Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

שאלה לבעלי הנסיון בתחום,

האם בניה של מידריינג' בקצה הדשבורד, בניה מקצועית ואיכותית ביותר, ברכב חדש מהסוג שיש לי מזדה 2 תגרור בהכרח הורדת מחירו בעת מעמד המכירה מול הקונה הישראלי הממוצע?

תודה לעונים.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקונה הישראלי הממוצע יחפש על מה להוריד בכל מקרה :)

קשה לדעת.

איזה מיד אתה כבר רוצה להתקין שאתה רוצה לבנות בדש ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש הכל. אבל יש רצון בדשבורד.

אשמח לדעותכם.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

גיל,

חשוב להסביר, אתה מדבר על מצב שהרכב נמכר בלי המערכת כמובן ואז מה שנשאר זה בניה יפה (שוב הכל זה בעיני המתבונן) במצב בלתי הפיך, מקסימום במקום חור היא תיסגר עם גריל לצרכים קוסמטיים בלבד.

האם זה מוריד ערך? לדעתי בוודאי שכן, כל שינוי שנעשה באופן בלתי הפיך ברכב, בטח אחד כזה שמשנה את הדשבורד מקצה לקצה יוריד ערך בצורה כזו או אחרת, לא מדובר פה בדיפונים שאפשר להשלים טבעת מתאמת 6.5" וזהו, פה נשאר חור, תרצה או לא, עכשיו לך תסביר לקונה שחתכת את הדש ובנית מחדש כי אתה אודיופיל פסיכופט.

דני.

פורסם

יש משהו.

ואולי יהיו כאלה שזה לא יפריע להם.

דעות אחרות?

פורסם

במקרה הגרוע - הבנייה תרתיע קונים פוטנציאליים, והם ינסו להוריד ממחיר הרכב.

במקרה הטוב - יישארו עם הבנייה.

בכל מקרה - לעולם אל תצפה שמישהו ישלם לך את עלות הבנייה.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

L4 זה אלמנט שלא דורש נפח, בנה אותו בקורה, זה ייצא קצת גדול, אך אפשרי.

או שתחכה ל- L3PRO

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חכה שישאלו אותך איך עשית את זה ותצטרך להסביר שכל הדשבורד פורק מהרכב ונחתך. לנו זה נשמע סבבה אבל לבנאדם הרגיל זה ממש לא נשמע טוב. אני בטוח שהרבה אנשים פשוט יעברו למאזדה הבאה ברשימה.

תחשוב על זה טוב טוב

פורסם

מקסימום - תקנה מפירוקיה דשבורד :-D:-D:-D:-D:-D:-D.

אין כמו האופציה של הקורות או הקיק במקרה שלך, שום דבר אחר לא יהיה יותר פשוט להחזרה למקור, אם אתה כבר חושב על ללכת על משהו יחודי פחות או יותר, תבנה מידים בדלתות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

+1 לדבריו של אלעד . אני רק רוצה "לחזק" , כך מפירוק ,תרכיב ותמכור. מה שנשאר לך זה בניות יפות שאפשר למכור אותם בנפרד. אולי אפילו לאותו קונה פוטנציאלי או לפרסם אותם ב -EBAY .

רומן.

פורסם

אני חושב שהחמצתם את השאלה, את הפתרונות החלופיים גיל מכיר, השאלה שנשאלה היא יותר בסיסית, מוריד ערך? כן/לא.

דני.

פורסם

בחייאת דני, אתה רוצה להגיד לי כשיבוא היום ותרצה למכור את הרכב תקבל עליו את מחיר ההשקעה עליו? נתערב על כך שאנשים יחפשו מאיפה לחפור ולהוריד? מה זה פה אירופה? :D

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...