Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין חיישנים על האלטו שתגיע בקרוב ומצאתי את הסט הבא במחיר מגוחך באיביי, אני בטוח שאני לא הראשון ששם לב להפרש ה"קטנטן" במחיר.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-LED-Display-4-Parking-Sensor-Reverse-backup-Radar-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem335dd3888bQQitemZ220617476235QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_5014wt_961

ראשית מישהו מכיר את הסט הספציפי?

רציתי לדעת אם מישהו כבר התנסה בלהגיע למתקין עם חיישנים שהוא הביא בעצמו, מהם בדרך כלל המחירים להתקנה עצמה?

עכשיו למרות שזה נראה קל מאד, אני עדין לא הולך להתקין לבד אבל מסקרנות, מישהו יכול להסביר לי איך או איזה חלק בסט גורם לו לפעול בעת מעבר לרוורס בלבד? (גיר ידני במקרה שלי) מלבד עניין הרוורס שלא ברור לי נראה שההתקנה היא מאד מאד פשוטה.

תודה!

פורסם

לא משתלם לקנות אותם בחו"ל, בארץ הם נמכרים ב-150 ש"ח עם אחריות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

השאלה כמה תעלה התקנה, מישהו יודע?

כי התקנה כולל רכישה של סט כזה עולה בין 300 ל400.

באיביי הדבר הזה עולה 90 ש"ח, במחירים כאלו אפשר גם לוותר על אחריות.

פורסם

אני קניתי של מוטורולה עם התקנה ואחריות ב 290 ש"ח, מאוד מרוצה מהתפקוד של המערכת. וגם מההתקנה (שהייתה מהירה ואסתטית להפליא),

פורסם
השאלה כמה תעלה התקנה, מישהו יודע?

כי התקנה כולל רכישה של סט כזה עולה בין 300 ל400.

באיביי הדבר הזה עולה 90 ש"ח, במחירים כאלו אפשר גם לוותר על אחריות.

התקנה נעה בין 100 ל-150 ש"ח. רוב המתקינים יקחו 150 ואף יותר.

עולה 90 ש"ח באייבי לא כולל אחריות ויש זמן הגעה למוצר.

בארץ אתה יכול למצוא ב-150 ש"ח כולל אחריות לשנה ואספקה מיידית.

לדעתי האישית- דברים כאלו לא משתלם לקנות מאייבי, תוסיף עוד 150 ש"ח התקנה למחיר של החיישנים

והגעת ל-240 ש"ח ללא אחריות. (נוותר על האספקה המיידית).

בארץ אתה קונה ב-300-350 ש"ח כולל התקנה ואחריות לשנה.

מה חסכת פה? 60? 110?

אם נקח 350 ש"ח ונחלק אותם בחודשי האחריות נקבל 29.2 ש"ח בחודש, מחיר זול מכוס וודקה/רדבול במועדון!

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

נשכח פרט חשוב.

צבע החיישנים ב EBAY ככל הנראה בצבע שחור.

בארץ ברוב המקומות תוכל להתאים את צבע החיישן לצבע הרכב , ויש כאלה שאפילו צובעים לפי צבע מדוייק של הרכב.

לדעתי בגלל הפרשי מחירים הייתי מעדיף להוסיף את ההפרש ולקנות בארץ, למרות שאני משתדל להזמין הרבה מ EBAY.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לא ידעתי שההפרש כל כך קטן, וראיתי שהחיישנים מגיעים בצבע שחור אבל גם הרכב שלי בצבע שחור.

בכל אופן תודה רבה עניתם לי.

פורסם
אני קניתי של מוטורולה עם התקנה ואחריות ב 290 ש"ח, מאוד מרוצה מהתפקוד של המערכת. וגם מההתקנה (שהייתה מהירה ואסתטית להפליא),

איפה יש להם מרכזי התקנה אגב?

פורסם

אני התקנתי בירושלים (באזור התעשייה של תלפיות), כאן תוכל לראות את כל הסניפים של מוטורולה שבהם תוכל להתקין: http://www.motostore.co.il/165915

ומכאן קניתי את החיישנים: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7730896

אני שוב אומר שאני מאוד מאוד מרוצה מההתקנה ומהחיישנים. גם אני עשיתי השוואה כמוך באיביי. והגעתי למסקנה שבמקרה הזה לשם שינוי עדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקבל שירות ואחריות,

• תוכן חדש...