Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת מולטימדיה כזאת היא תוספת שלא ניתן לבטלה בהינף יד, ועל כן הינך צריך להכריע מה משמעותי בעבורך יותר:

אין ספק שמבחינת רכב עצמו ה308 מתעלה על הקרוז, השאלה היא האם אתה מוכן לוותר על זה בשביל מערכת מולטימדיה על רכב שהוא "פחות".

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
ה C4 הספציפית שלך סבלה מבעיות חשמל , מהמידע אשר מתקבל מחברות ליסינג והשכרה שונות , ה C4 מגלה אמינות טובה מאוד, וגם הפיקאסו אשר מבוסס עליה מראה גם הוא אמינות טובה.

לי לא היתה C4 אישית. עבדתי בחברת השכרה, ויחסית לנפח של הרכב הזה בחברה - היו לו המון המון המון תקלות.

פורסם

אני לא.

נהגתי גם על המאזדה 3 הישנה וגם על החדשה.

משום מה החדשה הרגישה לי איטית מאוד ופחות התלהבות לעומת הישנה.

אולי המנוע של החדשה עוד לא נפתח ,אולי המעבר להגה חשמלי , בסופו של עניין נהניתי פחות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שלום לכולם,

בעוד שבועיים אני אמור להחליף רכב ליסינג, מה המלצתכם מתוך הרשימה למטה?

1. פגו 308

2. סיטרואן C4

3. שברולט קרוז

מכיוון שאני רווק, פקטור גודל האוטו ומידת הרושם שהוא עושה על בחורות משחק תפקיד משמעותי...

נא חוו דעתכם

בברכה

הרווק

פורסם

בתור גבר,ועוד אחד נשוי אני לא יודע איזה רכב עושה רושם על בחורות,

אבל אני חושב שהבנתי את הראש של הבחורות עוד כשיצאתי איתן ,בערך לפני שני עשורים.

הם אהבו משהו גדול ...לדוגמא ג'יפ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לרווק עם פקטור גדול:

לטעמי האישי, ל C4 יש מראה יותר צעיר מאשר לשני הרכבים האחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לי לא היתה C4 אישית. עבדתי בחברת השכרה, ויחסית לנפח של הרכב הזה בחברה - היו לו המון המון המון תקלות.

אני מכיר נתונים מכמה חברות השכרה וליסינג בארץ אשר היו מרוצות מאוד מהרכב אשר שירתו ללא כל בעיה.

בעיות חשמל ברכב כזה הם אך ורק מהתקנות מקומיות חפראיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני מכיר נתונים מכמה חברות השכרה וליסינג בארץ אשר היו מרוצות מאוד מהרכב אשר שירתו ללא כל בעיה.

בעיות חשמל ברכב כזה הם אך ורק מהתקנות מקומיות חפראיות.

תאמין לי שלא - ברכבים לא הותקן שום דבר מלבד קודנית - וזו קודנית שקיימת בכל הרכבים של החברה.

מצד שני, גם חברות הליסינג מרוצות מה Aveo, זה לא הופך אותו לאוטו טוב או אמין.

פורסם

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך?

קודנית זאת בהחלט התקנה מקומית!.

אני נוהג על C4 כמעט 3 שנים עם 150000K ורגל כבדה מעוד על הגז .

עד היום הרכב עבר 4 טיפולים שוטפים והחלפת שסתומים בגיר פעם אחת.

אמינות כמעט מוחלטת!.

ובקשר לפיגו נכתב כאן שהיא ב3500 סל"ד ב100 קמ"ש - אם לא שינו את יחסי העברה בגיר לעומת הסי 4 ואני מאמין שלא שינו היא צריכה להיות באיזור ה3000-3100 סל"ד ב100 קמ"ש .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תמיד יש יוצאים מן הכלל - יכול להיות שהאוטו שלך בסדר. יכול להיות שיש עוד הרבה שהם בסדר.

אבל עובדתית, היו המון עם בעיות.

לא סתרתי את עצמי. זה לא שהתקינו רכיבים חיצוניים מלבד קודנית. הרשה לי להזכיר לך שהתקנת קודנית חלה על כל אוטו בארץ כיום - כי זו הדרישה של הביטוחים. לא זה מה שגורם לרדיו להפסיק להיכבות, לאורות האיתות להפסיק לעבוד, לידית ההילוכים להתקע בP או לנורת צ'ק מנוע להדלק - שאלה הבעיות הכי נפוצות שראיתי ברכב הזה.

פורסם

בינתיים הרוב המוחלט שיש להם C4 לא אומר שיש תקלות.

אתם חיים בעבר.

מישהו פה אמר, זה לא שהיפניות יותר אמינות, זה פשוט שהולכים למוסך עם תקלה היא נפתרת מהר, ואז בעל האוטו אומר, מה הרכב שלי אמין, זאת תקלה פשוטה, והוא ממשיך להשלות את עצמו שהוא קנה את עסקת המאה.

אני בעד הצרפתיות, הם בזמן האחרון השתפרו מאוד, ובאמת אין תלונות על הרכבים.

פורסם

לפי הצרכים שלך ה308 מומלצת מאד.

הקרוז יפה ומרשימה, אבל אם מדובר על 1.6 ל', קח בחשבון שהפוקוס אפילו מהירה ממנה, וזה אומר משהו....

אני עם 308 כבר שנה וחצי כמעט, והרכב נעים מאד. הנוח ביותר שנסעתי בו מבחינת מושב, מרווח יחסית, תא מטען לא רע,

בהחלט נותן הרגשה יוקרתית יותר מהמקבילים בקבוצה, הרכב מהנה לנהיגה, מרגיש טוב מאד על הכביש.

לחובתו תיבת הילוכים לא מבריקה בלשון המעטה, עצלנית, מעצבנת, וקצת חובטת בהעברת הילוכים.

וכן ביחס לפוקוס לדוגמא , מרעישה קצת יותר בשיוט בין עירוני.

אני אישית גם ממש לא אהבתי את המראה המצועצע של לוח השעונים והדש בורד של הקרוז. עמוס ומבולבל לעומת ה"שיק" הצרפתי שיש לפיז'ו.

את הC4 אני לא מכיר. פחות מתחבר לעיצוב. הגיר הוא אותו דרעק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...