Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שאני עדין מישתמש בהגברה של הרדיו דיסק , (pionner 4050),

אני מפחד שאם אני יקנה את ה100RMS הם לא יהו נצילים וישמעו גרוע..דרך אגב יש לי גם קומפוננט קידמי - JBL GTO6507

ועוד כחודשיים פחות או יותר יוסיף מגבר כדי להעיף אותם לאוויר(בנתיים התקציב לא מאפשר לי להוסיף מגבר), איזה רמקולים 6X9 מבניהם עדיפים לי?

ואם אני יקנה את סידרת הGTO מרגישים הבדל לעומת סידרת הGT

פורסם

ברשותי הGTO938 אני מגביר אותם בעזרת מגבר,לעוצמה אני לא אתייחס כי יש הבדלים בעוצמה ביני ובינך.

מבחינת איכות בווליום סביר הם מעולים והטוויטרים שלהם עושים עבודה נפלאה,גם בווליום גבוהה הם עובדים נהדר אך אני מרגיש שהם טיפה צורחים,אולי זה כיוונים אצלי או שפשוט ככה הם.

בכל מקרה,אני מבסוט מהם,עושים עבודה נהדרת אבל אני לא יכול להשוות אותם לדגם השני שציינת כי אני לא מכיר אותו.

פורסם

תודה על התגובה אני חושב שאני ילך על סידרת הGTO אך יש לי היתלבטות קטנה !

יש 2 אפשרויות דומות, הGTO938 JBL והGTO937 JBL, מה עדיף מבניהם?

עריכה: אוקיי ראיתי שההיתנגות של הGTO937 היא 2 אום(לא פועל טוב עם הרדיו דיסק)

והGTO938 יורד 5Hz יותר נמוך,

לכן אני ילך על הGTO938

רק מישו יכול לאשר את העובדה שהם יפעלו סבבה עם ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק שלי?: )

• תוכן חדש...