Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sandisk cruzer לא מצליח לחבר ל- HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתחיל מזה שאני מצהיר שקראתי את כל הפניות שהיו בנושא אבל עדיין לא מצליח להתגבר על הבעיה: הHU מסרב לקרוא את ה- DOK שלי (sandisk 16gb - הדגם החדש):

http://www.sandisk.com/products/computing-products/sandisk-cruzer-usb-flash-drive-(new-design!)

הורדתי את ה- U3 (עם ה- UNINSTALL) - אין לזה זכר...

פירמטתי מחדש - FAT32

אפילו עשיתי MOUNT מחדש.

ה-HU שלי מסרב לקרוא אותו, דרך אגב ניסיתי גם על HU אחר (ECLIPSE) - אותו חר*.

פניתי לתמיכה של SANDISK הם נותנים שם תשובות של ילדים מפגרים....

יש למישהו רעיון ???

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

עושה רושם שניסית כל דבר אפשרי

אם הסטיק חדש אז אולי פשוט עדיף שתנסה להחליף אותו לדגם / חברה / גודל אחר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני עם HU של alpine 117ri בדקתי את אותו DOK עם eclipse5030 אותה בעיה.

ממה שקראתי על ה- HU אין לו בעיה להתמודד עם גדלים של DOK.

לדעתי זה משהו בדגם החדש של SANDISK.

בדקתי עם SANDISK ישן יותר (גם 16GB) ואותו הוא קורא.

אעדכן אם אצליח לפתור את הבעיה.

בכל מקרה ממליץ לכולם שלא לקנות את הדגם הזה (יש תחליפים לא פחות טובים שאני מניח שעובדים).

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

אני לא מבין גדול במולטימדיה אבל קצת מבין בקבצים ואחסון.

יש HU, ומחשבים אחרים, שאינם תומכים בהתקני פלאש מעבר לגודל מסוים או בפירמוט מסוים.

בדרך כלל תהיה בטוח אם תשתמש בדונגל עד 4 גיג, בפירמוט FAT32 ומטה, אפילו בדוס (כמו אצלי, בפיוניר 5000).

בהצלחה ונשמח לעדכון.

חג שמח

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לדעתי המכשיר שלך לא מסוגל לקרוא את הDOK מכיוון שהוא 16G.

חפש מחבר DOK אחר קטן יותר, אם אכן המכשיר יקרא אותו והכל יהיה בסדר, פשוט תקנה כזה.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

הבעיה עם התקני פלאש גדולים היא בעיקר בכרטיסי זיכרון ולא בכונני USB ונובעת משוני בתקן (שוני משמעותי מאוד - זה ההבדל בין SD לSDHC לדוגמא - והמעבר אליו בFLASH מעל 4 גיגה)

הבעיה עם הקרוזרים זה שיש להם חומרה נוספת כדי לתמוך בU3 שמציגה אותם בתור HUB עם 2 כוננים.

http://en.wikipedia.org/wiki/U3

חברה עשו טובה , תקראו קצת כדי להבין מה זה ומה השוני המהותי בDOKים שתומכים בזה.

לצורך הסקרנות - אם משהו מעונין לנסות - אני מוכן להביא DOK עם U3 פחות מ4 גיגה להדגים את הנקודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני לא מבין גדול במולטימדיה אבל קצת מבין בקבצים ואחסון.

יש HU, ומחשבים אחרים, שאינם תומכים בהתקני פלאש מעבר לגודל מסוים או בפירמוט מסוים.

בדרך כלל תהיה בטוח אם תשתמש בדונגל עד 4 גיג, בפירמוט FAT32 ומטה, אפילו בדוס (כמו אצלי, בפיוניר 5000).

בהצלחה ונשמח לעדכון.

חג שמח

תנסה DOK יותר קטן מ 16. בוודאות. גם לי היה ניסיון מר עם זה.

הבעיה עם התקני פלאש גדולים היא בעיקר בכרטיסי זיכרון ולא בכונני USB ונובעת משוני בתקן (שוני משמעותי מאוד - זה ההבדל בין SD לSDHC לדוגמא - והמעבר אליו בFLASH מעל 4 גיגה)

הבעיה עם הקרוזרים זה שיש להם חומרה נוספת כדי לתמוך בU3 שמציגה אותם בתור HUB עם 2 כוננים.

http://en.wikipedia.org/wiki/U3

חברה עשו טובה , תקראו קצת כדי להבין מה זה ומה השוני המהותי בDOKים שתומכים בזה.

לצורך הסקרנות - אם משהו מעונין לנסות - אני מוכן להביא DOK עם U3 פחות מ4 גיגה להדגים את הנקודה.

ליביו

מה נהיה?

זה כאילו אף אחד מכם לא ממש טרח לקרוא את השרשור...

1.הבן אדם הוריד את הU3

2.הבן אדם העביר את מערכת הקבצים לFat32

3.הבן אדם ניסה DOK אחר של סנדיסק 16 ג'יגה מהסידרה הישנה והוא עבד

לא הבנתי מה הרעיון בלהגיב משהו שכבר ציינו שהוא ידוע ונוסה?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

Dj-Gutz- תקרא אתה שוב את ההודעה.

הוא ניסה את הDOK שלו על HU אחר. ולא מה שאתה כתבת.

מה שאומר שהתשובה היא גודל הDOK שבלתי ניתן לקריאה על ידי רוב ה-HU.

ולכן מומלץ שיחליף אותו לDOK בעל נפח קטן יותר (ואם יש לחבר אחד קטן, לבדוק לפני זה.)

פורסם

מה ניהיה ? כאילו לא טרחת לקרא מה שכתבתי?

את התוכנה של הU3 אפשר להוריד.

את החומרה! הנוספת אי אפשר! הDOK עם U3 שונה חומרתית.

כמו שאתה לא יכול להתקין U3 על כל DOK - אז DOK עם U3 - לעד ישמש בתור USB HUB עם 2 כוננים וזה עושה בעיות במה שהוא לא WINDOWS.

אז מה דעתך לקרא בעצמך את מה שכתבתי וטרחת לצטט?

ושוב בשבילך בBOLD כדי שיהיה ברור:

מעל 4 גיגה קשור רק לכרטיסי זיכרון כמו SDHC וזה תקן שונה - זה לא קשור לDOK - לא לבלבל עם FAT32.

U3 - זה חומרה שונה בDOK שעושה בעיות עם התקנים שלא משתמשים בWINDOWS - לא רק תוכנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי אותו CRUZER 16GB

כל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט.

1 להעיף את ה U3 - עשית את זה כבר

2 לפרמט את הכונן ל NTFS או FAT32 ההפך ממה שיש לך כרגע. הבעיה היחידית עם זה שברגע שתעשה את זה לא תוכל להעביר

קבצים גדולים מ 4 ג'יגה בפעם אחת.

start > CMD > convert x:/ ntfs

=]]

בהצלחה

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ליביו. אתה טועה ומטעה וחבל.

החומרת אחסון היא אותה חומרה.

הU3 לא מצריך שינויים חומרתיים פרט לשבב זיהוי ATK שלא קשור לנפח אלא ליכולת הזדהות מול התוכנה.

לעניינינו, פורמט לא מספיק כאן.

לעשות wipe לכונן ולהגדיר אותו מחדש.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...