Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה, זקוק לכמה עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך חזרה מהאוניברסיטה עצרנו ברמזור עצירה מוחלטת, לאחר 20 שניות בערך נכנסה בנו נהגת מאחורה אני לא הייתי מאחורי ההגה.

בזמן התאונה הוצאתי משהו מהתיק ונפגעתי מהמושב, הרגשתי יחסית סביר אחרי התאונה וגם הנהג, לאחר כמה דקות התחיל כאב די רע באזור הצוואר, אז החלטנו לסוע למיון.

כמובן שהוחלפו פרטים, הרופא המליץ לי על כמה ימי מנוחה בבית בתוספת של משככי כאבים.

השאלה מה עושים עכשיו? הנהג מחר יפנה לביטוח שלו, צילמתי את הת"ז שלי, את טופס השחרור מהמיון, והלכנו למשטרה למלא טופס על תאונה עם נפגעים.

לאן הלאה? יש פיצויים על תאונות מהסוג הזה?(אני בהחלט חושב כרגע על דברים כלכלית, אני לא אצליח ללמוד בשבוע הקרוב, שלא לדבר על עבודה), ואני מרגיש די זוועה כרגע.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בינתיים, אסוף את כל המסמכים הרפואיים, צילומים, חוות דעת, ימי מחלה וכו'.

כמו כן שמור ואסוף כל הוצאה כספית בגין התאונה, טיפולי פיזיותרפיה, חומרי חבישה מיוחדים, תרופות, הוצאות למוניות וכו'.

בשלב מאוחר יותר, כל זה יסייע לך לקבל גם החזרים כספיים מחב' הביטוח של הפוגע בנוסף לפיצוי על הפגיעה, אובדן ימי עבודה (אם אתה עובד) וכו'.

אם הצעת הביטוח תיראה לך נמוכה, השתמש בעו"ד שמתמחה בתביעות כאלו ורוב הסיכויים שהוא יצליח להוציא עבורך יותר כסף.

בברכה - רפי לין

פורסם

לפי מה שידעו לי אם יש נפגעים בנפש אז צריך גם לערב משטרה, אבל אל תמהר תחכה לתגובות אחרות אני לא בטוח וחבל סתם לסבך את הנהגת.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפי מה שידעו לי אם יש נפגעים בנפש אז צריך גם לערב משטרה, אבל אל תמהר תחכה לתגובות אחרות אני לא בטוח וחבל סתם לסבך את הנהגת.

קודם כל, נפגעים בנפש זה חלילה וחס הרוגים.

שנית,המשטרה כבר יודעה בעניין. ברגע שהבחור דווח בחדר המיון שהוא נפגע בתאונת דרכים, או כשיעשה זאת ע"מ לקבל החזר על הוצאותיו הרפואיות, הוא יהיה חייב לדווח למשטרה על הנהגת.

איני רואה בזה כל פסול. אם הנהגת מעדה מעידה חד פעמית של חוסר ריכוז, רוב הסיכויים שגם התיק נגדה יסגר.

אם מדובר בנהגת שזו לא הפעם הראשונה שהיא פוגעת, אז מקומה ממילא לא על הכביש, ואין מקום לרחם עליה או על הרשיון שלה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לאן הלאה? יש פיצויים על תאונות מהסוג הזה?(אני בהחלט חושב כרגע על דברים כלכלית, אני לא אצליח ללמוד בשבוע הקרוב, שלא לדבר על עבודה), ואני מרגיש די זוועה כרגע.

כן.

האם יש לכם את הפרטים של הנהגת הפוגעת? האם יצרתם קשר עם חברת הביטוח שלכם ושלה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תפנה כבר במקביל למשרד עורכי דין באזור מגוריך ותיוועץ עמו. 

יש משרדים המתמחים בתאונות ויוכלו לחלוב יפה מאוד את ביטוח החובה של הרכב הנפגע.

הכי חשוב לא לחסוך בימי מחלה, חוות דעת, תרופות, זריקות וכמה שיותר טיפולי פיזיוטרפיה. כל זאת כמובן בגבול הטעם הטוב.

לאחר שתאגד את כל המסמכים הנ"ל, הסיכויים שלך לפיצוי הולם גדולים.

פורסם

עדכון מצב ביום השני לאחר התאונה:

אז אחרי שפגה השפעתם של משככי הכאבים, חזר כאב צוואר נוראי, אני די מוגבל בתנועה, אני לא מסוגל לנהוג, זה כמעט בלתי אפשרי לעבור את סף הכאב הזה(לסובב את הראש).

הייתי אצל רופאת המשפחה שלי היא המליצה לי ללכת לרופא טראומה ביום רביעי, אז אני אלך, בינתיים רכשתי לעצמי מקבע צוואר כזה, זה מאוד עוזר.

אגב בקשר למשטרה, כן פתחנו סוג של תיק על פגיעה הגשתי היום את הדיווח על התאונה, והוספתי צילום של טופס המיון.

בינתיים הרופאת משפחה רשמה לי פיזיוטרפיה, אבל זה לא כל כך ברור, אני מניח שזה יסגר מול רופא הטראומה ברביעי.

• תוכן חדש...