Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ חדש בסביבות ה 220 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אאוטלנדר תוציא מהרשימה, הנפילת ערך של הרכבים והשוק החלש זה דבר לא נתפס לטעמי.

גראנד ויטרה חדשה, דגם מפואר, מעלים לכביש בין 180-190 אלף, מנסיון של רכישה לפני חודש ע"י הבוס שלי.

הרכב מגיע מאוד מאוד מאובזר, אני אישית ממש אוהב אותו וחושב שזו אחלה של בחירה למי שלא מחפש באמת שטח קשה.

הסנטפה אהבתי עיצוב חיצוני ממש, אבל כל השאר לא ככ.

את שאר הרכבים אני לא מכיר וכאן סיימתי את המלצתי :)

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גרנד צירוקי חדש דנדש מהסוכנות ב 235K. לא רואה עסקה טובה ממנו בטווחי המחירים האלה, ובניגוד לקאיה וליונדאי, זה ג'יפ!

זה לא כבוד גדול. הרכב פשוט גרוע - איכות הבניה והגימור פשוטות עד מעליבות, העיצוב הפנימי דוחה, תא המטען שטן, המושבים לא נוחים והמנוע הוא מפלצת של 3.7 ליטר עם 210 כ"ס וצמאון בלתי נדלה. אולי הדגם החדש יהיה טוב יותר אבל הנוכחי הוא סוס מת.

במחיר הזה לדעתי הסנטה פה הוא הבחירה הטובה ביותר, בהנחה שמתעקשים על חדש.רכב אמין, בעל מנוע חדש חסכוני מהקודם ודיזל חזק מאוד (197 כ"ס), מאובזר מאוד ומרווח עם אופציה ל-7 נוסעים (יש גם ל-5). לסנטה פה יש שם טוב בארץ ולא בכדי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
היי, אאוטלנדר תוציא מהרשימה, הנפילת ערך של הרכבים והשוק החלש זה דבר לא נתפס לטעמי.

גראנד ויטרה חדשה, דגם מפואר, מעלים לכביש בין 180-190 אלף, מנסיון של רכישה לפני חודש ע"י הבוס שלי.

הרכב מגיע מאוד מאוד מאובזר, אני אישית ממש אוהב אותו וחושב שזו אחלה של בחירה למי שלא מחפש באמת שטח קשה.

.

תיקון טעות קטנה, הגרנד ויטרה לא פראייר בכלל בשטח בזכות מנוע חזק ותיבת העברה עם מצב LOW שאין בכל הג'יפים.

הרכב חופשי לעבודה גם בשטח קשה (חסרון יחיד שהוא קצת נמוך , ופותרים את זה ע"י הגבהה קטנה), בכל אופן ביחס תמורה לכסף אני לא רואה מתחרה ראוי

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
תיקון טעות קטנה, הגרנד ויטרה לא פראייר בכלל בשטח בזכות מנוע חזק ותיבת העברה עם מצב LOW שאין בכל הג'יפים.

הרכב חופשי לעבודה גם בשטח קשה (חסרון יחיד שהוא קצת נמוך , ופותרים את זה ע"י הגבהה קטנה), בכל אופן ביחס תמורה לכסף אני לא רואה מתחרה ראוי

השאלה אם הגרנד ויטרה לא מקבל נפילה משמעותית, ועוד שאלה איך הוא אחרי שנתיים שלוש ?

השטח זו נקודה שפחות מעניינת אותי כרגע.

ושוב תודה רבה לכולם.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

"מקבל נפילה" ? פרק נמק והסבר את עצמך.

לגבי אחרי שנתיים שלוש אני לא יודע , הרכב אצלי שנה אבל תראה זהו רכב יפני שיוצר ביפן להבדיל מהרבה מתחרים באותו רמת מחיר, מלבד כך יש אחריות יבואן ל 3 שנים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

"מקבל נפילה" ? פרק נמק והסבר את עצמך.

לגבי אחרי שנתיים שלוש אני לא יודע , הרכב אצלי שנה אבל תראה זהו רכב יפני שיוצר ביפן להבדיל מהרבה מתחרים באותו רמת מחיר, מלבד כך יש אחריות יבואן ל 3 שנים.

נפילה מבחינת מחיר .

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

היי, אני ממש לא נוטה להסכים לגבי "שטח קשה", הרכב בעל סרן אחורי מתלה נפרד וקדמי מתלה נפרד, גלגלים 18 בגרסא המהודרת ועוד תופינים שלא הייתי מעוניין לקבל ברכב שטח.

אבל כל אחד והסטנדרטים שלו (בדיוק כמו מי שחושב שטראנו זה רכב שטח לדעתי זה סתם אוטו לרדת לים + אופציה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי אם אין כוונה לרדת לשטח אז הסוזוקי נופל מההונדה מבחינת נוחות הנסיעה והשקט בתא הנוסעים.

ההונדה גם יותר מרווחת וחסכונית.

• תוכן חדש...