Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לתחילת לימודי נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוחה שזה המקום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי.

1.יש ברשותי את הטופס הירוק חתום ע"י רופא משפחה + עיניים... עכשיו אני יכולה להתחיל ללמוד מעשי או שאני צריכה אישור של רשות הרישוי קודם? או קודם לעבור תאוריה וטסט ואז אישור?

2. בקשר לתאוריה: אני יכולה לשלם במקום למבחן ? מה זה הטופס אגרה הזה.. לא הבנתי את הקטע.

תודה...

פורסם
לא בטוחה שזה המקום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי.

1.יש ברשותי את הטופס הירוק חתום ע"י רופא משפחה + עיניים... עכשיו אני יכולה להתחיל ללמוד מעשי או שאני צריכה אישור של רשות הרישוי קודם? או קודם לעבור תאוריה וטסט ואז אישור?

2. בקשר לתאוריה: אני יכולה לשלם במקום למבחן ? מה זה הטופס אגרה הזה.. לא הבנתי את הקטע.

תודה...

אתה יכול להתחיל ללמוד נהיגה בלי הטופס הירוק הזה, כל עוד אתה מעל גיל 16 וחצי.

אבל אתה צריך לעשות תאורייה כי אם לא עשית אתה לא יכול לגשת לטסט, ובשביל זה אתה מוציא את הטופס הירוק.אני רואה שיש לך אותו ואת הבדיקות של הרופאים

עכשיו אתה צריך לבקש טופס אגרה מאיזה מורה לנהיגה ולשלם אותו בדואר ,אחרי ששילמת אתה הולך עם הטופס הירוק ועם הטופס אגרה שיש עליו חותמת ששילמת ות.ז למכון תאוריה הקרוב אלייך וזהו.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני חושב שמדובר בבחורה :D

בכל אופן, אפשר להתחיל ללמוד נהיגה בלי תיאוריה. לא מומלץ. על התיאוריה אפשר לשלם בכל סניף דואר ואין צורך להוציא אגרה. פשוט צריך לבקש לשלם על מבחן התיאוריה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...