Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר באיביזה 1.4 2003 דגם bby.

באמצע עלייה המנוע נכבה ולא הצלחתי להניע.

גררתי את האוטו למוסך פתח מכסה מנוע פירק להגיע לרצועה והראה לי שהרצועה חתוכה לשתיים, הוא אמר שצריך לבדוק שלא הלך ראש מנוע גם אמרתי לו תתחיל לפרק ותבדוק.

הוא התייעץ עם סוכן צ'מפיון ואמר לו הסוכן שאם נקרעת הרצועה הולך ראש מנוע.

פירק את המנוע והראה לי את כל השסתומים עקומים (מעוכים כאלה עם שפשופים קטנים) המותחן שבור (פירורים וחלקים קטנים שבורים).

העבודה שעשה ככה פירוק ראש מנוע (דוד שלי הלך להשחיז ולתקן את זה מחר החלק יגיע חזרה) אמר שצריך להחליף משאבת מים.

מישהו יודע מהעבר בכמה אמור להעלות כל הנזק הזה (זה מוסכניק שעובדים איתו ים זמן עושה מחירים טובים) נעדכן לגביי מחיר מה עליי להקפיד ולבדוק מבחינת טיב המוצרים או להקפיד שיעשה?

בכל מוסכניק טוב מתחבא הרוע לעשוק עוד טיפה לסכום.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

שישתמש בחלקים מקוריים, ושיכוון את השסתומים כמו שצריך, תכל'ס אתה לא יכול לעשות הרבה חוץ מלקוות שתיעשה עבודה מקצועית, ורק שתדע, לא כל מוסכניק מחפש לעשוק את הלקוח, יש כאן כמה מוסכניקים שעלולים להעלב מכך.:wink:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא כל מוסכניק תמיד עולה לי המחשבה הזאת שאפשר לדחוף עוד קצת ובקטנות עושים את זה מה לעשות חייבים לעשות עוד כמה ג'ובות.

לא להעליב חלילה.

• תוכן חדש...