Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תספיקו לרשום את השם "לוזון"..

יש לי בחילה מרוב שקראתי את השם שלו בשרשור הזה...אחד המגעילים בספורט בישראל.

לגבי חיפה,אין ספק שהצדק נעשה ואני מאוד אבל מאוד מקווה שהם לא יפשלו בשבוע הבא.

לגבי הפועל.. חוץ מהסמיילי הזה: :bigcry::bigcry: אין מה לרשום.

פורסם

איכססס. לא מאמין, ביתר נתנו הכל אבל ההחמצות של טיבי טל ויצחקי הרגו אותנו. על חיפה לא סמכתי כי הם היו חלשים אש

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סאמק!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

שחקנים בלי נשמה למועדון שחקו היום בבלומפילד, איפה הנחישות? איפה המלחמה? איפה ההתלהבות? איפה ההקרבה לסמל?!?

רק קטן השקיע מעל ומעבר, כל השאר סמרטוטי ריצפה שמשחקים רק עבור הכסף.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לוזרים. אין מילה אחרת.

אף אחד לא אשם באבדן האליפות חוץ משחקני מכבי חיפה.. רק ניצחון קטן אחד הם היו צריכים.

החמצות מטופשות, אנוכיות ולא מספיק לחץ והקרבה. הפועל כובשת בדקה ה-90, מכבי חיפה לא מצליחה לנצח את בני-יהודה. כנראה שהאליפות הזו היתה רשומה על שם הפועל ת"א :cry:

דכאון.

ואיזה מסכנים האוהדים הרבים של מכבי שנסעו לבלומפילד ועודדו 90 דקות..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אליפות שהיא יותר כישלון חיפאי מאשר הצלחה אדומה.

מה שכן, לאור היכולת שבית"ר הציגה השנה, לא ציפיתי לשום ניצחון דרמטי ברגע האחרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יום שחור.

יום בו הגועל ת"א שדדה את האליפות.

יום בו הבכיינות והשמחה לאיד ניצחו וזה כל מה שמייצגת הקבוצה הזו.

(אבוקסיס בתגובה על האליפות : "העיקר שמכבי שמחו לחינם בדרבי...,כל השאר לא חשוב")

עם זאת חיפה הראיתה שבמשחקים המכריעים באמת, הם עושים במכנסיים.

חבל, סמכתי על אחינו הבית"רים שיעשו את העבודה אבל הם לא הצליחו.

הפועל עשו עבודה פסיכולוגית חזקה מאוד בסיוע התקשורת על בני יהודה וגרמו להם להתאמץ במיוחד מול חיפה,

שלא נגיד להתאבד על המגרש , שלא נגיד לבצע את מעשה מוריניו מול ברצלונה.

בקיצור עונה עקומה, מחכים לעונה הבאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שו הדה שיטת הקיזוז?

בגיגולי הרבים רק מצאתי דעות של כולם על כך שזה קקי, אבל לא מה השיטה באמת עושה.

מישהו רוצה להחכים הדיוט כדורגל שכמותי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לאחר 30 מחזורים (מתוך 35) כל הנקודות שהקבוצות עמלו לאסוף במשך כל העונה מתחלקות בחצי, וכך גם ההפרשים.

כלומר - ללא שיטת הקיזוז, מכבי חיפה אלופה היום (שלא לדבר על זה שבליגות נורמליות כמו הליגה הספרדית למשל, כאשר יש שיוויון בין שתי קבוצות במקום הראשון, הקבוצה שמקבלת ייתרון היא הקבוצה שלה מאזן טוב יותר בין שתי הקבוצות ולא הקבוצה עם הפרש שערים טוב יותר, ובמקרה הזה, חיפה היתה לוקחת אליפות בגלל שער חוץ אחד יותר מהפועל במאזן הפנימי בין הקבוצות).

שיטה יותר מפגרת, מטומטמת, דבילית ולא ספורטיבית מזו כבר לא נראה בשום מקום. מדהים כמה שלוזון אידיוט. :evil:

פורסם

רוב תודות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבל בחייאת די להתבכיין על שיטת הקיזוז. הרי השיטה הזאת הייתה ידועה עוד בטרם פתיחת העונה, חיפה ידעו על זה, הפועל ידעו על זה כולם ידעו על זה, אז מה כל הבכי הזה?

היחידים שאשמים בכשלון זה שחקני חיפה שהיו עגלות, ואלישע לוי שהוכיח שוב פעם שהמקס' שהוא יכול לאמן זה את בית שאן. איך שהם שיחקו אתמול גם עוד שעה וחצי הם לא היו מבקיעים אלא רק חוטפים.

לפחות אני מקווה שמשהו טוב יצא מזה, עונה הבאה אלישע ילך הביתה, שחר יפזר חצי מהקבוצה שלא פוגעת, ע"ע גולסה, משומר, ברוקולי (שעם כל הצער בדבר, כבר הרבה מעבר לשיא שלו) רפאלוב ואולי עוד כמה (דבלאשווילי אם לא ישתפר, וקטן שכבר הרבה מאוד משחקים לא פוגע), ויבואו כמה זרים ואולי ישראלים טובים (למרות שאני לא מחזיק מיצחקי יש מצב שהוא ישתלב טוב בחיפה).

בקיצור זה לא שלהפועל הגיע כמה שחיפה אתמול ובכלל בכמה מחזורים הקודמים (החל מההפסד לסכנין) הראו שלא מגיע להם אליפות והראו אופי לוזרי.

נ.ב

אני אוהד מכבי חיפה מתחילת שנות ה90.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...