Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, תהיתי אולי תוכלו לכוון אותי למקום בו אוכל למצוא את כל ההבדלים בין דגמי 206 של פיג'ו..

ישנן כל כך הרבה גרסאות..

206 3 דלתות, 5 דלתות, XS, XT, OneLine, SkyLine, XR, XLINE, SW, GTI וכמובן שבכל אחד כזה יש שנתונים נפרדים והספקי מנוע שונים..

בכל אופן כדי לעשות את ההסבר יותר פשוט, אני מתעניין אך ורק בדגמי ה 3 דלתות בנפחי מנוע 1.6 ובהספק 110 כ"ס.

הבנתי שישנם 2 גרסאות לדגם זה: XS ו-XT. כאשר גרסת ה XT הינה הגרסא המוחלשת יותר ו-XS הינה החזקה יותר. מצד שני הבנתי שרק בדגם ה XT ישנו גגון נפתח.

קצת עזרה לא תזיק לי, מקווה שפתחתי בפורום הנכון, תודה רבה!

פורסם

אין בארץ 206 3 דלתות ידנית עם מנוע 1.6 שהיא לא XS.

יש XS עם סאן-רוף והיו ללא, זאת היתה אופציה בתוספת תשלום.

יש 206 3 דלתות עם מנוע 1.4 שהיא ברמת גימור XT, והיא אכן חלשה יותר מהXS.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני תוהה מדוע YARONEZZ החליט לאמר לי ש- "אין הבדלים בדגמי הפיג'ו כי בכולם נכנסים הרבה למוסך. מדובר בפח זבל צרפתי שמציף את הפורום במחלות הקשות שלו. המלצתי -לא קנות בשום אופן פיג'ו!!!!" בהודעה פרטית ולא על דפי הפורום..

האם אתה יודע מה ההבדלים בין הגימורים? XT ו- XS? (חוץ מהבדלי מנוע כמובן)

תודה רבה..

פורסם

עד כמה שאני זוכר, XS וXT די דומות מבחינת אבזור. בXS יש מידת צמיגים גדולה יותר (15' ולא 14') ואין חיישן גשם למגבים.

לגבי YARONEZ, זאת שאלה טובה ואני תוהה אם היתה לו אי פעם פיג'ו או שהוא סתם ניזון משמועות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...