Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה מספר שנים אני שומע וקורא בעיתונות על האפשרות שהפרסים יצליחו לבנות פ33ת אטום בזמן הקרוב. האם קיים מישהו בעולם שבאמת יודע באיזה שלב הפרסים נמצאים ?

כול פעם אני שומע ההערכה חדשה שנה או שנתיים או 5 שנים, אולי סתם מפחידים אותנו ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שיודע לא יגיד לך מה הולך.

אפשר רק לשער השערות.

לדעתי לאיראנים יש כבר משהו באמתחת. אבל מצד שני הם יודעים שישראל גרעינית קרוב ל50 שנה אז הם מפחדים פחד מוות מלעשות עם זה משהו.

ידוע כבר על תוכנית "תמות נפשי עם פלישתים". אם פצצה נופלת על ישראל, מה שישאר על כדוה"א זה רק אוקיינוסים.

וטוב שכך.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שמע, אחרי שהשבוע הם ריתכו חביות ריקות, צבעו אותן והצעידו את זה במצעד ודאגו להציג את זה כמערכת SA-300 החדישה, אני כבר לא יודע למי להאמין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בניגוד לרוב ההיסטריים לי לא אכפת אם תהיה להם פצצת אטום או לא. הרי ברור לכל אדם ולכל מדינה שזה נשק שמשתמשים בו פעם אחת בלבד כי את הפיצוץ של הפצצה השנייה הם לא יראו בגלל שהיא תיפול עליהם.

שים לה שנשק גרעיני הוא מה שמנע את הפיכת המלחמה הקרה לחמה במשך כל השנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי שאחמי יפציץ אותנו אתה כבר תדע.

אבל זה יהיה הפתעה כמובן.

לגבי איך לבנות אחת, אני מאמין שגוגל יוכל לסייע לך לבנות פצצת אטום בקלות, כי הבעיה היא לא בבניה זה החלק הקל אלה להשיג את חומרי הגלם. צריך לשחד כמה גנרלים רוסים לשלם לצ'צ'נים עבור החומר, ולקבל את הסכמתם השותקת של האירופאים להעברת החומר דרכם. בקיצור קשה אבל אפשרי. וכמובן להפריש לאמריקאים את חלקם.

פורסם
האם קיים מישהו בעולם שבאמת יודע באיזה שלב הפרסים נמצאים ?

כול פעם אני שומע ההערכה חדשה שנה או שנתיים או 5 שנים, אולי סתם מפחידים אותנו ?

הבנתי אותך...

אתה בסה"כ בלחץ כי אתה מפחד שהברושורים וההזמנות למסיבת יום הדין לא יהיו מוכנות בזמן...

תיהיה רגוע.

אפשר לשלוח הזמנות גם ב-SMS (אבל תעשה את זה זריז,לפני שקווי התקשורת קורסים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אבל מצד שני הם יודעים שישראל גרעינית קרוב ל50 שנה אז הם מפחדים פחד מוות מלעשות עם זה משהו.

אני לא כל כך מסכים עם הקביעה הזאת.

בתור אחד שלא מפחד להתבטא אחמדיניג'ד כבר הצהיר יותר מפעם שהם ימחקו את ישראל מהמפה.

ולאור ההיסטוריה הצבאית של איראן אני די מאמין להם [ההיסטוריה של מלחמת איראן עירק לא הייתה כולה וורודה ,גם אם לוקחים בחשבון את הצד של עיראק וההתנהלות שלה.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא סתם מפחידים אותנו.

אסור לשכוח שגם הנאצים בהתחלה "רק" דיברו.

חוץ מזה שפצצת אטום או לא פצצת אטום, איראן תומכת לא מעט בחמאס ומפתחת אותו, ואל תשכחו שהיא מנהלת את חיזבלה.

אם העלו את התמונה של מלחמת איראן עיראק, יותר מפחיד אותי מצב שבו תפרוץ מלחמה עם איראן אבל שתתנהל על ידי החיזבאללה וזה יכול לקחת לא מעט זמן כי האיראנים לא מוותרים בקלות, מלחמת איראן עיראק לקחה כמה שנים טובות.

קובי

פורסם
ידוע כבר על תוכנית "תמות נפשי עם פלישתים". אם פצצה נופלת על ישראל, מה שישאר על כדוה"א זה רק אוקיינוסים.

וטוב שכך.

הכל טוב, רק שבמלחמה אין מנצחים - יש צד שמפסיד יותר.

ברגע שתיעלם לנו חצי עיר במקרה הטוב, וברדיוס ענק מסביבה לא יהיה אפשר להתקרב עקב קרינה, למי יעניין שמחקת חצי עולם? שהרי עדיין כמות ענקית מקרוביך ומכריך כבר לא יהיו איתך.

ותמיד טוב להיזכר במשפט המפורסם של איינשטיין (לא אריק, השני): "לא יודע במה ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית אני יודע שילחמו באבנים ומקלות..."

שמע, אחרי שהשבוע הם ריתכו חביות ריקות, צבעו אותן והצעידו את זה במצעד ודאגו להציג את זה כמערכת SA-300 החדישה, אני כבר לא יודע למי להאמין.

לא יעזור, אין להם גבול.

כל פעם הם מופיעים עם בדיחה אחרת, כל פעם התקשורת שמודעת לזה שזה בדיחה, חייבת להשיג רייטינג ומציגה את זה כאיום הבא...

הקטע עם החביות היה חמוד. כאשר הם הראו כוחות מיוחדים שהתעטפו כמו בתמונה המצורפת, זה כבר ממש קרע אותי מצחוק. כאילו, הנשק לא יהיה כבד מדי כשכל התרמילים יאספו בניילון הזה?!

(נ.ב. הקרדיט מגיע לפורום פרש - צבא וביטחון)

:lol:

21_8901290824_L600.jpg

20_8901290824_L600.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היה גם את קטע הוידאו של שיגור הטילים הבליסטים שהם שחררו לעיתונות לפני איזה חצי שנה ומומחי וידאו הוכיחו שזה טיל אחד שהם שיכפלו כמה פעמים :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...