Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוטי הצתה - פולו 16V שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין להחליף את חוטי ההצתה ברכב לחוטים חדשים, בצ'מפיון אני אשלם על סט כ- 500 ש"ח.

האם לקנות סט מקורי או לקנות סט של חברה נחשבת אחרת (מישהו אמר BERU), איפה אפשר להשיג חוטים תואמים לרכב שלי

של חברות אחרות (לא מצאתי באי ביי :roll: )

אשמח לייעוץ בעניין, תודה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

חוטי ההצתה המקוריים שאני ראיתי מיוצרים ע"י BERU/BREMI. אביזרי הצתה שונים מיוצרים גם ע"י TEMIC.

לי אישית היה נסיון לא טוב בכלל עם חוטי הצתתה מקוריים. למרות שהם נראית איכותיים הם פיתחו כשל דיי מהר. כמובן שאינני יכול להגיד בוודאות שהבעיה בחוטים. בכל מקרה אני לא רואה מניעה לקנות סט של BERU.

פורסם

בשנת 2004 יצא RECALL בעניין חוטי הצתה מקורים שכשלו בזמן יחסית קצר ולכן הייצרן החליפם בסט חוטי הצתה חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז לסיכום, היכן ניתן לקנות חוטי הצתה איכותיים, כי באי-ביי לצערי לא מצאתי

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני חושב שתוכל לרכוש אצל חוטי הצתה של BERU אצל

ב. ברנקביץ את מ.לודנר בע"מכתובת: הנפח 11יישוב: חולוןטלפון: 03-5583344

פקס: 03-5586636

פורסם

תזמין דרך אחד המוסכניקים שאתה מכיר או בקש מאחת החנויות בת"א להזמין עבורך.

גש אל 'צנטרל' ובקש ממנו (כמובן תמורת עמלה מסויימת).

• תוכן חדש...