Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sandisk cruzer לא מצליח לחבר ל- HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, תודה על התגובות המקצועיות...

אנסה לעביר ל- NTFS ולעשות WIPE (אגב, מה זה?)

אם לא אצליח אנסה לחזור לאיבורי ולהחליף אותו (מעניין אם יסכימו ??)

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

חברה, שוב תודה על התגובות המקצועיות...

העברתי ל- NTFS עשיתי WIPE ועדיין הHU מסרב לקרוא אותו. :cry:

אנסה לחזור לאיבורי ולהחליף אותו (מעניין אם יסכימו ??)

פורסם

תנסה להחליף אותו.

אם זה עוזר, אני משתמש בקרוזר בלייד (מין גרסה זולה של קרוזר) 16G ללא שום בעייה, עם מכשיר אלפיין W505

פורסם

תגיד לי - מה רע בשביט :

א. יש הבדל , וחלק מהחומרות לא יזהו, אפשר להתוכח על זה - אפשר לבדוק בלינק שנתתי.

ב. עדיין בלינק שנתתי יש את ההסבר על זה שצריך לסדר את הכוננים מחדש ואיך אפשר להסתיר את המחיצת CD , ואפילו לינק לTOOL ששופך IMAGEים - זה אולי.... יעזור.

לפותח השרשור - אם אתה מחבר את הDOK למחשב ואתה רואה 2 כוננים - עדיין לא עשית את כל מה שאפשר לנסות להפעיל את הDOK כראוי - תקרא בלינק שהבאתי את החלק של הREMOVAL.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפותח השרשור -

אם כבר פירמטת את הדונגל כמה פעמים, אין עליו שום מידע ואתה רוצה לנסות לחסוך את ההגעה לאייבורי, תנסה לפרמט לצורת אחסון DOS, שהיא הכי בסיסית והכי פשוטה, וכל מכשיר אמור לקרוא אותה.

אתה לא תפסיד כלום, מקסימום תפרמט מחדש.

אני לא יודע לגבי היכולת להעביר גיגות של מידע בקובץ אחד, אבל הקריאה מהר"ד אמורה לעבוד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב , לא תאמינו אבל הצלחתי בסוף....

הדבר היחידי שעזר זה פרמוט ל- DOS עם תוכנה ייעודית של HP שיודעת לגרום ל DOK להיות bootable הכולל מערכת הפעלה של DOS.

הנה הקישור למיקום התוכנה:

http://www.bay-wolf.com/usbmemstick.htm

אחרי התהליך הזה המחשב סרב לזהות לי את ה- DOK, אבל גם זה בסוף הסתדר אחרי כמה משחקים עם ה- diskmgmt.msc.

מקווה שהתהליך לא יגרום לDOK שלי להיות איטי יותר.....

המון תודה על האינפורמציה והעזרה, אם לא הייתם מגיבים בטוח הייתי מתייאש.

אחלה שרשור לכל אלו שנתקעים עם העניין.

• תוכן חדש...