Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

זמן רב אני מחפש אוטו ועד לאחרונה כבר הייתי בטוח שננעלתי על הקנייה:AUDI A3 יד שנייה שנת 2005 עם מנוע הTFSI 2 ליטר.

עכשיו דרך חבר הוצעה לי הונדה טייפ ר במחיר שנמוך בכ-20 אלף שקלים...

אני נורא מתלבט בין השתיים שכן הונדה אמורה להיות חווית נהיגה אבל הנוחות של אודי-עולה לדעתי עליה בכמה מונים,והאודי לא איטית באופן כה משמעותי...האם למישהו יש ניסיון עם הרכבים ויכול לכתוב בבקשה את דעתו?

כמו כן:

אני בן 24 באוקטובר,ללא עבר ביטוחי/שלילה האם יש למישהו מושג היכן ניתן לקבל ביטוח זול להונדה הנ"ל,ביטוח מקיף+חובה לאודי הצלחתי להשיג ב6K,יש סיכוי לקבל מחיר זול משמעותית לטייפ R?

כמו כן מבחינת תחזוקה,על איזה רכב הייתם ממליצים?

בתודה מראש:)

פורסם

לא הצגת שיקולים.

לדעתי A3 תוכל תמיד לקנות גם עוד 10 שנים, מכונית מיוחדת ומוחצנת כמו TYPE R יותר קשה, הייתי הולך עליה.

פורסם

שכחתי לציין שהאוטו הולך להיות האוטו שלי לפחות ל-3 שנים הקרובות וכמו כן ההונדה TYPE R היא לא הדגם החדש אלא של שנת 2003,האם עדיין ללכת על הטייפ R,אפילו שחיצונית היא נראית יותר "זקנה" ומין הסתם גם טכנולוגית?

פורסם

טייפ R מהדור החדש? מדובר במכונית מיוחדת מאוד, אבל לא מתאימה לכל אחד. בשביל להוציא ממנו ביצועים ראויים צריך להתאמץ (מנוע שצריך לעבוד קשה), נוחות הנסיעה גרועה ביותר והתנהגות הכביש מאתגרת. ה-A3 הרבה יותר "שלמה" במובנים רבים, וגם יותר מפנקת. קל יותר לנסוע בה מהר, אבל היא ככל הנראה יקרה יותר לאחזקה.

עריכה - טייפ R דור קודם - עוד יותר לכיוון ה-A3.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוא נתחיל מזה שגם ה-TFSI איננה מכונית נוחה. הצמיגים עם הרחבים (מדי) עם החתך הנמוך, בצירוף מתלים לא רכים, יוצרים מכונית די קופצנית. כמו שרוני כתב, קל מאוד לנהוג ב-A3 מהר (מאוד). יש לה הרבה כוח זמין והרבה אחיזה. אבל, אם אתה מחפש מכונית נהיגה, לתקוף איתה פניות, ה-A3 היא לא הכתובת. ההגה שלה פשוט לא מתקשר.

יכול להיות שגם ה-R איננה הכתובת (לא מכיר אותה), אבל אנשים שאני מכיר וסומך על חוות הדעת שלהם, טוענים שכן. לפחות יותר מה-A3.

לסיכום, אם אתה מחפש מכונית כסאח אז ה-R. אם אתה מחפש סלון, קומפקטית, מהירה ואיכותית, A3.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפותח השרשור - ראית את הצורה של הטייפ-אר בשנת 2003? לפי דעתי דווקא העיצוב שלה קריטי במקרה הזה, נראה מיושן ולא זורם. ה-A3 נאה בכמה מונים עליה, מתקדמת טכנולוגית, צעירה יותר (2005 אמרת) ורכב מרשים יותר בכללי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לדעתי ה A3 TFSI במידה וזו צורה זהה ל2006 הוא רכב הרבה יותר מתאים ליום יום.

יש לו הרבה כח זמין, הרבה פאר ואיבזור והתנהגות כביש לא רעה, יצא לי להתחרע על אחת כזו DSG (כמעט רכשתי אותה)

ומאוד נהניתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינתי, תמיד אעדיף אטמוספרי חזק על פני רכב מוגדש.

ולאחר נהיגה בהונדה טייפ R, על פי כמה וכמה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אלו 2 רכבים שונים מאוד.

הטייפ R היא מאוד רכב נהיגה הארדקור מדויק וכפי - קשיח מאוד ועם מנוע עצבני ומדליק ביותר (בלי להעליב על ה"רעש" של הטורבו - הטייפ אר ב9000 סל"ד - זה מגניב והתגובת דוושה של הרכב הזה בסל"ד הזה מדהימה).

הA3 לעומת זאת הוא רכב יומיומי עם מנוע מצוין וללא יותר מדי הקשר ספורטיבי כשהדגש הוא על הפנים וכל האיבזור והמראה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני חושב שהA3 מתאימה לרובם המכריע של הנהגים.

לעומת זאת , אלו שרוצים TYPE R יודעים שהם רוצים TYPE R ואין להם שום התלבטות מול רכבים אחרים.

סיכמת את זה נכון.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

גם אני מסכים עם אייל (מאז הMK5 אתה על הגל...).

הטייפ R מיועדת לדרישות ספציפיות שידועות למי שמחפש אותה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בשבילי טייפ R .

תחסוף כמה שקלים ותחווה חווית נהיגה שמעטים הרכבים המודרנים שיעשו לך את זה ככה...

יסלחו לי כולם, אבל נהגתי בטייפ R דור קודם ודוגרי - לא מדובר בהוט האצ' שתירשם בספרי ההיסטוריה. המנוע מגניב, זה נכון, אבל ההתנהגות לא באמת מהשורה הראשונה ויש המון תת-היגוי בעומס. לא ש-A3 היא מכונת נהיגה עדיפה, ממש לא, אבל היא לפחות עדיפה משמעותית ביום-יום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...