Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרישות מהרכב:

אוטומט

שנת 2009 ומעלה

עדיף אוטו קטן

חסכוני

אמין

עדיפות ל5 דלתות.

אשמח אם יהיו לו איזה שהן יומרות ספורטיביות (אחיזת כביש טובה, כוח לא כלכך מעניין אותי)

נראית טוב (בכל זאת אני רוב הזמן אנהג עליה :-P)

אפשרות לחריגה של כ5K

עד עכשיו בדקנו:

סיאט איביזה החדשה, היום היינו בסוכנות ופשוט התבאסנו מהגרסה האמצעית שעולה 114 (בגלל המבצע אפשר להעמיד אותה על הכביש במשהו כמו 102-3).

פג'ו 207- אהבנו, לא מת על המראה שלה.

מיצובישי לנסר ספורטבק, מאוד אהבנו! יקר מידי:|

יש הצעות?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אהבת את הלנסר אני בטוח שתוכל למצוא אותה ב100 אלף יד שנייה עם לא הרבה קילומטראז עליה... שנת 08 תוכל להכנס לך יפה בתקציב! (הצורה החדשה)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מהנה לנהיגה הייתי לוקח את המאזדה 2 (היא לא הכי אוחזת מכלל הסופר מיניס בקטגוריה אבל היא מאוד מהנה לנהיגה. החלפה לצמיגים איכותיים תשפר משמעותית את האחיזה לעומת זאת). חסכונית - תלוי ברגל שלך על הדוושה. אמינה + (שנתיים וחצי איתה וטפו טפו טפו עדיין לא נכנסה למוסך פרט לטיפולים תקופתיים).

זו ההמלצה שלי מניסיוני (לא חסרות ביד 2).

תבדוק גם פאביה, פולו החדשה (למרות שהיא עולה 115K+ על הכביש), סוויפט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש עכשיו מבצעים לא רעים בכלל על הסוזוקי סוויפט, כדאי לבדוק לדעתי. נכון, מדובר ברכב שיוחלף בשנה הבאה, אבל עדיין מדובר במכונית לא רעה בכלל והיא מתומחרת טוב עכשיו.

אופציות נוספות - פורד פיאסטה החדשה (בתקציב שלך תכנס רק משומשת) או מאזדה 2.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהג פורמולה 1, אחרי חודש עם מזדה 2 אני חייב לציין שזה ממש לא אוטו כייפי לנהיגה.

ישיבה של שעה על המושבים האלו ולא הרגשתי את הגב התחתון.

גש לברר על הפאביה החדשה עם המנוע 1.2TSI, כמו כן אתה יכול לברר על הפולו.

אולי אם תלחץ קצת יהיה אפשר לעשות משהו עם המחיר.

תבוא עם מזומן ותראה איך הכל אפשרי.

Got To love It

פורסם
נהג פורמולה 1, אחרי חודש עם מזדה 2 אני חייב לציין שזה ממש לא אוטו כייפי לנהיגה.

ישיבה של שעה על המושבים האלו ולא הרגשתי את הגב התחתון.

ותנוחת ישיבה קשורה ליכולות של האוטו בזה ש...? :roll:

אני אחרי שנתיים וחצי עם האוטו, וטפו טפו טפו אין לי בעיות גב, ואני נוהג על ה-2 הרבה. היא מהנה לנהיגה, מאוד (כמובן שבתקציב ובקטגוריה שלה, הכל בפרופורציות ידידי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...