Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכנון זה להיות משהו כמו חודשיים בחוף המזרחי של ארה"ב (בין יולי לספטמבר או בין אוגוסט לאוקטובר, מה עדיף?).

לנחות בניו יורק ולרדת עד מיאמי COAST TO COAST (+ כמה ימים בבהאמס שקרובים למיאמי), החזרה גם היא תיהיה מניו יורק אז ככל הנראה ניקח טיסה פנימית בין מיאמי לניו יורק. מניו יורק למיאמי זה בסביבות 1800 ק"מ שאותם נבצע ברכב ככל הנראה (הכל תלוי אם זה יהיה מעניין).

עדיין לא הייתי בארה"ב ורק מלהסתכל על המפה אפשר להבין כמה המקום הזה עצום מימדים, אבל נראה לי שאני עדיין לא מבין כמה זה עצום ואין לי מושג איך לחלק את הזמנים בין המקומות + אין לי ממש מידע עם יש מקומות שווים בדרך, ששווה לעצור ולבלות כמה ימים ולהמשיך הלאה. פה אתם נכנסים לעניין :)

בנוסף אם יש בדרך איזה מסלול מומלץ - זאת אפשרות מעניינת מאוד.

בגדול ההתמקדות היא בכל החוף המזרחי של ארה"ב אבל יש אפשרות לסטות.

אני אשמח לקבל כל מידע שיש, המלצה, טיפ וכו' ...

פורסם

COAST TO COAST זה כשאתה נוסע מהחוף המזרחי למערבי או להיפך. לא כשאתה נוסע מניו-יורק למיאמי :)

בכל מקרה, אם אתה כבר שם, ממליץ להקדיש זמן מסויים ולנסוע גם צפונה מניו-יורק.

לבקר בוושינגטון DC, אולי אפילו מפלי הניאגרה.

יש טיולים מאורגנים של כמה ימים (עם מדריכים דוברי עברית) שיוצאים מניו-יורק משהו כמו 3 פעמים בשבוע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפני שנתיים, היינו רק בניו-אמסטרדם (כחודש) ובוושינגטון הבירה (יומיים).

נסענו באוטובוס תיירים לשם וחזרה- הנסיעה עצמה לא קצרה (כ-5 שעות), אבל הנוף היה מקסים והתחלף תדירות (יערות ירוקים, גשרים מעל נהרות רחבים).

בוושינגטון היינו במסגרת טיול מאורגן לדוברי רוסית.

באמת לא יאמן עד כמה שהמדינה הזאת ע-נ-קית.

לניו-יורק הייתי מקדיש לא מעט זמן, תלוי בך ובתכנונים; שבוע נראה לי סביר כדי להתחיל ולקלוט מה שיש לעיר הזאת להציע.

אם, בסופו של דבר, תגיע לוושינגטון, רוץ למוזיאון התעופה והחלל (NATIONAL AIR AND SPACE MUSEUM); אפשר לבלות ולהינות מהמוצגים שם במשך יותר מחצי יום, בטוח.

טיול נעים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...