Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן ונהנתי מאוד לקרוא פורומים ותגובות.

שאלתי היא למבינים קניתי אפלאוז שנת 97 הזרקה 132 אלףק"מ מתי צריך לעשות טיפול ואיזה,

בהסתמך על המוכר שאמר שעשה טיפול לפניי חודשיים, והאם k44 יכול לעזור?

תודה למשיבים.

אלעד7979:king:

פורסם

תתחדש !

לי היה רכב כזה והניתי ממנו שנתיים עד שהתחיל לעשות צרות צרורות.

סה"כ הרכב הזה קליל וחסכוני יחסית למשפחתומטיות אך החיסרון העיקרי- פח חלש מאוד,שרגיש לכל מכה ודפיקה.

לרכב עושים טיפול כללי כל 10,000 ק"מ ומחליפים בו: שמן חצי סינטטי,פילטר שמן מקורי ,מסנן דלק ופילטר אוויר.

מכיוון שאתה רק קנית את הרכב מומלץ לבצע יישור קו הכולל טיפול כזה (אלא אם יש לך היסטוריית רכב ויתברר שהרכב עבר טיפול ב-130,000) כולל בדיקת בלמים מקיפה מלפנים ומאחור.

מומלץ גם להחליף שמן הגה כח ואולי גם שמן גיר ומסנן החלפה חלקית) .המתן לדעות נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דבר ראשון החלפתי צמיגים מהגודל של הווספה (155) לבערך 175 שזה המקסימלי וגם נפוץ יותר

הבדל גדול מאוד בנוחות!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

משהו שהיית צריך לבדוק עוד לפני הקניה - לוודא שבמערכת הקירור ישנו נוזל קירור ולא מים מהברז.

למה אתה רוצה לעזור עם ה - K44 ?

אם אין בעיה ברכב, לא צריך להוסיף שום תוסף.

אם אין קבלות על הטיפול מלפני חודשיים, כדאי לעשות טיפול עכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממליץ לך גם להחליף את השמן בדיפרנציאל (בקקס), הרבה אנשים נוטים להתעלם מהחלפת שמן זה.

כמו כן אני ממליץ לך מיידית להחליף גם את המים במערכת הקירור למים ירוקים מסוג Prestone.

פורסם

כן טיימינג החליפו לפני שנה בערך

כבר עשיתי טיפול לאוטו כולל בלמים

היום התגלתה לי בעיה באור ברקס שנשאר דולק

גם אחרי שכיביתי את האוטו

מה זה יכול להיות? מישהו יכול לעזור

תודה מראש

אלעד7979

אלעד7979:king:

פורסם

Welcome to the Club

יש גומיה עגולה בדוושת ברקס למעלה שלוחצת על הלחצן ומכבה את אורות הברקס, הגומיה התפוררה ולכן אין מה שילחץ על הלחצן, תקנה גומיה כזאת זה עולה כמה שקלים ותחליף לבד.

פורסם
אני ממליץ לך גם להחליף את השמן בדיפרנציאל (בקקס), הרבה אנשים נוטים להתעלם מהחלפת שמן זה.

כמו כן אני ממליץ לך מיידית להחליף גם את המים במערכת הקירור למים ירוקים מסוג Prestone.

אם האוטו הנעה קדמית , למה שיהיה לו בקקס ?

• תוכן חדש...