Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמכה בטיפול בכריות אוויר זה חדש לי. אולי מהפעם האחרונה שעשיתי הסמכה לניהול מוסכים הכללים השתנו.. :roll:

לפרק כרית אוויר זה בדיוק כמו לפרק את הרדיו דיסק כשאתה יודע מה שאתה עושה.

וכשאתה לא יודע מה אתה עושה, לפרק רדיו דיסק זה כמו לפרק כרית אוויר למי שלא יודע.

בואו נזכר היכן פותח הת'רד מעוניין לבצע את העבודה והאם אותו בעל מקצוע יודע מה שהוא עושה...:wink:

מאחר וזכותו של כל אדם להציג את עמדתו האישית בנושא, דעתי האישית היא שבמידה והסיפור נעשה כפי שצריך ולאחר מכן במעמד המכירה יוטמעו במיפתחי החורים זוג רמקולים ו/או רשתות אסטתיות, אינני רואה כל בעיה בכך מלבד אולי נסיון להוריד כמה שקלים מבעל הרכב. לא דבר שבכל מקרה לא ינסו לעשות על מיליון ואחת סיבות.

אותי היה יותר דוחה רכב עם חירורים של דיבוריות ומדבקות של נ נח נחמן מאשר רכב עם עבודה מיליון דולר של רמקולים על הדשבורד.

אבל זוהי דעתי ולכן גם אני [כלומר יוסי alpine ] ניסרתי את הדלתות לחלוטין, את הקיקפאנלים לחלוטין ואת הקונסולה לחלוטין.

אצלי אף לא אחד מהסעיפים הנ"ל יכול לחזור למראהו המקורי, אך כשברצונך לבצע עבודות מקוסטמות על הרכב שלך תוך שימוש בציוד אודיו בעשרות אלפי שקלים, אתה די שם ז*ן על ה"מקוריות" של הרכב וסדרי העדיפויות שלך משתנים.

gilo21,

לך עם ההרגשה שלך ועם הלב שלך. אם בא לך רמקולים בדשבורד - תעשה רמקולים בדשבורד. בתחביבים קיצוניים כאלו זה לא דבר שצריך בכלל לקחת בחשבון. אני משוכנע שלא לקחת בחשבון את ירידת הערך של הציוד שרכשת שבתנאי אפשרויות המכירה של ציוד משומש בארץ, כבר עדיף לשים את זה בפח הזבל ולהתבאס פחות. לפחות שאיזה מניאק שרוצה לרכוש ממך ציוד של 10K בשקל וחצי לא יהנה ממנו..:lol:

בהצלחה!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסמכה בטיפול בכריות אוויר זה חדש לי. אולי מהפעם האחרונה שעשיתי הסמכה לניהול מוסכים הכללים השתנו.. :roll:

לפרק כרית אוויר זה בדיוק כמו לפרק את הרדיו דיסק כשאתה יודע מה שאתה עושה.

וכשאתה לא יודע מה אתה עושה, לפרק רדיו דיסק זה כמו לפרק כרית אוויר למי שלא יודע.

בדקתי בפורום ואמרו שצריך הסמכה לפרק כריות אויר , לא אמרו לי סתם נכון ?

פורסם

על הנייר צריך הסמכה של מכטרוניקה זה חלק מתעודת מנהל מוסך

אבל זה קצת חירטוט מסיבה אחת פשוטה, שבחיים במוסך מי שעובד על הרכב זה לא בעל התעודה

תלך למוסך גדול מורשה תראה שבעלי התעודות יושבים במשרד אוכלים בורקסים ומי שעובד על הרכב אין לו אפילו מכונאי רכב סוג 3 (משהו שאני עשיתי ככה סתם, בשביל הכיף) יתרה מכך, יצרן הרכב דאג שמערכת בטיחות כמו כרית אוויר תהיה מגובה מכל הכיוונים ולכן אין קיצורי דרך, במידה ובסוף כל העבודה שבעל מקצוע כזה או אחר יבצע אחרי פתיחת הסוויץ' הנורה תדלק ותכבה בהתאם להצהרת היצרן, אזי שהמערכת תקינה ואתה יכול להיות בראש שקט

אני חייב לצטט משפט אחד של צביקה :

"לך עם ההרגשה שלך ועם הלב שלך. אם בא לך רמקולים בדשבורד - תעשה רמקולים בדשבורד. בתחביבים קיצוניים כאלו זה לא דבר שצריך בכלל לקחת בחשבון. אני משוכנע שלא לקחת בחשבון את ירידת הערך של הציוד שרכשת שבתנאי אפשרויות המכירה של ציוד משומש בארץ, כבר עדיף לשים את זה בפח הזבל ולהתבאס פחות. לפחות שאיזה מניאק שרוצה לרכוש ממך ציוד של 10K בשקל וחצי לא יהנה ממנו..:lol:"

בתחום בו אנחנו נמצאים, אנחנו מוציאים עשרות אלפי שקלים על הרכב, הרבה מההשקעה הזאת לא חוזרת אלינו בסוף, אני מכרתי עכשיו את הרכב הקודם שלי,

היתה לי ריצפה כפולה מלאה עם בוכנות גז - הלך

היה לי איטום 3 שכבות סקנד סקין פלוס ספוג אקוסטי - הלך

היה לי קיק פאנלים מעור אמיתי שיוסי בנה - הלך.

כל זה ואפילו מחצית מזה עלה הרבה יותר מאשר ירידת הערך האפשרית בגלל הטיפול המתוכנן, ולכן אני אומר שמשקיעים כלכך הרבה ברכב, ומכוונים לתוצאה כלכך גבוה - הכי חשוב שבסופו של דבר, שאתה נכנס אחרי יום עבודה קשה לרכב, מתיישב בכיסא הנהג ושם PLAY, אם זה סתם שרית חדד או סוזאן מאסי - הכי חשוב שאתה תהיה מרוצה מהתוצאה, וגם מהדרך שאותה עברת.

מכל השרשור הזה בהחלט נשמע שהדבר שאתה באמת רוצה זה מידים בדשבורד, ואם זה הרצון שלך אז לך על זה !, מה יהיה מחר תאמין לי שאתה תחצה את הגשרון הזה ביום המכירה, בימים כאלו ששוק רכבי היד שניה נמוך כלכך והליסנגים מציפים כל דבר אפשרי לא על כך יקום ויפול הדבר,

עכשיו שאחרי כל השרשור הזה כל הנתונים והתסריטים האפשריים פרוסים לנגד עינייך, יש לך את היכולת לגבש החלטה סופית מה הדרך אותה תעבור, ולאיזה תוצאה תשאף להגיע - לדעתי ומקריאה של מה שכתבת, אין לי ספק שבמה שאתה באמת רוצה זה מידים בדש,

אז יאללה תעלה כבר תמונות אחרי התקנה :)

פורסם

ערב טוב

אני עוקב המון זמן אחרי השרשור הזה ועכשיו זה הזמן הנכון לדעתי להצטרף לחברת המגיבים

אני לא יכול להגיד את זה יותר טוב מאיך שצביקה וגורל רשמו זאת לפניי

אז אני פשוט יסכים עם כל מילה שנאמרה

ומחזק את ביטחונך בעבודה מכיוון שברור לי שמי שמתכונן לבצע אותה בהחלט אומן ואיש מקצוע בחסד עליון

מה שנותר לי לומר זה צא לדרך ובהצלחה

דרור

• תוכן חדש...