Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות רכב ראשון :-D,

עכשיו השאלה שלי , כמה יעלה לי כסף כאשר אני לוקח את הרכב הזה למוסך כדי שיבדקו לי אותו ?

והאם יש אפשרות כזאת של לבדוק חלק מהרכב (כמו גיר ומנוע למשל) ולא כל הרכב , כי זה רכב בן 15 שנים ואני מודע לזה שבטח יהיה מה לתקן בו .

ואם זה מעניין מישהו : מדובר בגראנד לאונה 95 :) .

תודה לעוזרים.

פורסם

אהלן

בדיקה במכון בדיקה עולה סביב ה500 ש"ח, ותמיד יגידו לך שיש דברים לא בסדר - לדעתי גם ברכב שהרגע יצא מהיבואן ימצאו משהו לא בסדר.

כשמדובר ברכב ישן - המצב חמור הרבה יותר. בטוח יגידו לך שהכל גמור והכל גרוע והמצב חרא, אתה צריך להבין מה באמת משנה ומה סתם שטויות שהם אומרים בשביל שלא תבוא אליהם אחרי זה בתלונות.

אני ממליץ לך לא ללכת רק למכון בדיקה, אלא גם ללכת עם האוטו למכונאי שאתה מכיר וסומך עליו ואם הוא מכונאי סובארו אז בכלל טוב, שאל אותו מה דעתו על האוטו. על הגיר, על הצליל מנוע, וכו...

אם אתה מאיזור הצפון יש לי מכון בדיקה ומוסך סובארו להמליץ לך עליהם, אם לא אז אין לי מושג (לא יצאתי מחיפה מעולם).

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...