Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סאב JL AUDIO W3


The REAL B.r
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב במצב שמור ביותר כולל תיבה איכותית ואטומה מMDF בנפח 35.5 ליטר. מותאמת בדיוק לסאב הנ"ל. הסאב מותקן כך שהוא פונה כלפי מעלה מכיוון שאין גריל ולא רציתי שמשהו יפגע בו כשהוא בתא המטען. ניתן כמובן להתקין אותו בצורה סטנדרטית.

הסאב מדגם 12W3v2-D2- גודל "12 ובעל שני סלילים של 2 אוהם.

לינק למפרט טכני: http://mobile.jlaudio.com/pdfs/12W3v2_MAN.pdf

 

אני מאמין שלסאב הזה יש ביקוש רב ולכן יימכר למרבה במחיר בשבוע שבועיים הקרובים. נא לשלוח הצעות מחיר בפרטי. לא מוכן להחלפות.

אני ממגדל העמק.

כידוע, אני מוכר גם מגבר DLS A3

בלינק הבא:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293813&highlight=DLS+A3

 

ניתן להציע מחיר על הכל יחד ואולי נעשה עסקת חבילה.

יאללה להסתער!!

IMGP0796.JPG

IMGP0797.JPG

  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...