Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמא של חבר טוב החליטה להחליף רכב.

הדרישות:

סופר מיני.

אוטומטית.

חדשה.

5 כוכבי בטיחות.

אמינה.

זולה לאחזקה, וגם רצוי יפנית - ממש לא חובה.

דרישה של החבר:

סאנרוף - הוא יוסיף את הכמה אלפים מכיסו לתקציב אבל חובה שיהיה מקורי.

בעיקרון ה-207 אופציה- לא יודע אם אפשר להוסיף לה גג.

יונדאי I20 די מובילה.

הפולו בהתלבטות עקב חוסר גג נפתח ומחיר טיפה יותר גבוה עבור אבזור נמוך יחסית.

יש עוד הצעות?

(פאביה לא אופציה, גם C3 לא).

פורסם

לפי מחירון רכב חדש ביד2, אפשר לקנות i20 עם כל התוספות ב105k.

תראה את המפרט:

http://newcar.yad2.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99/i20/24768

נראה לי יותר מידי טוב. מקווה שזה באמת המחיר ושהם לא התבלבלו.

שים לב למנוע החזק שיש לה. 1600סמ''ק עם 126כ''ס!

פורסם

נכון זה מצחיק שכשלא עושקים אותנו ממש המון ונותנים לנו איזה ג'אנט וסאנרוף בלי לבקש על זה 15K תוספת אנחנו בטוחים שהבאנו מכה? :lol:

פורסם
נכון זה מצחיק שכשלא עושקים אותנו ממש המון ונותנים לנו איזה ג'אנט וסאנרוף בלי לבקש על זה 15K תוספת אנחנו בטוחים שהבאנו מכה? :lol:

האמת אפשר להבין למה. הרי אם יונדאי היו מוכרים את הi20 ללא כל התוספות האלה במחיר הזה, מה היה גורם לאנשים לבחור דווקא בה ולא במאזדה 2/סוזוקי סוויפט/טויוטה יאריס/פורד פיאסטה?

היא מציעה חבילה משתלמת ביותר.

פורסם

עם אני לא טועה אז רק ה-I10 מיוצרת בהודו ולא שזה משנה משהו,מי שמחפש רכב מאובזר מאוד ומנוע חזק אז ה-I20 מאוד קורצת ומציעה חבילה דיי יפה.

:fadein:
פורסם

כבר הרבה זמן אני רוצה למכור את הרכב והייתי רוצה לדעת לאחר שהייה ארוכה בחו"ל

על מי מסתמכים כאן בארץ בקשר למחיר.

האם זה לפי מחיר שמאי רכב או לפי לוחות האינטרנט למינהם כמו שהזכירו כאן לפני.

זה נראה שעל אותו רכב באינטרנט יש 20 מחירים שונים ואין מחיר אחיד.

פורסם

אין מחיר זהה כי אין שני רכבים במצב זהה.

לאחד יש מגנזיום והוא עבר 20 אלף קילומטרים בארבע שנים ולשני יש 100 אלף קילומטר והיא עברה תאונה ו-3 ידיים ולכן המחיר לא זהה, זה בולט עוד יותר על רקע כמות רכבי הליסינג שנפלטים לשוק מדי שנה, לא תמיד במצב טוב.

בקשר לשאלה הראשית, יונדאי I20 נשמעת מאוד מתאימה לדרישות\ הרכב מפתיע באיכותו, בוודאי ביחס לגטס שאותה הוא מחליף שהקשר שלהן הוא סמל בלבד.

בהצלחה.

פורסם
כבר הרבה זמן אני רוצה למכור את הרכב והייתי רוצה לדעת לאחר שהייה ארוכה בחו"ל

על מי מסתמכים כאן בארץ בקשר למחיר.

האם זה לפי מחיר שמאי רכב או לפי לוחות האינטרנט למינהם כמו שהזכירו כאן לפני.

זה נראה שעל אותו רכב באינטרנט יש 20 מחירים שונים ואין מחיר אחיד.

לא יודע איזה רכב יש לך אבל:

1. המחירון השולט בארץ שרוב האנשים הולכים על פיו הוא לוי יצחק.

2. לרכבים נדירים/מיוחדים המחירון ההוא לא רלוונטי וזה עניין של היצע וביקוש בלבד.

3. הערכות שמאי לא שוות הרבה בנוגע למכירת רכב יד 2, אולי רק להגיד "הערכת שמאי: 80,000, מחיר מכירה 40".

4. יש שטוענים שמחירון יד 2 משקף יותר את השוק. מבחינתי שאני מחפש רכב אני עושה חיפוש קודם כל ב-2 הלוחות הגדולים (יד2 וWINWIN) - ורואה מה המחיר הממוצע שאנשים דורשים, משווה את זה למחיר מהחירון ומקבל נקודת ייחוס טובה.

• תוכן חדש...