Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרה שקרה כך היה, בבעלותי רנו מגאן שנת 2000 ידנית (1.6) לכל הדעות רכב טוב שמטופל לפי הוראות הייצרן.

צריך הייתי להחליף רצועת טיימינג, בגלל שעברו חמש שנים (שוב לפי הספר) והכנסתי למוסך (לא מורשה) המוסך החליף לי את הרצועה (ומשאבת מים עלהדרך) ולאחר כ 100 ק"מ נקרעה רצועת הגומי החיצונית, לדעתי היא שייכת לאלטרנטור (הרצועה כולל הפולי הוחלפו במוסך מורשה לא יותר מחצי שנה אחורה).

לאחר שהרצועה נקרעה המנוע פסק לעבוד ולא הניע, "נתקע" עפ"י דברי המוסך, הרכב הגיע לאותו מוסך שהחליף רצועת טיימינג בגרר.

לאחר יום עבודה שבו הוחלפה הרצועה, דיווח המוסך שישנו רעש מהמנוע ושהוא שולח את אחת הבוחנות לחריטה ושבנוסף צריך להחליף את אחד האטמים.

השאלות שלי: א. האם השתלשלות המקרים הגיונית למי שמבין יותר ממני?

ג. אילו נזקים נוספים יכול להיות שנגרמו לרכב? ואיך לבדוק?

ב. האם חריטה כמו זו היא משהו שמוריד מערך הרכב?

ג. מי צריך לספוג את עלות הטיפול?

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שרצועת האביזרים שנקרעה נכנסה אל תוך מנגנון התיזמון

והקפיצה את הרצועה של התיזמון ואז הרכב נכבה ,

במקרה כזה נגרם נזק לשסתומי המנוע וכדי לתקנם המוסך יצטרך לפרק

את ראש המנוע ולהחליף את השסתומים שנפגעו מהמפגש בוכנה/שסתום

וגם כמובן להחליף את כל האטמים .

אמנם השאלה שלך היתה שונה אבל נראה לי שהתכוונת לתרחיש הזה ..אני צודק ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לך על תשובתך.

האם מחליפים בוכנות או חורטים את הישנות, שאולי פגומות?

ועוד הייתי מעוניין לדעת, האם יש צורך לבדוק עוד משהו שאולי נפגע?

האם הטיפול פוגע בערך האוטו?

תודה מראש

• תוכן חדש...