Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הייתי אצל הספר שלי, כאשר יצאתי מהמספרה כולי שמח ומאושר גיליתי להפתעתי שמישהו החליט לחסום אותי בחנייה.

בגלל שאני כבר יודע שבארצנו זה לגיטימי לחלוטין לחנות איפה שבא לך ולחסום את מי שבא לך אבל רק כל עוד זה כדי למשוך כסף או לקנות סיגריות. אז החלטתי לחכות לאדון/גברת שיואיל בטובו להזיז את הרכב.

לאחר כ-10 דק' וסיבוב באזור בין החנויות לא מצאתי את החוסם והתחלתי להתעצבן. אחרי שהתעצבנתי, המשכתי לחכות (לא שהיו לי הרבה ברירות).

בכל מקרה אחרי 25 דק' התייאשתי והלכתי הביתה, למזלי אני גר כ-20 דק' ליד המקום.

כמובן שצילמתי את הרכב החוסם מכל זווית אפשרית ורציתי להתייעץ איתכם מה אני יכול לעשות כדי שהחוסם ייענש על כך.

האם לפנות למשטרה או לעיריה ומה ההליך?

צירפתי תמונה להמחשת האירוע, הרכב שלי זה האפלאוז החבוטה שעומדת בצד.

doktaz0inmvm.jpg

פורסם

25 דקות זה באמת מוגזם. אני אישית הייתי מנפץ לו את אחד החלונות, נכנס לו לאוטו ומוריד אמברקס בשביל להזיז אותו.

תיקון החלון יעלה לו פחות מאשר אם היה מגיע גרר.

Stay Dirty

פורסם

אין לך מה לעשות לדעתי.

היה ונגמר.

פעם הייתה לי בעיה קבועה בחניה פרטית בבניין שמישהו היה חונה שם. לא דייר אלא סתם חוצפן.

פניתי למשטרה ושאלתי אם אני יכול לעשות משהו מעבר למדבקה על החלון ואם אני יכול לחתוך לו צמיגים.

אמרו לי - כמה מפתיע - שלא. אם אחתוך צמיגים הוא יוכל להתלונן עלי.

אבל !

אם אני אוציא את האוויר מהצמיגים, אז זה בסדר.

כלומר, גם אם הוא יתלונן, המשטרה לא תעשה כלום.

בסופו של דבר, אחרי מדבקה רצינית ומעצבנת במיוחד על חלון הנהג עם דבק תעשייתי כלשהו שניתן להוריד רק בליטוש לדעתי, פסק המנהג הנלוז של אותו דפקט.

פעם אחרת חזרתי הבייתה וראיתי רכב חונה לי בחניה בשעה 1 בלילה.

לדעתי זה עוד יותר מעצבן.

ידעתי שזה קשור לאחד הדיירים. וצפרתי קצת למטה.

ירד בן משפחה, ואמרתי לו שרק בגלל שאני מזהה את הרכב כרבכ של בן משפחה של דייר בבניין לא הוצאתי לו אוויר מהצמיגים, אבל פעם הבאה שיכין משאבה.

הוא התנצל והסתלק משם.

אבל שוב, במקרה שלך כיוון שהעניין כבר נגמר, אז עזוב את זה. אין מה לעשות.

גם אם ניתן להתלונן עליו בעירייה או משהו, קח בחשבון שהפרטים שלך יוצגו בפניו.

ואם הוא אחד שתופס ככה חנייה וחוסם אנשים, אז כנראה שהוא אחד שלא שם ביוחד על כלום במקרה הטוב

ואולי הוא גם "מבין" קצת באלימות.

בהצלחה.

פורסם

לפני כמה שנים קראתי על מישהו שחסם מישהי בחניון.

היא צילמה אותו והחליטה לתבוע על כל המוניות שהייתה צריכה לקחת באותו יום ופיצוי.

דרך אגב, היא ניצחה.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

סילחו לי אם לרגע אשתמש בזכויות היתר שלי כמנהל (אל דאגה, זה המקום היחידי בחיים בו יש לי זכויות יתר) ואחמוק לרגע לאחר הנעילה, בשביל לספר לכם על סרט שראיתי לא מזמן (לא רע בכלל, אגב). בסרט, העונה לשם הלועזי Felon, מספר על בחור נורמטיבי שמגיע לכלא לאחר שהרג אדם שפרץ לבית שלו באישון לילה. לא אחשוף יותר מדי, רק אספר שאותו בחור, בשלב מאוחר יותר, חולק את תאו עם אסיר עולם ותיק בשם ג'ון סמית', שכמסופר, הרג 17 אנשים. לקראת סוף הסרט, מתגלה שלא ברוצח סדרתי מדובר, אלא באדם שאשתו ובתו הקטנה נאנסו ונרצחו על ידי שני פושעים. כשנודע לג'ון סמית' מיודענו על הזוועה, הוא לא התבלבל אלא מיד פצח במסע הרג שבמהלכו הוא רצח כל אחד ואחד מבני משפחותיהם של הפושעים, בטרם הרג את שניהם עצמם. לטענתו, עשה זאת על מנת למחוק אותם ואת שאריתם מ"בריכת הגנים" האנושית.

עכשיו, אני לא אומר שאתם חייבים לאמץ כל ניואנס וניואנס מהסיפור הזה על מנת להתמודד עם חוסמי חניות, אבל בהחלט יש כאן חומר רב למחשבה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...