Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון מובנה VOLVO S60

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים לאחרונה רכשתי VOLVO S60 עם טלפון מובנה ברכב. אני לקוח של חברת פלאפון והבעיה היא כזו.

א) חברת פלאפון מחזיקים כרטיסי SIM של דור 3 ומעלה.

ב) הרכב תומך בכרטיסי SIM של עד דור 2.5

הפתרונות שהוצעו לי:

א) לקיחת SIM מאחת החברות השניות וחיבור בעמצעות עקוב אחרי (אופציה זו אינה אידיאלית מכיון שהנהג העיקרי ברכב הולך להיות אדם מבוגר 70+ שאינו מבין במכשירים סלולרים ולא יכול כל פעם לחבר ולנתק את "העקוב אחרי")

מלבד אופציה זו ישנה האופציה של קדיחת חורים בפנים הרכב המפואר (עור ועץ) שאינה באה בחשובון והתקנת מערכת SPIRIT.

בבקשה עזרו לי למצוא פתרון.

מצטער מראש אני יודע שזה יותר קשור לפורומים של טלפונים סלולרים אבל בכל זאת אתם פורום רכב

תודה ליאו.

פורסם

בד"כ הכרטיסים תואמים והם סתם מנסים לדחוף לך עיסקה של דור 3 . אם לא הולך תנסה בחנויות סלולר פרטיות אולי הם כן יצליחו לצרוב לך קו על סים רגיל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ע"מ להתקין מערכת SPIRIT אין צורך לבצע קדיחות - פשוט מוסיפים פלח מברזל שמוברג בתוך הקונוסולה בלי צורך לקדוח חורים מבחוץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן אבל המערכת תקשורת ברכב כרגע שוויה 8000 ש"ח וכוללת רמקולי מורכב במשענת ראש הנהג מיקרופון מובנה בהגה לחצנים מובנים ברדיו ובהגה טלפון קוי לשיחות פרטיות הכל מתואם עם מערכת השמע ברכב מערכת מעולה!! לא רוצה לשים SPIRIT!

פורסם

SIM של פלאפון דור שלישי בלבד, 850 מגה הרץ. אף אחד לא עובד עליך.

אכן, המערכות המקוריות אקסקלוסיביות ונוחות במיוחד, במיוחד בוולוו (יש גם את שפורפרת הטלפון בין המושבים?).

הפיתרון הכי טוב זה כמובן SIM מסלקום או אורנג' באופציות הבאות-

1. TALKMAN- יהיה לו מספר ייחודי לרכב.. יש את הסירבול של "להטעין" את הכרטיס אבל ניתן להטעין בסכום מכובד ולהיות בראש שקט זמן רב.

2. לפתוח חשבון חדש.. פחות מומלץ כי התחייבויות, סיפורים וכדומה.

לך על הראשון, בהצלחה ותתחשש.

פורסם

לנייד את הקו לאורנג'/סלקום וזהו.

אתה נשאר עם אותו מספר.

יכול גם להמשיך לקבל החזרים לפי שימוש מהחברה החדשה לפי החוק החדש (של ניתוק זיקה בין מכירת מכשיר להחזרים).

תוכל לקבל גם SIM נוסף עבור הרכב שיהיה בו באופן קבוע על אותו קו. עולה 5 שקלים נוספים בחודש או משהו כזה, ובטח אפשר להתמקח גם על זה.

אה, ואם מדובר באדם בן 70 אז סביר להניח שאין לו צורך בגלישה ברשת הדור השלישי, אז באותה הזדמנות גם לוודא שמקבלים גם עבור המכשיר העיקרי סים דור 2.5, וכך לא לשלם סתם על חבילת גלישה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...