Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי אצל אורן(אורן מכונאות רכב בחולון) וקיבלתי בשורות קשות מנשוא...

התבשרתי כי לדאבונו הדיאגנוזה היא אחת ויחידה,

לאחר 275,000 קילומטרים של עונג צרוף נשאר ליפהייפיה שלי עוד חודש אחד לחיות, AT BEST!

מסתבר שיש בעיה בקראנק והבוכנה הראשונה דופקת חזק כבר ב 3000 סל"ד

אז כל מה שנשאר לי לעשות זה להעביר איתה את הימים, אולי מספר שבועות(עם מעט מזל), האחרונים שלה ולחזק את ידה בדרכה האחרונה...

אודה לכל מי שיוכל אולי להציע פתרון, או אולי עבר את החוויה הטראומטית הזו בעבר ויודע איפה ישנם מנועים או איפה עושים עבודה טובה, או אולי מישהו שמכיר טיפולים ניסיוניים, אולי כימוטרפיה ליפניות בנות 12...

היא עוד צעירה, ואני מאמין בכל ליבי שעוד לא הגיע זמנה... אז אנא כל מי שיכול לעזור...תודה...

אגב: ניסן אלמרה 1998 SLXI

פורסם

כן כמובן, העניין התחיל בכך שהיו לי בעיות עם המפלג במשך כשנה הרכב זייף בצורה משמעותית, לפעמים(בעיקר כשהמנוע כבר היה חם) הרכב היה נכבה, זה קרה המון, ניסיתי להחלפים חוטים ומצתים מחשש שבורח ניצוץ, אך לאחר שבוע בדיוק חזרה אותה הבעיה... בנוסף לפני חצי שנה גם התחילה אצלי טעינת יתר ועל כך ברגע שהתפנתי, והרווחתי קצת כסף, הגעתי לאורן(אורן שרותי רכב בחולון) זה היה לפני 5 ימים... והוחלף במפלג(הקויל שהיה ספוג בשמן ויצר את הבעיה, המיסב ומחזיר השמן במפלג) כמו כן על הדרך גם הוחלף אלטרנטור, יום אחרי כבר, לשמחתי הרבה, המנוע כבר לא זייף והיא נסעה כמו פרגית צעירה. החוויה הזאת נמשכה בדיוק 24 שעות עד שהופיע הרעש מהקראנק, הגעתי היום לאורן הוא העלה את הסל"ד ל 3000 ונשמע הרעש, ניתק את האינג'קטורים של הבוכנה הראשונה והראש נחלש משמעותית ולכן הוחלט שזה בבוכנה הראשונה...

מקווה שזה עוזר בדרך כלשהי...

תודה רבה..

פורסם

ועכשיו בצורה נורמלית ובלי שגיאות של מטומטם....

כן כמובן, העניין התחיל בכך שהיו לי בעיות עם המפלג במשך כשנה הרכב זייף בצורה משמעותית, לפעמים(בעיקר כשהמנוע כבר היה חם) הרכב היה נכבה, זה קרה המון, ניסיתי להחליף חוטים ומצתים מחשש שבורח ניצוץ, אך לאחר שבוע בדיוק חזרה אותה הבעיה... בנוסף לפני חצי שנה גם התחילה אצלי טעינת יתר ועל כך ברגע שהתפנתי, והרווחתי קצת כסף, הגעתי לאורן(אורן שרותי רכב בחולון) זה היה לפני 5 ימים... והוחלפו במפלג(הקויל שהיה ספוג בשמן ויצר את הבעיה, המיסב ומחזיר השמן במפלג) כמו כן על הדרך גם הוחלף אלטרנטור, יום אחרי, לשמחתי הרבה, המנוע כבר לא זייף והיא נסעה כמו פרגית צעירה. החוויה הזאת נמשכה בדיוק 24 שעות עד שהופיע הרעש מהקראנק, הגעתי היום לאורן הוא העלה את המנוע ל3000 סל"ד ונשמע הרעש, ניתק את האינג'קטורים של הבוכנה הראשונה והרעש נחלש משמעותית ולכן הוחלט שזה בבוכנה הראשונה...

מקווה שזה עוזר בדרך כלשהי...

תודה רבה..

פורסם

ביררת עלויות של מנוע שכזה מפירוק ?

ביררת עלויות שיפוץ המנוע ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לפני שאתה מתכונן להחלפת מנוע, אמנם לא שמעתי באופן אישי את הרעש, אך זה יכול להיות בעיית מיסבי מנוע בלבד.

במקרה כזה התיקון יכול להתסכם בכמה מאות שקלים.

שווה לפתוח אגן שמן ולבדוק מייסבים, לפני שזורקים את המנוע לפח.

פורסם
ביררת עלויות של מנוע שכזה מפירוק ?

ביררת עלויות שיפוץ המנוע ?

לא עדיין לא יצא לי לבדוק, מחר כנראה אברר את כל הפרטים...

ולDaniel

תודה רבה אני אבדוק במוסכים נוספים ייתכן והבעיה אכן שם, מכיוון שאורן אמר משהו בהקשר למייסבים...

• תוכן חדש...