Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברזיליה 1975

gabyglazer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גבי שלום.

נראה מדהים. כל הכבוד! רכב ודגם יפה מאוד.

שאלה: אני באמצע שיפוץ ורציתי להתעניין אצלך מי היה הרפד של הרכב?

תודה, דרור בריל 0502776666

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם

איזה רכב מגניב, נשמח לראות גם אותך (עם ובלי הרכב) במגפשי החיפושיות באצטדיון רמת גן בימי שישי החל בארבע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איזה רכב מגניב, נשמח לראות גם אותך (עם ובלי הרכב) במגפשי החיפושיות באצטדיון רמת גן בימי שישי החל בארבע.

תודה אומי

צריך ליהיות חבר בגוף כלשהו או רק להגיע עם (או בלי) הרכב?

פורסם
היי גיא,

לגבי תשובות בנוגע לדגם אני אתן לגבי להסביר, אבל בנודע למנוע אתה צודק המנוע הוא מנוע עומד אבל הוא לא אמור להיות.

כאשר הרכב נקנה היה ללא מנוע, המנוע במקור הוא מנוע 1600 עם 2 קרבורטורים. העניין הוא שלא היה ניתן להשיג את פחי הקירור של המנוע. צריך להסביר שמנוע החיפושית והמנוע השוכב הוא אותו מנוע בדיוק למעט שוני בפחי הקירור שמעבירים את האוויר בצורה שונה.

בגלל שלא היה את פחי הקירור לא היה מנוס מלשים את המנוע בצורה "עומדת". במידה ויימצאו פחי הקירור הרכב יעבור הסבה למצב המקורי.

בברכה,

נאור

בשירשור הענתיקות מפורסמות 3 כאלה או דומות לגריטה,

טוס לשם ופרק כל מה שאתה צריך ולא צריך! -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תודה אומי

צריך ליהיות חבר בגוף כלשהו או רק להגיע עם (או בלי) הרכב?

צריך לבוא !

המועדון ללא רישום וללא דמי חבר.

חיוך חובה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
גבי שלום.

נראה מדהים. כל הכבוד! רכב ודגם יפה מאוד.

שאלה: אני באמצע שיפוץ ורציתי להתעניין אצלך מי היה הרפד של הרכב?

תודה, דרור בריל 0502776666

תודה על המחמאות!

על הריפוד (ועוד כל מיני דברים) אחראי צביקה מרון קאר

050-5343646

בהצלחה! :mm_yeah:

גבי

פורסם
היי גיא,

לגבי תשובות בנוגע לדגם אני אתן לגבי להסביר, אבל בנודע למנוע אתה צודק המנוע הוא מנוע עומד אבל הוא לא אמור להיות.

כאשר הרכב נקנה היה ללא מנוע, המנוע במקור הוא מנוע 1600 עם 2 קרבורטורים. העניין הוא שלא היה ניתן להשיג את פחי הקירור של המנוע. צריך להסביר שמנוע החיפושית והמנוע השוכב הוא אותו מנוע בדיוק למעט שוני בפחי הקירור שמעבירים את האוויר בצורה שונה.

בגלל שלא היה את פחי הקירור לא היה מנוס מלשים את המנוע בצורה "עומדת". במידה ויימצאו פחי הקירור הרכב יעבור הסבה למצב המקורי.

בברכה,

נאור

מה זה מנוע "שוכב" בוולקסוגן , ואיך צורה "עומדת" ?

המנוע בבסיס 4 צילינדר בוקסר . אפשר תמונות או הסבר ?

תודה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

המנוע ה"שוכב" נקרא בסלנג פנקייק (חביתית) הסבר באדיבות TheSamba:

Pancake Engine: Slang term for the Type 3/Type 4 engine. The term originates from the flat design of the engine, where the fan is bolted to the end of the crankshaft, where the crankshaft pulley would normally appear on the typical Type 1 upright engine. The fan shroud and other details were also relocated, producing a flat or "pancake" design.

מימין, מונוע פנקייק ומשמאל מנוע חיפושית רגיל.

432595274_0b88dbf609.jpg

49625d1223944428-yellow-1962-volkswagen-bug-engine.jpg

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם
המנוע ה"שוכב" נקרא בסלנג פנקייק (חביתית) הסבר באדיבות TheSamba:

Pancake Engine: Slang term for the Type 3/Type 4 engine. The term originates from the flat design of the engine, where the fan is bolted to the end of the crankshaft, where the crankshaft pulley would normally appear on the typical Type 1 upright engine. The fan shroud and other details were also relocated, producing a flat or "pancake" design.

מימין, מונוע פנקייק ומשמאל מנוע חיפושית רגיל.

הי גיא

הגדרה מדוייקת!

גבי

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

התפתחות חשובה במועדון הברזיליה בישראל!

אתמול (שישי 30.7) במסגרת מפגש מקוררי האויר בר"ג, נפגשו לראשונה ורדה וקרלוס פנים אל פנים!

נתנו להם מעט פרטיות על מנת שיכירו ומבלי להפריע יותר מדי, גיא (הבעלים של ורדה) הנציח את המפגש המרגש.

חיפ_1.jpg

חיפ_18.jpg

פורסם

שלום.

ואני ראיתי אחת משתי הכוסיות האלה בש"ד נים בראשל"צ ליד תחנת הרכבת ואני מוכרך לומר כוסית כוסית

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...