Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוחדו שני השרשורים באותו הנושא

מה אני חושב על המיצג החדש:

עמותת אור ירוק ועירית רמת השרון הציבו היום פסל סביביתי בצורת בקבוק שתיה העשוי ממכוניות מעוכות ומרוסקות.

המטרה ברורה ואני מניח שהאפקט ישאר במוחו של נהג כזה או אחר למשך כמה דקות.

אבל הפסל הזה הוא ביטוי לטיפשות של אור ירוק ועירית רמת השרון.

אני לא יודע מי בחר למקם את הפסל איפה שהוא ממוקם, אבל קשה לי לחשוב על מיקום מטופש יותר.

הפסל ממוקם בשיא העיקול המחבר בין נתיבי איילון צפון לכביש 5 לכיוון מזרח.

לא מספיק שהחיבור בין שני עורקי תחבורה ראשיים אלו מתוכנן גרוע (מי מחבר בין שתי דרכים מהירות עם כביש דו מסלול שמתכנס לנתיב אחד?) וכולל בשיאו גם פיצול לגשר לכיוון מערב, עכשיו תקעו שם פסל שמושך את תשומת לב הנהגים וגורם להאטה וסטיה מנתיב הנסיעה של נהגי ישראל.

גם ללא הפסל הזה סטיות מנתיב, חיתוכים ללא איתות וסתם ברקסים פתאומיים הינם עניין שבשיגרה, אז למה דווקא במקום כזה למקם פסל שמטרתו עוד למנוע תאונות דרכים...יופי, כל הכבוד!

כנראה שכרגיל מישהו לא חשב על זה עד הסוף...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתמול נסעתי שם באוטובוס (טיול עם כל השכבה) ובאמת שהפסל הזה מרשים.

הסתכלתי עליו בערך 5-6 שניות.

מקווה שהוא לא ימשוך את תשומת לבי כשאנהג שם בעצמי.

באמת קטע כביש מסוכן, אין ספק.

פורסם
כנראה שכרגיל מישהו לא חשב על זה עד הסוף...

נו, מה חדש?

זה הרי מתאר את הפעילות הרגילה של אור אדום: הרבה כוונות טובות, הרבה כסף שנשפך, והביצוע, איך לומר בעדינות? חובבני במקרה הטוב.

פורסם

אז ביגלל זה יש את תוכנית הגריטה.....:roll:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

שחיתות באור ירוק, זו פרסומת סמויה לאבסולוט.

5_hh.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא דבר חדש.

כזה, רק יותר מעוצב, הציבו במוסקבה לפני כמה חודשים,

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתמול נסעתי שם באוטובוס (טיול עם כל השכבה) ובאמת שהפסל הזה מרשים.

הסתכלתי עליו בערך 5-6 שניות.

מקווה שהוא לא ימשוך את תשומת לבי כשאנהג שם בעצמי.

באמת קטע כביש מסוכן, אין ספק.

הנוער של היום, כמה תשומת לב הוא מקדיש כשמשהו מעניין אותו! 5-6 שניות, כנראה באמת התרשמת :wink:. (בצחוק, אל תיקח קשה).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
רעיון יפה, אהבתי.מה קשורה המכונית הכחולה (בפקק הבקבוק) והצהובה הכי תחתונה? הורסות את ההרמוניה שביצירה.

הם לא בוחרים. פשוט לקחו את מה שהתרסק בתאונות.

היה בזמנו מיזם שהשאיר מכוניות מרוסקות בצידי הכבישים. המיזם הופסק בגלל שהסיט את תשומת לב הנהגים מהכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם גנבי הברזל יכולים לעשות מצווה ולהסיר את המפגע הבטיחותי הזה (ועל הדרך לעשות עוד כמה שקלים)?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
הנוער של היום, כמה תשומת לב הוא מקדיש כשמשהו מעניין אותו! 5-6 שניות, כנראה באמת התרשמת :wink:. (בצחוק, אל תיקח קשה).

תשמע, אני מופתע שהנוער של היום היה ער בכלל אחרי יום שלם בטיול.

ובכל זאת, סה"כ פסל של מכוניות. זה לא עד כדי כך מעניין (בניגוד לפרק האחרון של האח הגדול!!@@#@!#!$$#$!#$).

הומור עצמי, הכי כיף.

• תוכן חדש...