחר מכן לחיצה על אפשרויות תיקיה.

לחץ על הכרטיסיה "תצוגה" ולאחר מכן, תחת הגדרות מתקדמות, נקה את תיבת הסימון "הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים" ולאחר מכן לחץ על אישור.

 

אם יש לך וינדוס 7 לוח בקרה-מראה והתאמה אישית-הצג תיקיות וקבצים מוסתרים ואז תוריד את ה-וי מ"הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים"

Stay Dirty

×
×
  • תוכן חדש...