Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בל נשכח שגורמים במשרד הביטחון אוהבים את איום פצצת האטום ומשתמשים איתו בכדי לשנורר עוד כסף מתקציב המדינה.

מעניין מה צה"ל עושה עם התוספת של שני מיליארד שקל לתקציב הביטחון.

איזה כייף לי :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה היא שאנחנו מתמודדים פה עם אנשים שחושבים שאחרי המוות יחכו להם 40 בתולות ואיזה שהוא סוג של המשך. אם הם היו יודעים שאחרי המוות יש בדיוק מה שהיה לפני שהם נולדו, כלום, הם היו מתנהגים אחרת.

מבחינתם זה או שהם יצליחו ויהרגו אותנו פה, או שהם ימותו ו"יחיו" אחרי המוות .

זה התוצאות של כל הקטע הזה של ה"דת".:?

פורסם

צריך להרוג אותם כשהם קטנים, למה לחכות שהם באמת יבנו את הפצצה?

אני אומר שחייבים לצאת למלחמה לגמור את זה וזהו, הרי זה יגיע מתי שהוא לא?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
שמתם לב שהמכנסים קצת צמודים על "החיילים" ?

בזמני קראו לזה מכנסי טייבאס וזאת הייתה האופנה השלטת בקרב עובדי רס"ר ומחסנאים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סקר:

אחרי שכתבתם את המילים " לבנות פצצת אטום",

לכמה מכם המחשב האט באופן קיצוני?....

קיבינימט, פעם אחת חיפשתי סרטון ביוטיוב על איזו פצצה "הגדולה ביותר בעולם" שזכתה לשם מיוחד. רציתי לשלוח לינק לחבר טוב, אז התחלתי לחפש. לא זכרתי איך קוראים לתכנית, או לפצצה.

אז חיפשתי "פצצה גדולה אטום ארה"ב" ועוד כמה מילים כאלה.

שמעו, תוך דקה, המחשב האט באופן כל כך קיצוני, שלא הבנתי מה קורה לכל הרוחות (השנה הייתה 2002, כן?...קצת אחרי 9/11).

אחרי חצי שעה נפל לי האסימון.

הרצתי בגוגל את המילים (הכל באנגלית, כן? גם החיפש של הפצצה וגם המשפט הבא):

"אני לא טרוריסט, עזבו אותי בשקט, רק מנסה למצוא קטע מתכנית דוקומנטרית מערוץ דיסקאברי".

לקח עוד חצי שעה, אבל המחשב חזר לעצמו.

נראה לי שהבהלתי את כל מערכת הביון האמריקאית...:lol::lol::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מלחמה גדולה מאד בדרך.

זה רק שאלה של מתי. לא של אם.

לדעתי חייבים לעשות מה שעשו פה לפני כמה שנים טובות עם הכור של עירק

ועם הניסיון של סוריה לא מזמן.

נכון, הפעם זה עשוי להצית את כל האזור.

אבל עדיף למנוע אפשרות של אטום ולהצית את האזור, במקום שהאזור יוצת אחרי מתקפה כלל ערבית

על מדינתנו. הפתיעו אותנו פעם אחת. עדיף שלא יקרה יותר.

השאלה אם הנהגת המדינה שלנו תאזור אומץ, או תמתין שקודם ימותו אצלנו כמה חבר'ה, כמו שעושים פה בד"כ.

פורסם

לוח השחמט נערך לפניינו ממש בימים אלא, אתה לא חושב שסתם פתאום העבירו סקאדים ללבנון ועוד דאגו שזה יהיה בצורה כזאת שגם נראה את זה ונבין בדיוק במה מדובר.

אותו כנ"ל לגבי הגראד באילת היום, שום כוונה לפגוע במישהוא אלא יותר איתות בסגנון, "האללו, אנחנו פה!".

אם בתקופה הממש קרובה יתעופף פתאום מעזה איזה טיל שעד היום ממש לא ידענו שיש להם כזה, תזכור מי חזה את זה ראשון.

האירנים עושים היום כל מאמץ בשביל להבהיר לנו שאם נתעסק איתם, אנחנו בצרות גדולות.

אם אתם שואלים אותי, אם שולחים כמה מטוסים לכור באירן, כמה מטוסים מההרכב חייבים לעשות איזה איכוף קטן דרך הבית של אחמדיניג'אד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, זה רק עיניין של זמן עד שזה יטוס מעזה, ואל תתפלה אם הוא יפול בתל אביב.

מצד שני- חמאס יודע שהוא יכול לירות חופשי על הדרום ולא יכנסו לרצועה, ברגע שהוא ירה על תל אביב הוא מודע לזה שהוא יקבל בראש אז הם לא יעשו זאת כרגע.

קובי

פורסם

אל דאגה, קלואי או'בריאן שלחה לאייפון של ג'ק באואר את המיקום המדוייק של הפצצות והוא בדרכו לשם עם כול הצוות.

איזה כייף לי :)

פורסם

קחו דברים בפרופורציות....

אתם חושבים שלחיזבאללה לא היו טילים שיכלו להגיע לתל אביב במלחמת לבנון השנייה ?

היו לו.

אתם חושבים שלפני עופרת יצוקה לא היה לחמאס רקטות שיכולות להגיע ליבנה?

היו לו.

מדברים על טילי הסקאד האלה כאילו הם אלה שמשנים את התמונה, הם ממש לא,יותר בעייתיים מהם זה דווקא כל רקטות הגראד, כי אלה רקטות שאפשר לאכסן בחדר\בית\בבור באדמה.

סקאד+משגר זה דבר שקשה להחביא, בטח שכשהוא אמור להיות מוכן לשיגור ומפעיל מכ"ם.

לבנון זה תא שטח קטן,מכ"ם של מטוס של חיה"א יכול לאתר מטרות קרקעיות כמעט בכל השטח כשהוא נמצא באויר לכן את הטילים והמשגרים יהיה די קל להשמיד,גם אם יצליחו לשגר את הטיל אז המשגר ינוטרל לאחר מכן, סקאד ללא משגר שווה למטוס F15 בלי גלגלים שאיתם יוכל לרוץ על המסלול לקראת ההמראה.

לא קל להסוות את המשגרים האלה ביחד עם טילים,מה גם שזה לא טיל שאפשר לשגר מתוך בית כמו שעשו עם הגראדים.

מי שראה פעם בלייב שיגור של טיל חץ (שדומה בגודלו לטיל סקאד,פחות או יותר) יכול להבין שכשטיל כזה עולה לאויר, יחד איתו עולה לאויר ענן אבק לא קטן בכלל.

לגבי אירן, הם מדברים המון אבל בשורה התחתונה, היכולות שלה עדיין מוגבלות מהסיבה שהיא יכולה לנהל לחימה רק בצורה של מתקפת טילים.

אין לה אפשרות לשלוח מטוסים לביצוע תקיפות בישראל (המטוסים שלהם לא יכולים לפעול בטווח של ישראל ללא תדלוק).

גם לישראל יש יכולות לא קטנות בתחום הטילים (ק"ק) בדמות טילי היריחו שעם השנים עברו שיפורים והשבחות ומדוייקים הרבה יותר מטילי הסקאד.

שורה תחתונה, יש סיבה לכך שאירן וסוריה משקיעות כל כך הרבה משאבים בבניית מטריית נ"מ.

כשישראל תחליט לפעול נגדם גם מטריית הנ"מ לא תעזור להם (סוריה הרגישה את זה היטב כשמערכות הנ"מ שלה הודממו בעת התקיפה בכור).

תיהיו חזקים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, טילי הסקאד לא משנים כלום.

אתה חושב שאיראן לא יכולה לעשות כלום חוץ לירות כמה טילים?(ואגב זה שאהב ולא סקאד, לכן הסקאד לא ממש מעניין).

הריי ברור שהמלחמה איתם לא תתנהל על ידי טילים.

הם ירו עשר עשריים טילים ואז מה? זה לא יגמר בזה.

כל טיל שאהב עולה הרבה, לכן הם לא יגמרו את כל הטילים שלהם על ישראל.

הם פשוט ישלחו ללבנון ולחיזבאללה עוד לוחמים של הצבא באיראן והם יעזרו לחמאס ולחיזבאללה להילחם בנו.

המטוסים שלהם יוכלו לתדלק מעל מדינות מדינות כמו: טורקיה, סוריה ולבנון.

קובי

פורסם

איזה מטוסים?

הפאנטומים הבודדים והעתיקים שבקושי ממריאים?

ה F14 שאם יש להם יותר מעשר שמסוגלים להמריא, אז אני מתחייב להרכיב טורבו K03 ספורט בב.מ.וו שלי...

ואלו עוד המטוסים המתקדמים שלהם. סליחה, יש להם גם מספר מועט של מיג 29 מדור ראשון ומיג 25 בודדים שקיבלו במתנה מטייסים עירקיים שברחו כל עוד נפשם בם כאשר החלה מתקפת ארה"ב.

אתה מוזמן לומר להם להתחיל להניע ולצאת לדרך, השערה שלי, חצי מהם לא ישרדו את הקילומטראז' בכלל.

חיל האוויר האיראני הוא בדיחה. כך גם חיל האוויר הסורי, הלבנוני ואף הירדני. בניגוד למצרים ולסעודיה, ששם חילות האוויר כבר מתחילים להדאיג. סליחה, חופשי מדאיגים (ימבה F16 ומיראז' 2000 לראשונה, וימבה F15 ויורופייטרים לשנייה).

אלה היו 60 שניות על מאזן כוחות האוויר באיזור.

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
עידן, טילי הסקאד לא משנים כלום.

אתה חושב שאיראן לא יכולה לעשות כלום חוץ לירות כמה טילים?(ואגב זה שאהב ולא סקאד, לכן הסקאד לא ממש מעניין).

צודק,התייחסתי בעניין הסקאדים לאלה שכביכול הוברחו ללבנון ובטעות דיברתי עליהם בהקשר של אירן שלה כמובן יש טילי שיהאב.

הריי ברור שהמלחמה איתם לא תתנהל על ידי טילים.

לא ברור בכלל, האיום העיקרי מצד אירן זה הטילים ארוכי טווח,פחות מטריד את מדינת ישראל שהם ינסו להנחית פצצה ממטוס.

הם ירו עשר עשריים טילים ואז מה? זה לא יגמר בזה.

כל טיל שאהב עולה הרבה, לכן הם לא יגמרו את כל הטילים שלהם על ישראל.

אם לא על ישראל אז על מי ?

הם פשוט ישלחו ללבנון ולחיזבאללה עוד לוחמים של הצבא באיראן והם יעזרו לחמאס ולחיזבאללה להילחם בנו.

אז יילחמו,ו.... ?

הרי אפילו אחמדיניג'ד יודע שככה הוא לא יכריע מלחמה.

חוץ מזה,ברגע שאירן נעזרת ב"שכונה", קרי חיזבאללה\חמאס,גם לנו מותר לקרוא למשפחה וחברים (קרי ארה"ב,בריטניה ושות').

אתה ממש לא מעודכן אודות מצב חיה"א שלהם.

אירן נמצאת כבר המון שנים בנתק עם ארה"ב (פחות או יותר מתקופת המהפכה,שאז ניתק גם הקשר עם ישראל), מאז המטוסים האמריקאים שלהם מזדקנים ללא חלפים וכתוצר נלווה ללא יותר מדי שעות טיסה.

המטוסים הכי טובים שלהם זה המיג 29,מטוס מצויין לכל הדעות,אבל הוא לא מצוי בכמויות ורמת השמישות שלו דומה למטוסים האמריקאים.

אגב,בשביל להרים מטוס תדלוק לאויר בשעת מלחמה עם סכנה לקרב אויר אתה צריך מעטפת אוירית מאוד מאוד רחבה,ואת זה אין לאירן.

וזה עוד לפני שנכנסו לרמת הטייסים\טכנולוגיה וכו'.

במילים אחרות, אם אירן לא יכולה להכריע מלחמה באמצעות טילים ארוכי טווח,עדיף לה לשבת בשקט ולשרוד.

זה ממש לא נכתב מתוך זלזול,היכולות של טילי הקרקע של אירן מאוד גבוהות,אבל כאן פחות או יותר זה מתחיל וגם מסתיים.

אתה יכול לזכור את המשפט הבא שאכתוב:

אירן היום מתנהגת כמו עיראק של לפני 19 שנה,היא נבחה ונבחה ונבחה, בסוף שיגרה כמה טילים ונדמה.

הסוף של אירן לא יהיה רחוק מזה, תיהיה נפילה של שלטון המהפכה, אנרכיה מוחלטת וארה"ב אחת שתקועה באמצע.

מזכיר לך קצת עירק ?

ימים יגידו.

אגב,מסכים לחלוטין עם יאשה, האיום האוירי היחיד על ישראל במזרח התיכון מגיע ממצרים וירדן שנהנות מצבא מערבי מתקדם שלא רחוק מרמתו של הצבא הישראלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...