Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתא המנוע צמוד לקיר האש בצד ימין(שאתה מול המנוע) תיראה מיכל קטן שמחובר למשאבה.

שהנוזל בלמים עשה את שלו הוא משנה את צבעו משקוף לגוון צהבהב, ככל שהשמן כהה יותר ככה מצבו יותר חמור.

נוזל בלמים מחליפים כל שנתיים, ובתנאים קשים פחות משנתיים.

פורסם

קודם כל תודה

שנית , האם אני יכול לנקז את השמן ולמלא חדש?

אני פשוט עושה יישור קו בקטע הזה.

איזה נוזל בלמים מתאים לרכב המדובר?

פורסם

נוזל בלמים DOT4

לא ממליץ לך להתעסק עם זה לבד אם אין לך ניסיון, כי קיים סיכון שלא תנקז היטב את האוויר ותאבד את יכולת הבלימה.

ההחלפה היא לא רק מהמיכל עצמו אלא מכל הצנרת, צריך לפתוח פקקים(ניפלים) בגלגלים כדי לבצע זאת זה לא כ"כ פשוט.

לעולם לא צריך להיות חוסר בנוזל בלמים, אם חסר זה מעיד על נזילה שיש לתקן אותה במהירות ואין להזניח.

בנוסף לנוזל הבלמים מומלץ לקחת את הרכב למוסך ולבדוק את מצב הצלחות והרפידות.

פורסם

על המכסה של מיכל נוזל הבלמים בד"כ ישנם מספר הוראות, ומופיע גם סוג הנוזל המתאים.

זה בד"כ Dot 3 או Dot 4, חשוב להקפיד לשים את הנוזל המתאים.

אם תלך למכולת ותבקש לקנות נוזל בלמים, שים לב שאתה קונה נוזל איכותי ולא חרא סיני, איזה "אמריקן איגל" או משהו בסגנון.

אני משתמש בנוזל של חברת Ate.

ba323f אני חולק עליך בנושא החוסר בנוזל, עם שחיקת הרפידות יורד גם מפלס הנוזל. כשהוא יורד מתחת למינימום בחלק מהמכוניות תידלק הנורה של בלם היד, בהתחלה רק בזמן לחיצה חזקה על הבלמים.

בהנחה שכשיצאת מהמוסך עם רפידות חדשות הנוזל היה על הFULL, גובה נוזל הבלמים יעיד על מצב הרפידות.

במידה והנוזל ירד אבל הרפידות עדיין תקינות, אפשר פשוט להוסיף נוזל. בכל מקרה, עם בעיית בלמים הייתי הולך למוסך טוב ואמין (מאוד קל להגיד שהלכו לך הברקסים ולגרור אותך להוצאה מיותרת וגדולה).

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...