Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעודד לשמוע:-P

אבל האמת שהמנוע במצב מצויין הבעיה היא עם מערכת ההזרקה, יש תגובה רק ל50 אחוז מהמצערת, מעל זה חונק את המנוע.

בעבר התקלה הייתה באה בצורה חריפה יותר ונעלמת כליל, היום התקלה קבועה ומתונה יותר, ז"א הרכב נוסע בסדר אבל לא מושלם.

פורסם

אם אני לא טועה, ניתן להשתיל הזרקה רב נקודתית במנוע 1.4 הותיק.

זה שיפור מוצלח וחוקי ומחזיר מספר סוסים לאורווה.

רק שרפי יאשר את זה ואז תדע.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מנוע האונו 1.4 שונה לחוטין ממנוע הפונטו 1252 סמ"ק שהוא מנוע FIRE והדבר היחיד שמשותף ביניהם זה השם FIAT

המנוע האונו יש הזרקת דלק חד נקודתית של "בוש" עם מע' הצתה נפרדת כשבינהן רק מקשר חוט חשמלי אחד למתן אות הצתה למחשב ההזרקה.

בפונטו מע' הזרקת הדלק וההצתה משולבות והן מתוצרת "מגנטי מרלי" והיא על כל חלקיה ואביזריה שונה לחלוטין ממע' ה"בוש" שבאונו.

בתאוריה, הכל ניתן לבצע, אבל לא לשכוח שלפעמים עלול מחיר הכפתור להיות יקר יותר מחליפה שלמה.

בברכה - רפי לין

פורסם

המנוע ותיבת ההילוכים שונים, מתנע (סטרטר) שונה. כמובן שכל התושבות לא מתאימות וזה מצריך גם את מחשב ניהול המנוע, צמת חוטי חשמל ועוד ועוד.

כמו בפרסומת, "לא תיכנס" (כל החבילה הזאת).

בברכה - רפי לין

פורסם

לא צריך להגזים .

צריך לאלתר חלקים ולפעמים אתה יכול לקנות רכב שלם או מנוע עד 700 ש"ח .

העניין שאתה צריך ידע השאר זה כיף.

אני בפונטו שיניתי ראש מנוע מ-60 ל-75 עלה לי גרושים ונהנתי וגם באדיבות רפי

פורסם

יאיר, השינוי שאתה עשית הוא קטנטן לעומת השינוי שהבחור מבקש לעשות.

לגבי הבעיה שתיארת, האם נבדק לחץ הדלק בכניסה למערכת ההזרקה?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן נבדק לחץ דלק וספיקת דלק הכל יצא תקין.

אני חושד בחיישן מצערת או בצמת חווט של מע' ההזרקה למחשב

צריך מקצוען אמיתי לגלות מה הבעיה היו כמה מוסכים שניסו בהם מורשה פיאט

• תוכן חדש...