Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי שהתקנתי בהצלחה מאוורר תקרה ואני מרגיש טכני מספיק, למשימה הבאה:

תפוקת הקירור של המזגן ירדה.

אני רואה שהבידוד של הצנרת בחוץ התפורר כמעט לחלוטין.

האם זו יכולה להיות הסיבה?

ואם כן, איך עושים בידוד חדש - מה לקנות, טיפים וכו'.

תודה מראש על הסיוע.

צביקי.

פורסם

איזה מזגן זה ?

אם מדובר במזגן מפוצל ישן (הנפוצים "של פעם" היו של תדיראן 2.5 כ"ס) אזי אין משמעות קריטית לבידוד של צנרת המזגן; בדגמים אלו שסתום ההתפשטות נמצא במאדה (היחידה הפנימית) או במילים אחרות: נקודת ה"התחלה" של הקירור מתחילה בדיוק במאדה עצמו ולא בחוץ. אם להשוות את זה לעולם המכוניות, אז זה בדיוק כך.... (שים לב שבמכוניות אין בידוד לצנרת המזגן כי אין בה צורך).

במזגנים החדשים, לפחות באלו שאני מכיר עד 2 - 2.5 כ"ס ל-פ-ח-ו-ת, ההתפשטות מתחילה כבר מהיחידה החיצונית ולכן משמעות הבידוד של הצינורות (בעיקר זה של הובלת הקרר עצמו, שהוא הצינור הדק יותר) היא קריטית מאוד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם כבר טורנדו גולד, יש לך שמץ איך מכבים אותו מהשלט?

אני מצליח להדליק אותו אבל לכבות לא כי רק השלט נכבה והמזגן לא ואני נאלץ לכבות מהמזגן עצמו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם כך יש צורך לחדש את הבידוד כנדרש וללפף את כל הצינורות יחדיו בסרט הצמדה לבן של מזגניסטים. יש לבודד כל צינור בנפרד.

תוכל לקנות בידוד לפי מטר בחנויות שמוכרות ציוד לקירור ומיזוג אויר. לרוב מדובר בשרוול בידוד שמלבישים על הצינור טרם התקנתו אך במקרה שלך תאלץ להסתפק בשרוול עם חתך ע"מ שתוכל להלביש את הבידוד על הצינור ללא פירוקו.

בעניין הכיבוי, ייתכן והסוללות חלשות או שישנו מגע רופף (חומצה שגרמה לנזק למגעים) בתושבת הסוללות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...