Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גדול עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש רכב משפחתי חדש לשישה אנשים (זוג הורים פלוס ארבעה ילדים תחת גיל 10).

חשוב שיהיה תא מטען סביר פלוס (עגלת ילדים פלוס תיקים).

הייתי מעדיף לא "מסחרית" ענקית אם אפשר.

תקציב: עד 250,000 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

יש לך תקציב נאה!

מניסיון, לדעתי, הונדה FRV (מיניואן 6 מושבים) תעשה את העבודה ביעילות.

יש כמובן מיניואנים נוספים, כמו מיצובישי גרנדיס ודודג' ג'ורני, שניהם 7 מושבים. אך להונדה תא מטען הרבה יותר גדול.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קצת לא קונבנציונאלי , אבל לעניות דעתי ייתן פיתרון גדול ונוח הוא הVW טרנספורטר \ קארוול.

רכב נוח , מרווח, ומציוד במנוע דיזל חסכוני.

לגבי הגודל, הרכב לא עד כדי כך גדול, וקל מאוד להתרגל לממדי הרכב בקלות.

ממליץ בחום , נהגתי ברכב בחו"ל, והוא לטעמי עדיף על מרבית המתחרות הפרטיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פורד גלאקסי בהחלט, נסעתי עליה לא מזמן, מרגישה מצוין !

ההונדה קצת צפופה ל6, זאת אומרת.. היא ל6, אבל קצת צפוף להם ואני אם הייתי אבא לילדים לא הייתי רוצה שאחד מהם ישב ביני לבין האישה בכל נסיעה.

פורסם

שברולט אפלנדר.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
שברולט אפלנדר.

למה? :?

ללא ספק הגלאקסי הוא הרכב בשבילך.

לחלופין, אפשר לפזול לכיוון של רכבי פנאי למיניהם, כמו יונדאי סנטה-פה.

גרסת טורבו-דיזל (טוב אם אתם נוסעים הרבה) עם שבעה מושבים נכנסת בול בתקציב.

פורסם

תודה לכל העונים.

ההונדה FRV מעניינת, במיוחד לאור העובדה שהיא לא ארוכה מידי, אולם מנגד היא מצריכה ילד במושב הקדמי. האם זה חוקי בכלל? אצלי כל הילדים מתחת לגיל 10.

לא ידעתי שלסנטה-פה יש אפשרות לשורה שלישית של מושבים. זו בהחלט אופציה מאוד ראויה, אך השאלה היא כמה מקום נשאר לי לאכסון, מאחר ואני חייב לכל הפחות להכניס עגלת ילדים לא קטנה.

פורסם

מבחינה מכאנית אין הבדל.

הגלאקסי יותר מרווח לגובה עם מזגן אחורי טוב יותר וסידור מושבים יותר פונקציונאלי.

הSMAX בעיצוב ותכנון יותר ספורטיבי ומשווק ברמת גימור גבוהה יותר מהגלאקסי (טיטאניום).

יתרון חשוב לגלאקסי שלא תמיד חושבים עליו, הוא משווק עם גלגל ספייר בעוד בSMAX יש רק ערכת תיקון פנצ'ר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, כרגע מתלבט בין 3 אופציות: קרייזלר גראנד ווייג'ר, קיה קרניבל ופורד גלאקסי.

היתרון של הקרייזלר הוא תא מטען ענק גם שיושבים בשורה השלישית (חשוב לי לעגלת ילדים), אבל היא יקרה וארוכה יותר, וזה קצת מרתיע אותי מאחר ואני גר באזור ת"א. כמו כן, לקחתי לנסיעת מבחן ולא כ"כ התלהבתי.

הפורד הכי אטרקטיבית מבחינה עיצובית, אבל יש לה תא מטען קטן בהרבה מהקרייזלר.

אשמח לקבל את דעתכם.

פורסם

עוד אפשרות היא לקנות את הרכב ואן של סאניונג- זה שדומה לרכב הלוויות.

בצבע שחור זה קלאסה אמיתית- סתאאאם.

כל עוד אין בצד כיתוב "חברא קדישא" יבינו שהרכב משמש להסעות.

לעניות דעתי יש לרכב זה מכלולים של מרצדס ממודל ישן יותר, מנוע טורבו דיזל 2700 סמ"ק.

בהצלחה

• תוכן חדש...