Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד שבועיים אני אמור להחליף רכב ליסינג, מה המלצתכם מתוך הרשימה למטה?

יש לי 2 ילדים, כלומר יש במושב האחורי בוסטר וכסא תינוק אך כבר אין שימוש בעגלה.

1. פגו 308

2. סיטרואן C4

3. שברולט קרוז

תודה מראש.

פורסם

אני אלך על דרך השלילה.

מי שנהג על הקרוז [לא אני] דיווח שהרכב מעלה ומוריד הילוכים בנסיעה עירונית בצורה תכופה מדי ודי מעצבן.

לגבי ה C4 אני חשבתי שהיא פחות רכה ונעימה לישיבה .

לגבי ה 308 חשבתי שהרכב נוח מאוד וגם איכות הגימור לעומת השניים האחרות [שכן ישבתי בהן ונהגתי ב C4] נראה ומרגיש הרבה יותר מהקבוצה שהוא מתחרה בה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

גם לי הפיג'ו נשמעת הכי מתאימה ותא הנוסעים שלה נמצא בכמה רמות מעל לשאר המתחרות מבחינת גימור, חומרים ועיצוב.

בניגוד לרוב רכבי ההאצ'בק תא המטען של הפיג'ו הוא בגודל של משפחתית סדאן ממוצעת כמעט והוא מאוד נוח לשימוש.

לשלילה נציין את התיבה המעט מרגיזה שנמצאת גם ב-C4 .

בהצלחה.

פורסם

פיז'ו 308 גרסת הליסינג מגיעה עם תיבת הילוכים מרגיזה.

אז המנוע אומנם חזק, והרכב במבחן התוצאה מאיץ מהר ל100 קמ"ש,

אבל הדרך לשם מעיקה. התיבה קופצנית וגורמת לנסיעה לא נעימה.

זמן התגובה מרגע לחיצה על הדוושה ועד תחילת התאוצה אורך כמעט שנייה - וזה מרגיש כנצח.

מבחינת חלקים, ה C4 והפיז'ו דומות.

אבל הפיז'ו עם 45,000 ק"מ ראתה מוסך רק פעם אחת להחלפת שתי נורות קדמיות (בעייה נפוצה משום מה)...

הסיטרואן C4 זקוקה לטיפולים הרבה יותר תכופים בשל תקלות חשמל רבות ומגוונות - אני לא יכול להמליץ על הרכב.

אז אומנם לא אתה תצטרך לשלם את הטיפולים - אבל הטרחה הכרוכה בהכנסת הרכב לתיקון תקלות תכוף די מרגיזה.

פורסם

תודה על התגובות!

אם אני קורא את שלושת התגובות אז:

-- תיבת הילוכים בעייתית בשלושת הרכבים

-- הפג'ו בעלת גימור, אמינות, עיצוב וכו' יותר גבוהה

-- נראה שביצועי הפג'ו יותר טובים

האם אני מזהה העדפה לפג'ו? יש דעות אחרות?

תודה.

פורסם

הפיג'ו.

והתיבה לא נוראית, סע לנסיעת מבחן ותראה.

הפיג'ו באמת נוחה, איכותית, יפה, יפה מבפנים, מנוע מצויין(פיתוח פיג'ו וBMW)

פורסם

גם אני הייתי בוחר ב 308 מתוך השלושה. יותר שקטה, יותר סולידית, גימור פנים יותר יפה, איכותי.

בקשר לאמינות, אין לדעת מה יהיה יותר אמין , אבל מה המשקל של ההיבט הזה בבחירת רכב ליסינג?

הגיר של פיג'ו\סיטרואן לא מרגיז את כל אחד - הוא מרגיז בעיקר את מי שצריך לשלם על השיפוץ שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תשמע. הפיז'ו נוח. ההיגוי שלו רך, כמעט לא מרגישים קפיצות.

אבל מה לעשות, יש תחושה שחסר לו הילוך חמישי בתיבה האוטומטית. הרכב עושה 3500 סל"ד ב100 קמ"ש - ולא שקט במיוחד במהירויות כאלה....

אם היה עם תיבה ידנית או תיבה אוטומטית אחרת, המצב היה אחר לגמרי.

מבחינת אמינות עוד לא היו לנו בעיות איתו ב45,000 ק"מ

פורסם

כמו שהרוב ציינו, אמינות פחות חשוב לי, בכל זאת ליסינג...

אני הייתי בכיוון של השברולט קרוז אבל נראה שיש כאן רוב מוחלט לפג'ו!

פורסם

הקרוז נראית מבחוץ "מליון דולר" אבל כשתנהג בה תבין שההבטחה קצת מפוספסת [הרכב למרות הספק מרשים על הנייר די רועש ומציק בנהיגה ] שוב כל המלצות שלי בנוגע לקרוז ניתנות בתור נוסע בה ושיחה עם נהגים שנהגו בה [לא אני].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
פיז'ו 308 גרסת הליסינג מגיעה עם תיבת הילוכים מרגיזה.

אז המנוע אומנם חזק, והרכב במבחן התוצאה מאיץ מהר ל100 קמ"ש,

אבל הדרך לשם מעיקה. התיבה קופצנית וגורמת לנסיעה לא נעימה.

זמן התגובה מרגע לחיצה על הדוושה ועד תחילת התאוצה אורך כמעט שנייה - וזה מרגיש כנצח.

מבחינת חלקים, ה C4 והפיז'ו דומות.

אבל הפיז'ו עם 45,000 ק"מ ראתה מוסך רק פעם אחת להחלפת שתי נורות קדמיות (בעייה נפוצה משום מה)...

הסיטרואן C4 זקוקה לטיפולים הרבה יותר תכופים בשל תקלות חשמל רבות ומגוונות - אני לא יכול להמליץ על הרכב.

אז אומנם לא אתה תצטרך לשלם את הטיפולים - אבל הטרחה הכרוכה בהכנסת הרכב לתיקון תקלות תכוף די מרגיזה.

ה C4 הספציפית שלך סבלה מבעיות חשמל , מהמידע אשר מתקבל מחברות ליסינג והשכרה שונות , ה C4 מגלה אמינות טובה מאוד, וגם הפיקאסו אשר מבוסס עליה מראה גם הוא אמינות טובה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מדבר על דגמים חדשים (של השנה), יש מצב שיש שינוי ממה שאתם מכירים? אתם מדברים על רכבים חדשים, נכון?

בנוסף, בקרוז הוסיפו מערכת ניווט ודיבורית בלוטוס מובנים במסך 7 " ייעודי לרכבי שברולט קרוז. יש קובץ מצורף שמתאר את זה.

יש לכך חשיבות? בכל זאת, אני בוחר רכב לא מערכת...

cruze moltimedia.doc

פורסם

לא בטוח שהקרוז בגרסת הליסינג תציע מערכת מולטימדיה שכזאת, בדוק את הנושא מול חברת הליסינג.

אני מצטרף למצדדים ב308

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...