Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל בחייאת די להתבכיין על שיטת הקיזוז. הרי השיטה הזאת הייתה ידועה עוד בטרם פתיחת העונה, חיפה ידעו על זה, הפועל ידעו על זה כולם ידעו על זה, אז מה כל הבכי הזה?

אה, כי זה הופך את השיטה המפגרת הזאת ללגיטימית וספורטיבית. נמאס כבר לשמוע את התירוץ הדבילי הזה שהשיטה "היתה ידועה עוד לפני שהעונה התחילה", זה לא מוריד בשיט מחוסר הספורטיביות והטמטום שלה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אוהד חיפה, מעצבן ועצוב לי.

מצד שני, עם איך שחיפה נראיתה אתמול ומול הפועל, אני לא בטוח שהיה "מגיע" לחיפה.

שחקנים לא נלחמו, מאמן אידיוט שלא עשה חילופים וכושר גופני יותר גרוע מהנרקומנים של בני-יהודה.

א.מ.ל

משכנתא זה קל

פורסם
אה, כי זה הופך את השיטה המפגרת הזאת ללגיטימית וספורטיבית. נמאס כבר לשמוע את התירוץ הדבילי הזה שהשיטה "היתה ידועה עוד לפני שהעונה התחילה", זה לא מוריד בשיט מחוסר הספורטיביות והטמטום שלה.

לא אמרתי בשום מקום שהשיטה לגיטימית או ספורטיבית. זה שהיא לא לגיטימית אין על כך עוררין.

אני בסה"כ אמרתי שהתירוץ "בגלל הקיזוז לא זכינו באליפות" לא שווה שום דבר, לא בגלל הקיזוז לא לקחנו אליפות אלא רק בגלל עצמנו.

ROOONEEYY

פורסם

לקחתם אליפות בגלל הלוזונים, בגלל התקשורת (שדירבנה את בני יהודה) ובעיקר בגלל הבכיינות.

אלופה לא ראויה. נקודה.

אגב, לאחר שהאליפות מוכרעת בהפרש שערים, אם כבר מקזזים אז למה לא לחתוך גם את הפרש השערים ב2 ?

אם כבר חותכים אז בכל הפרמטרים !

במידה והיו חותכים את הפרשי השערים ב2 , היה מתקזז גם היתרון היחסי של הפועל ולא רק של מכבי חיפה.

לדעתי יש בעייתיות נוספת, במידה ושתי קבוצות מסיימות עם אותו מספר נקודות , צריכות להכריע התוצאות במפגשים ביניהם כמו בכל הליגות באירופה ולא הפרש השערים בלבד.

הלוזונים פשוט לקחו את כל הדברים הכי גרועים וקיבצו זאת יחד לשיטה, אני מאוד מקווה שאבי לוזון יעוף בקרוב כי ההתאחדות מתחילה להיראות כמו הצ'כונה בפתח תקווה שהם הגיעו ממנה.

ושוב אני מזכיר :אני לא אוהד לא של חיפה ולא של הפועל אלא של הכדורגל ההוגן ושל הקבוצות מהאסכולה הצהובה ובראשן מכבי נתניה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

יותר מאשר שהפועל קבוצה מגעילה (והיא אכן מגעילה), ויותר מזה שהם לקחו אליפות בגלל שיטות ניקוד מהעולם השלישי,

למכבי חיפה לא הגיע לקחת אליפות נקודה !

פעמיים זה היה ביד שלהם והם לא נתנו עבודה,

קבוצה שמפסידה להפועל ת"א בקריית אליעזר במשחק על האליפות ואחרי זה בוכה כמו ילדה בת 12 עם קוקיות לא ראויה לאליפות !

קבוצה שעושה תיקו מול בני יהודה במשחק על האליפות שלה - לא ראויה לאליפות !

פורסם

בחייאת , מתי ראית משחק כדורגל בפעם האחרונה ? :)

בזמן שאני ראיתי את הפוטופיניש בליגה, אתם ישבתם לכם בשאנטי עם נרגילה והצטרפתי רק אחרי המשחק.

כנ"ל בכל אירוע ספורט משמעותי שהתרחש בארץ או בעולם בשנים האחרונות :D

נ.ב. לפחות נחת מקבוצה אחת, בארסה הראיתה אתמול איך ווינרים לוקחים אליפות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עתיד , אתה מדבר על התבכיינות? כמה בכי שמענו מגוטמן וקבוצתו לאחר התיקו בדרבי?

אפילו בגמר הגביע אחרי שגוטמן זכה בראיון באולפן-מגרש הוא התבכיין על מכבי.

אפילו השוער של הפועל ביקש עזרה בשידור חי מבני יהודה!!

ומכבי חיפה מתבכיינים?

ממש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...