Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר התלבטויות קשות, אני מעמיד נכון לעכשיו את הקליאו למכירה(עקב אופציה לשדרג)

הרכב הוא יד רביעית (03) עם 180,000 קילומטר על מד האוץ.

קצת פרטים:

האוטו מטופל ומתוחזק על ידי מי שמבין במכונית הזאת ספציפית ולא בסתם מוסך, עם שמנים מקוריים של ELF וטיפולים כל 8-10 אלף קילומטר, הכל מתועד עם קבלות וספר טיפולים.

הרכב עם ג'אנטים מקוריים של רנו ספורט,חיישני רוורס, חלונות מושחמים בצורה הכי מקצועית שיש, בולמי קוני צהובים עם כיוון להקשחה וריכוך, נורות דרך 5000K ואור גבוה פיליפס דיימונד ויז'ן גם באיזור ה5000K.

הרכב ימסר עם רדיו דיסק אלפיין איכותי ורמקולים של מורל, האוטו מתודלק 98 ונשטף אחת לשבוע בשטיפה ידנית, בגדול אין לשים על האוטו שקל כי הוא אחרי כל הטיפולים הגדולים ובשבוע הבא אני הולך לעשות לו טיפול של שמנים ופילטרים כמו כן טיימינג גם נעשה ופלאגים וכל מה שקשור בעניין המנוע ברקסים וכו' טופל.

מבחינה חיצונית ופנימית הרכב מתוקתק ואני מקפיד לשמור עליו בצל תמיד וחונה מרוחק ממכוניות.

אומנם הרכב קצת קטן לי ולגובה שלי אבל בשנה האחרונה אני מקבל ממנו המון הנאה ולא חשבתי להחליף אבל בגלל אופציית שדרוג שיש לי, אמרתי יאללה.

אז מי שרוצה מוזמן ליצור קשר לבוא ולהתרשם

המחיר של הרכב לפי יד 2 הוא 42,000 ש"ח אני משחרר את הרכב עבור 44,000

במידה והשדרוג שלי בורח, כמובן שאין לי מה למכור את הרכב ואני אשמח להישאר איתו להמשיך לפנק אותו.

קצת תמונות:

unjzi2d03ylz.jpg

whmgudnoe0nw.jpg

dyzjzmtyygmv.jpg

אפשר בה"פ או בטלפון 0545412655, לרוב אני זמין רק אחרי הצהריים ואפשר להתקשר בשישי ובשבת חופשי גם.

• תוכן חדש...