Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה שבועות מנסה למצוא משהו עברתי על כל פורום מכירה ואני לא יודע מה לעשות ואיך לחלק את הכסף שלי נכון.

יש לי עכשיו 750 שקל, אני צריך שתיי ריכבים מגבר 4 ערוצים ורמקולים אחוריים 6X9.

אין לי בעיה ובעצם אני מעדיף לקנות מוצרים יד 2, המגבר צריך להגביר את ה6X9 שיקנו ביחד איתו + זוג 6.5 קואקסאלים אני רוצה שהוא יהיה חזק כמה שיותר אבל עדיין אני לא רוצה שהוא יהיה איזה זבל סיני, ל6X9 אין לי כל כך העדפה שמעתי את הטמפו אהבתי אותו אבל הוא לא נכנס לי בתקציב, אני אשמח אם הרמקול יהיה בעל אופי צליל דומה.

אני מבקש לא לחרוג מהתקציב כי אין לי עוד, אני עוד שבועיים מתגייס לא יהיה זמן לעבוד החריגה מקסימאלית היא 50-100 שקל וגם זה כואב לי :) .

אני מבקש לא לשלוח אותי לפורום מכירה של אודיו כי סרקתי את כולו ואת רוב הרכיבים שם אני לא מכיר טוב מספיק כדי לדעת אם הם שווים את הכסף שלהם.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מה בנוגע לחיווט? יש לך או שזה צריך להכנס לתקציב?

התקנה?

את הקואקסיאליים כבר יש לך?

אני אישית הייתי מעביר את הקואקס אחורה (במידה והם כבר קיימים), מגביר אותם מהרדיודיסק, ומחפש מגברון 2 ערוצים וזוג קומפוננט קדימה.

אבל היי, זה אני :-D

מתחדשת*

פורסם

בתקציב הזה הדבר האחרון שהייתי עושה זה לחפש מגבר.

יש לך 750 שח להשקיע.? רוצה מערכת בסיסית וטובה .?

תשתמש בהגברה של הרדיודיסק עם רמקולים נצילים זה יעבוד יופי ואתה יכול להביא הכול חדש:

קומפוננט קדמי

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

6X9

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678224

פורסם

מה אני ביקשתי ומה אתם נותנים לי, יש לי כבר מערכת תסתכלו בחתימה שלי.

יש לי חיווט וכולו מונח כבר באוטו נשאר רק להבריג ולחבר.

מאוד מאוד מאוד חסר לי עוצמה באוטו עם הדוטק אמרתי נוסיף עוד 2 בדלתות האחוריות ועוד 2 במגש והכל יהיה טוב בע"ה :) .

תודה רבה על העזרה למרות אי ההבנה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

כן אני רוצה עוד מגבר 4 ערוצים ולחבר אליו שתיי זוגות רמקולים ומה שביקשתי ממכם זה רק עזרה באיך לחלק את התקציב של ה750 ש"ח ומה לקנות

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

לגבי אחוריים לא יודע ,אני קניתי רוקפורד ישן,שאני ממש מרוצה ממנו . מוצהר על 25 ונותן לדעתי יותר.

יש אחד חזק יותר של 50 לערוץ(4 ערוצים ) ב350 שח .

פורסם
יש לך את ה JBL שכתוב לך בחתימה?

יש לך עכשיו דוטק?

כן כבר כתבתי את זה מה ההסתבכות פה ?

יש לי 800 שקל תמצאו לי בזה מגבר 4 ערוצים ורמקולים אחוריים שיתנו את התמורה הכי טובה במחינת עוצמה ואיכות עדיף יד שניה.

תודה רבה על התגובות.

לגבי אחוריים לא יודע ,אני קניתי רוקפורד ישן,שאני ממש מרוצה ממנו . מוצהר על 25 ונותן לדעתי יותר.

יש אחד חזק יותר של 50 לערוץ(4 ערוצים ) ב350 שח .

אתה מדבר על זה ?

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=25

50 RMS זה לא חלש מידי ?? לא יודע זה נשמע לי לא מספק אבל המחיר פיצוץ ישאר לי 350 לאחוריים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אבל יש את הרוקפורד 50 RMS חדש ב400 שקל נראה לי שווה להשקיע את ה50 שקל האלה בשביל חדש לא ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

אופס טעות שלי :)

אתה יכול לקשר אותי למגבר ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...